Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikui reikalinga dienotvarkė?

Vaikus nuo gimimo pratinau prie dienotvarkes,mano manymu ji butina smile.gif
Atsakyti
Mamytes bandziau ieskoti internete bet nieko neradau. Noreciau kokio vaikisko plakaciuko su dienotvarke pakabinti. Kur tiesiog paveiksliukais butu parodyta kas po ko. Nesinori piestipaciai, noriu gatavo biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad taip
Atsakyti
Mums keturi metukai,ir jokios dienotvarkes neturime,aisku atsikeliam,einame pusryciauti,paziurim multikus,o po to ka vaikis uzsimano ta ir veikiame,jai nori zaisti eina zaisti,,jai nori uzsiimti darbeliais(retai taip buna,bet buna),tai einame kartu ,kazka konstruojame,jai nieko nenori veikti ,tai nieko ir neveikia,pasiema telefona ir zaidzia zaidimus lovoj atsigules..va taip va gyvename.
Atsakyti
Kai yra dienotvarke , lengviau auginti vaika ir paciam vaikui geriau 4u.gif
Atsakyti
Būtinai reikia dienotvarkės,bent jau poilsio metui,tai yra pietų miegui.Jei mano vaikas išsibalansuoja iš dienos režimo ir būna be pietų miego,tai oi kokie pykčiai būna doh.gif
Atsakyti
dienotvarke BUTINA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2011 06 28, 12:46)
Mums keturi metukai,ir jokios dienotvarkes neturime,aisku atsikeliam,einame pusryciauti,paziurim multikus,o po to ka vaikis uzsimano ta ir veikiame,jai nori zaisti eina zaisti,,jai nori uzsiimti darbeliais(retai taip buna,bet buna),tai einame kartu ,kazka konstruojame,jai nieko nenori veikti ,tai nieko ir neveikia,pasiema telefona ir zaidzia zaidimus lovoj atsigules..va taip va gyvename.

Vaiko pasirinkimas ką jis nori veikti: žaisti kaladėlėmis ar piešti, - nėra dienotvarkė schmoll.gif Man atrodo, mes kalbam apie tai, ar vaikas turi daugmaž nusistovėjusią tvarką pagrindiniams dalykams: kada keliasi, valgo, kada laikas žaidimas, kada laikas pietums, laikas vakarienei, ir t.t. ir pan g.gif
Atsakyti
bent jau elementari tikrai reikalinga, vaikas turi žinoti kada eina jis miegučio, iki kada gali būti kieme su draugais
Atsakyti
zadu ir as savo mergytei ivesti bent viena dienotvarkes punkta- pries miega susideti zaislus ir knygas! kazkaip pati kai dirbdavau pamainini darba nekreipdavau demesio, nes neturedavau jegu, bet turiu kazka daryti, nes nenoriu, kad ji uzaugtu nevaleika g.gif siandien ji ale uztvara is zaislu padare atseit niekas nepraeis, ir paliko, sakau jei neusidesi peles iki ryto viska isnesios...sako mama greit renkam tu man padek kad greiciau butu lotuliukas.gif turbut apie peles reikes dazniau priminti, o ir paciai gal ta pele pabuti ne pro sali g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lanksti dienotvarke butina.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 07 04, 14:34)
dienotvarke BUTINA  mirksiukas.gif

visiskai pritariu smile.gif 4u.gif
Atsakyti