Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikui reikalinga dienotvarkė?

Todėl ir parašiau, kad galimi nukrypimai smile.gif, bet tvarka ir esmė išlieka - šiuo atveju pietų miegas.
Atsakyti
mano nuomone dienotvarke butina,ir nuo pat gimimo,as taip auginu ir man liuks,tada ir vaikai priziureti ir pati randu minute sau laisvo laiko,viska speju pasidaryti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 05 spalio 2008 - 22:58
Tada prisipažinsiu, kad ir pietų miego ne visada paguldau savo beveik trijų metų mažylį, tiesa, jis ryte ilgai miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 10 05, 23:57)
mano nuomone dienotvarke butina,ir nuo pat gimimo,as taip auginu ir man liuks,tada ir vaikai priziureti ir pati randu minute sau laisvo laiko,viska speju pasidaryti  4u.gif  ax.gif

Aš ir pritariu, kad būtina dienotvarkė. Taip jis jaučiasi saugus, kasdieninė tvarka jam tarsi įauga į kraują. Žino, kas po ko bus, kada valgys, miegos... Va kai būnam svečiuose, tai vaikam viskas sutrinka: maitinimąsi, miegas...jie nuo to pervargsta.
Atsakyti
butina dienotvarke vaikui, stengiuosi jos aklai paisyti, miegas, valgymas, ejimas i lauka ir pan. netgi jei sveciuojames su vaiku, griztam namo laiku tuo, kada vaikui miego mietas jau. Jei pasisveciavimas ilgesnis - paliekam maziu dziaugtis seneliams. Rezimas butinas manau, jis net ir suaugusiam nekenkia, o ka jau apie vaika kalbet.
man plaukai siausiasi, kai pvz. draugu mazius iki kokiu 3 val. nakties vaiduokliauja (treju metu).
Atsakyti
As manau dienotvarke yra tiesiog butina, ypac miego laikas g.gif
Atsakyti
Manau dienotvarkė vaikučiams tikrai būtina,tiek ilsėjimuisi, tiek valgymui, tiek užsiėmimams. Aš dienotvarkę buvau nusistačius nuo pat gimimo, iš pradžių daugiau sau, negu kad vaikučiui, bet gal ir jis tą mano dienotvarkę pajautė, nes išmiegodavo visą naktį kai jam tebuvo vos 10 dienų. Ir kitoms mamytėms tikrai rekomenduočiau,nes ir patiems, ir vaikeliui lengviau, nes ir mažučiai pripranta prie rutinos ir tada lengviau užmiega, geriau valgo, nes jų organizmas pripratęs vienodu laiku maistelio gaut. Aišku, būna tokių dienų,kai neįmanoma visko pagal dienotvarkę daryti,bet kitą dieną vėl sugrįštame ir vėl viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(inga2008 @ 2008 11 23, 22:25)
Manau dienotvarkė vaikučiams tikrai būtina,tiek ilsėjimuisi, tiek valgymui, tiek užsiėmimams. Aš dienotvarkę buvau nusistačius nuo pat gimimo, iš pradžių daugiau sau, negu kad vaikučiui, bet gal ir jis tą mano dienotvarkę pajautė, nes išmiegodavo visą naktį kai jam tebuvo vos 10 dienų. Ir kitoms mamytėms tikrai rekomenduočiau,nes ir patiems, ir vaikeliui lengviau, nes ir mažučiai pripranta prie rutinos ir tada lengviau užmiega, geriau valgo, nes jų organizmas pripratęs vienodu laiku maistelio gaut. Aišku, būna tokių dienų,kai neįmanoma visko pagal dienotvarkę daryti,bet kitą dieną vėl sugrįštame ir vėl viskas gerai.

visiskai sutinku.reikia tikrai dienotvarkes
Atsakyti
dienotvarkė tikrai reikalinga. tik viskas suplanuojama ne minučių, o valandų tikslumu. pvz. ėjimo miegoti problema pas mus išsisprendė, kai griežtai 22val. vaikas pradėjo eiti miegoti. pusę dešimt jau snūduriuoja savaime, nereikia kariauti.
Atsakyti
Vaikui butinai reikalinga dienotvarke iki 5metu butiniausia.
Atsakyti
Vienareikšmiškai- taip, reikalinga dienotvarkė.
Atsakyti
QUOTE(myelsa @ 2008 12 06, 22:49)
Vienareikšmiškai- taip, reikalinga dienotvarkė.

drinks_cheers.gif , pas mus ji yra galima sakyt nuo gimimo thumbup.gif
Atsakyti