paulapaula, 05 Spa 2008 - 23:57, parašė:
paulapaula, 05 Spa 2008 - 23:57, parašė: ![]()
mano nuomone dienotvarke butina,ir nuo pat gimimo,as taip auginu ir man liuks,tada ir vaikai priziureti ir pati randu minute sau laisvo laiko,viska speju pasidaryti
![]()

Aš ir pritariu, kad būtina dienotvarkė. Taip jis jaučiasi saugus, kasdieninė tvarka jam tarsi įauga į kraują. Žino, kas po ko bus, kada valgys, miegos... Va kai būnam svečiuose, tai vaikam viskas sutrinka: maitinimąsi, miegas...jie nuo to pervargsta.
man plaukai siausiasi, kai pvz. draugu mazius iki kokiu 3 val. nakties vaiduokliauja (treju metu).

inga2008, 23 Lap 2008 - 22:25, parašė:
inga2008, 23 Lap 2008 - 22:25, parašė: ![]()
Manau dienotvarkė vaikučiams tikrai būtina,tiek ilsėjimuisi, tiek valgymui, tiek užsiėmimams. Aš dienotvarkę buvau nusistačius nuo pat gimimo, iš pradžių daugiau sau, negu kad vaikučiui, bet gal ir jis tą mano dienotvarkę pajautė, nes išmiegodavo visą naktį kai jam tebuvo vos 10 dienų. Ir kitoms mamytėms tikrai rekomenduočiau,nes ir patiems, ir vaikeliui lengviau, nes ir mažučiai pripranta prie rutinos ir tada lengviau užmiega, geriau valgo, nes jų organizmas pripratęs vienodu laiku maistelio gaut. Aišku, būna tokių dienų,kai neįmanoma visko pagal dienotvarkę daryti,bet kitą dieną vėl sugrįštame ir vėl viskas gerai.
visiskai sutinku.reikia tikrai dienotvarkes