Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikui reikalinga dienotvarkė?

QUOTE(nataliux @ 2007 05 03, 22:39)
As manau dienotvarke yra reikalinga ir net labai.Mes ja turime ir tuo lengviau ir man ir maziukui.Juk vaikui butina tureti tam tikra ritma.Aisku minuciu tikslumu nera,bet remai gan griezti yra ax.gif

pritariu
dienotvarke butina, kad nebutu namie balaganas wink.gif
Atsakyti
Pakolkas dienotvarkes mano vyresnioji dar neturi ir nemanau kad jai jos reikia juk ji eina i darzeli gryzusi pazaidzia prausiasi ir i lovyte!

bet,manaukai ji prades eiti i mokykla dienotvarke bus butina ja parsysim ir pakabincim jos kambaryje! ax.gif
Atsakyti
dienotvarke butina juk nuo maziuko mes jos laikomes ax.gif ta ar ta valanda maitinam ,guldom miegeliui iseinam i laukuti pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
vaikams reikalinga kasdieninė rutina. taip jie labiau įsimena kasdieninius darbelius ir geriau išmoksta juos atlikt. jei vaikutis mėtosi vieną dieną ten, kitą - ten, manau, kad nelabai vėliau mokės būti pastovus, neįsigilins į kai kurių darbelių svarbą.....
Atsakyti
Dienotvarkė būtina, prie jos vaikai labai greit pripranta, jei pastoviai viskas daroma taip pat, ir neprieštarauja jai smile.gif
Atsakyti
As irgi uz dienotvarke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tikrai manau, kad reikia, dienotvarkes, ir tėvam lengviau ir vaikui.Viskas savo laiku, pas mus taip ir yra, tik va sunku daros kai kažkos nenumatytas išvažiavimas tai va ir derini arba prieš vaiko miega arba jau po.
Atsakyti
Na pagal mane jei psichologe sake manyciau ji reikalinga blush2.gif O ir seip reik pradet laika mokintis taupyt unsure.gif
Atsakyti
Dienotvarkė būtina,nes turi būti kažkokia rutina,tada vaikai jaučiasi saugesni.
Atsakyti
Pas mus dienotvarkė yra ir ji tikrai reikalinga. Nežinau, be jos būtų labai sunku tiek man, tiek vaikui. Aišku pasitaiko labai retų išimčių kai nukrypstam nuo ritmo, bet tada būna labai rimta priežastis. smile.gif
Atsakyti
AS SU SAVO VYRESNELIU VARSTAU PSICHOLOGU DURIS. ISVADA VIENA : VAIKUI DIENOTVARKE BUTINA. JIS PAS MUS AUGO,KAIP GELIU VAIKAS biggrin.gif , BET TAI NEPASITEISINO schmoll.gif
Atsakyti
jau dabar stengiuosi daryti viska tuo paciu laiku, ilgiau miega, keliu, kad laiku nueitu pietu miego, vakare tuo paciu laiku gultis, manau ir savijauta vaiko nuo to tik geresne smile.gif
Atsakyti