as manau kad ant puoduko nuo 6 men yra per anksti juk zmogutis gerai dar nesedi? As tai ruosiuosi nuo kokiu 8-9 men pradeti tikiuosi bus kaip tik
QUOTE(juta25 @ 2009 01 09, 14:50)
as manau kad ant puoduko nuo 6 men yra per anksti juk zmogutis gerai dar nesedi? As tai ruosiuosi nuo kokiu 8-9 men pradeti tikiuosi bus kaip tik
Sutinku su jusu nuomone. Manau, jog galima mazyli pradeti supazindinti su puoduku tuomet, kai jis jau tvirtai sedi.
As tai su didziaja vargau labai ilgai ant puodelio kadangi man studijos buvo tai negalejau priziureti savo pupos, o mazaja bandziau nuo 6 men sodinti bet ji verke nes griuvo nuo puoduko, o dabar 8 menesiu padare viena karta kaku o sisiu 3 kartus, bet nebeverkia sesdama
Kaip tik puoduka gavom kaledoms dovanu, buvau pora kart ji pasodinus bet su pampersu, tai vaikas truputuka issigando, nesuprato ant ko cia sedi ir kas cia per daiktas, tad po to karto pagalvojau, kad dar tikrai per anksti netraumuosiu vaiko iki metuku gal
QUOTE(juta25 @ 2009 01 09, 15:50)
manoji 6 men puikiausiai sedejo...butu sedejusi ir anksciau jei kas nors jei butu leide....dabar esam 8 men ir zinau, kad apytiksliai kas 40 min ji dar sysiuka, taip ir sodinu...kartais praziopsau, kartais reikia palaukti ilgiau, beeet...ka as norejau pasakyti...ji nebijo puoduko visiskai ir ta 40 min mes bunam be pamperso:1. susitaupo pampersai 2. jos uodegytei daug sveikiau zinoma, tai yra didelis uzsiemimas, turi sekti laika, turi daugiau vargo, bet ko nepadarysi del savo vaiko.. ir tikrai netikiu, kad laikui begant pamirs ta musu rituala eiti ant puoduko ir ja teks mokyti is naujo (zinoma, jei as to neuzleisiu pati).
Šaunuolė jūsų mergytė. Nežinia , kaip čia mums bus. Kaip sakot, tai yra darbas
kai tvirtai sedes- mokysim
sunu pradejau mokyti nuo metuku.o 1,8 metu ryte sodindavau ant puoduko,nakti miegodavo be pamperio.dveju metuku jis jau pats eidavo siusiu kaku,begiodavo su nuogu uzp,buvo vasara.o po to ismokem su kelnytem kaip reik nuimt.daba visur eina pats i tualeta.taigi ir dukrele taip mokysiu
musu pupai beveik 10 men ji mielai sedi ant puoduko issedi koki 10 min jai visiai patinka, bet va reikaliuka padaro labai retai mayt tik nuo metuku ateina tas supratimas kam visgi tas daikciukas reikalingas gal kam taip buvo pasidalinkit patirtimi kaip pavyksta padaryti i puoduka?
mano suneliui beveik metai, bet jis nesedi ant puoduko,kadangi daznai be pamperso laikau tai sisioja bet kur as tokios nuomones,kad kai ateis laikas, jis pats nores sestis ant puoduko.manau vasara jau bus pats metas
sodinu dukrele kasryt 2kart pavyko kaku, 1kart sysiu padaryt . ji nenori sedeti vienoje vietoje, kol sedi bandau ja uzimti, ar katuciu plojam, ar zurnala ziurinejam. esu girdejusi, kad ant puoduko sedint zaisti negalima, bet mums sedeti kitais nepavyksta
Nuo 10 men. darom ir kaku ir sysiu i puoduka. Kazkaip be asaru apsiejom