Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokinat vaikiukus daryti į puoduką?

Mano maziui 9men.,bet apie tai dar nesusimasciau kad reik sodint,gal pradesiu po kokio men.,su tuo reikalu as kazkaip neskubu.Nes su pirmu vaikeliu buvau pradejus anksti sodint ,tai nieko gero neisejo ,tai todel gal dabar ir neskubu.
Atsakyti
As tai savo maziuka pradejau sodinti pries savaite gera. Sedim ant paprasto puoduko ir atsinesam zaislu. Taip smagiau biggrin.gif Ir padaro reikaliukus visus jei tik nori tuo momentu, jokiu priekaistu jis man nereiskia. Beje tik sededamas ant puodo pradejo pirma karta stotis , nes turi kur isikibti( i skalbiniu dezes rankena) ax.gif .dazniausiai sedam po miegelio ir siaip kada jau ilgas tarpas praeina, nu kazkaip intuityviai nunesu, pasodinu ir tiek. Ir kas ydomiausia jis padaro thumbup.gif
Atsakyti
dukryte sodinau nuo 6-7 men, nuo 1,5 metu pampersus dedavau tik nakties ir pietu miegeliams, o nuo 2 m atsisveikinom su sauskelnem...
Atsakyti
Aspradejau sodint 9 men.Is pradziu visai nepatiko sedet,bet kai su zaislais uzsizaisdavo,tai padarydavo po ilgesnio laiko,o praejus savaitei ,matau,kad supranta ka daro.Pastebejau del to,kad atsinesus po miego,pampersa buna sudrekes,vadinasi nesenai sisiojo,bet,kai pasodinu ant puodo matau,kad visa isitempia ir dar padaro uzsilikusi sisiuka.Tik nelabai isivaizduoju,kaip ji prasysis pati ant puodo g.gif Na pagyvensim ir viska suzinosim 4u.gif
Atsakyti
mano maziui jau greit 8 men., bet pasodintas ant puoduko iskart verkt pradeda, o siaip, jei salia sedi, tai zaidzia su juo, grauzia. Na, tikiuosi, ir mes po truputi susidraugausim su puoduku 4u.gif
Atsakyti
Mums 9 men, jau sedim ant puodo ir labai daznai padarome. Is pradziu lyg baiminosi puoduko, bet labai greit priprato ir nebepyksta.
Atsakyti
Sveikos smile.gif 6 men. atsirado namuose puodukas, pora savaiciu pazaidem, savaitele su kelnytem pasededavom, nes salta namie budavo, dar savaitele su pampersiuku. O nuo 7 men. kaki darom tik i puoduka thumbup.gif sisi irgi visada padaro kai pasodinam (sakom ssssssssssssssss) thumbup.gif Sodinam po miegeliu, po valgiu ir siaip pries pampersu keitima. smile.gif
Atsakyti
Mes irig padarom kai atsisėdam, bet mamytė kartais tinginė ir nepasodina, tai pakolkas tik žaidžiam ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Žadu pradėti pratinti ne anksčiau nei nuo metukų, nors gal palauksiu, kaip psichologai rekomenduoja, antrų gyvenimo metų, kai jau suvokia to reikalo esmę, o ne daro nesąmoningą veiksmą. Sauskelnių taupyti neturim poreikio.
Įprotis sodinti vaiką jau nuo tada, kai sėdi yra išlikęs nuo tų laikų, kai dar nebuvo sauskelnių, tik vystyklai, tad keičiasi laikai, keičiasi ir įpročiai.
Patiko šie straipsneliai: thumbup.gif
http://supermama.lt/.../view/1259/118/
http://www.tavovaika...r/63/art/4.html
Atsakyti
mano dukryte labai megsta ant puoduko sedet,ir beveik visada ka nors padaro.nuo pat pirmo karto pavyko.labai esu patenkinta kad nenupirkau paprasto puoduko,ilgai negalejau issirinkt koki pirkt,ir pagaliau radau tinkama.tai normalus puodukas tik prie jo priekio dar prisisuka zuikis,ant jo galvos sonu yra rankenos,o tarp ausu itaisytas kamuolys-barskutis.kada maziuke ant jo sedi,atrodo kad ant dviratuko sedetu.ir dziaugsmo yra visiem. tikrai visiem patariu toki puoduka isigyt.sekmes!
Atsakyti
as nupirkau dukrytei naktipuodi 7men ,ir po truputi pratinau sedeti,ji mielai sedi ir po miegelio,ar po ilgesnio laiko visada padaro thumbup.gif
Atsakyti
na mes dar tik pazaidimui pasedim ant puoduko, neskubinu sito reikalo su puoduku, kai matysiu kad jau tikrai supranta puoduko esme, ir kai pats mokes pasiprasyti ir dar aisku nueiti iki puoduko tada jau rimtai uzsiimsim su tuo reikalu, o dabar tegul buna tik pazaidimas ax.gif
Atsakyti