Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikui reikalinga dienotvarkė?

Tikrai reikalinga.
Atsakyti
Reikalinga smile.gif
Atsakyti
Puikiai apsieinam ir be jos tongue.gif
Atsakyti
dar negime pasauly zmogus, kuris galetu pasakyt ko vaikui reikia, o ko ne.
O jeigu zmogus sako , kad zino... jis yra kvailys.
Ne.
Jis yra superkvailys.
Atsakyti
Apsieinam be dienotvarkės. Jei savaitgalis, miega porą valandų ilgiau, pietų miego gulasi, kai nori, kai matau, kad jau pavargęs. kartais miega du kartus, kartais vieną. Valgom tada, kai padaryta, nedarau spec vienam, jei tėtis negrįžęs ar brolio nėra. Ir nieko, viską spėju, kiek man reikia, vaikas nestresuoja. Gaila vaikų, kurių mamos jiems tik įsižaidus pareiškia, kad einam namo, tau miegot reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 25 balandžio 2009 - 19:32
čia apie kūdikių dienotvarkę:http://www.tavovaikas.lt/newnumber/136/art/4.html
Atsakyti
Čia kaip toj dainoj:
Ką dar pasakys daktarai, ko patars lyg ugnies vengti?
Jeigu taip pagalvojus gerai, tai labiausiai kenksminga gyventi.: biggrin.gif
Atsakyti
Labai reikalinga. As stengiuosi, kad pusryciai, pasivaiksciojimas lauke, pietus, pietu miegas, pavakariai ir vakariene butu tuo paciu metu +/- 30 min. Tuomet dukryte gerai jauciasi ir man paprasciau planuoti laika mirksiukas.gif
Atsakyti
dienotvarkė vaikams tiesiog būtina. Ir saugiau jie jaučiasi, kai kasdien yra pasikartojančių dalykų, tuo pat metu.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 04 12, 12:30)
Apsieinam be dienotvarkės. Jei savaitgalis, miega porą valandų ilgiau, pietų miego gulasi, kai nori, kai matau, kad jau pavargęs. kartais miega du kartus, kartais vieną. Valgom tada, kai padaryta, nedarau spec vienam, jei tėtis negrįžęs ar brolio nėra. Ir nieko, viską spėju, kiek man reikia, vaikas nestresuoja. Gaila vaikų, kurių mamos jiems tik įsižaidus pareiškia, kad einam namo, tau miegot reikia doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau kad taip aisku ir iseigines turi but
Atsakyti
as augdama neturejau jokios dienotvarkes ir uzaugusi nebemoku pagal ja gyventi, o ji butina! Mane trikdo terminai, visada darau viska paskutine diena, baisuosi savimi ri peikiu, bet jau toks ipratimas. Pradejusi eiti i mokykla bandziaupati sau dienotvarke susidaryti, bet nesugebejau jos laikytis. schmoll.gif
Savo vaika pratinsiu prie dienotvarkes is paskutiniu jegu, jam paciam bus lengviau gyventi. thumbup.gif
Atsakyti