Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

Katinytis, Jūsų darbai nuostabūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 06, 13:48)
Man tai tokie atrodo bais jaukūs

user posted image

user posted image

user posted image

aha wub.gif labai ačiū, na žiūrėsiu bandysiu kažką kai ištaikysiu laisvą dieną
Atsakyti
Katinytis, Jūsų darbai nuostabūs 

Na šitie pavyzdukai tikrai ne mano darbai, tikiuosi čia ne dėl ju užsidirbau pagyru blush2.gif .
Atsakyti
is tikruju dailus, Katinyti, vos ne puiki namu dekoro detale biggrin.gif
ale savo murkianciam bernui tokio nevelciau - per didele prabanga man, na, gal nebent tada, kai aibe laiko ir nereikalingos vilnos tureciau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Puikūs guoliai wub.gif Aš velčiau tokį savo kicai, jei žinočiau, kad tikrai jame gulėtų.
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 07, 13:12)
Puikūs guoliai  wub.gif  Aš velčiau tokį savo kicai, jei žinočiau, kad tikrai jame gulėtų.

didelio reiktu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 10 07, 12:45)
didelio reiktu  hihihi.gif

Nu jau biggrin.gif Nėra jis toks didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
ajetus,kokie faini katinyčių guoliai bigsmile.gif Noriu! reiks subandyt būtinai savo murklei
Atsakyti
Tai raganėle, vakus jau apvėlei, dabar turi katei nuvelt wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu, o paskui bus šuns eilė biggrin.gif ale anoji pas mus didelė, reiks veltinę jurtą gal bandyt g.gif
Atsakyti
Aš senokai gundausi, bet vis pagalvoju:daug vilnos pagadinsiu, o kai mano "poniai" nepatiks, ką su juo darysiu? Šiaip tik lovoj miega, o kai sušąla (žiemą kambary 22-23), tai ir po antklode pasiprašo lotuliukas.gif O tada jau murkia, išsitempia visu ūgiu, prisispaudžia prie šono... ir geriausia šildyklė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 08, 20:59)
Nu, o paskui bus šuns eilė  biggrin.gif ale anoji pas mus didelė, reiks veltinę jurtą gal bandyt  g.gif

ir į gineso rekordų knygą išsyk thumbup.gif

reks gal savo kašarui pabandyt, bet reiktu padet kur nepasiekamoj vietoj, ta gal tada ir miegos įlindes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 08 spalio 2011 - 21:04