Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

Mano labai paprastas darbelis

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LABAI SILTAS DARBELIS , YPAC GRAZIAI ATRODO TA PIRMA NUOTRAUKA SU GELE smile.gif
Atsakyti
Tikrai mielas darbelis 4u.gif
Atsakyti
Superiniai darbeliai smile.gif Net neisivaizdavau, kad tiek is vilnos visko galima namams pasidaryti smile.gif
Saunuoles, kad tokius grozius darot smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dabar žinau, kad naujieji mano padėkliukai bus iš vilnos wub.gif
Atsakyti
As irgi galvoju Kalediniam stalui papuosti pasigaminti padekliukus is vilnos ir dar galbut kokia gelyte zvakidei papuosti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2007 12 03, 14:38)
As irgi galvoju Kalediniam stalui papuosti pasigaminti padekliukus is vilnos ir dar galbut kokia gelyte zvakidei papuosti  ax.gif

merginos jei jau prakalbome apie kaledines idejas is vilnos ir as viena pametesiu mirksiukas.gif galite prisidaryti is vilnos zaisliuku ant eglutes. As dariau senius besmegenius, snaiges ir paprastus rutuliukus. Ir labai graziai atrodo blush2.gif kai pas mane ateina koki vaikai (pvz. drauges) as jiems duodu nusikabinti po zaisliuka nuo eglutes ir jie buna labaaaaaaaaaaaai patenkinti 4u.gif siulau isbandyti visoms kas tik moka daryti veltinius thumbup.gif ISBANDYTA drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokia šauni idėja smile.gif Būtų tikrai originali eglutė ir jaukumo namams suteikia smile.gif Bet kiek darbo tiek žaisliukų nuvelt
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2007 12 04, 19:32)
Kokia šauni idėja smile.gif  Būtų tikrai originali eglutė ir jaukumo namams suteikia smile.gif  Bet kiek darbo tiek žaisliukų nuvelt

na jei maza eglute tai mazai darbo 4u.gif jei darysi zaisliukus ant mazos eglutes tai nebutina vien tik is veltinio zaisliukus daryt mirksiukas.gif galima ir plastmasiniu pakabint derinukas butu thumbup.gif
Atsakyti
Reiks tikrai ma\ą eglutė ant stalo taip pasipuošt smile.gif god@,ačiū už tokią šaunią idėją mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2007 12 05, 16:00)
Reiks tikrai ma\ą eglutė ant stalo taip pasipuošt smile.gif  god@,ačiū už tokią šaunią idėją mirksiukas.gif  smile.gif

prasau 4u.gif tik greiciau daryk kol idejos neuzpatentavau tongue.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man tos kaledines serveteles kokios grazios
Atsakyti