Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 03 18, 18:37)
pasirodau dar viena komplektuka  ax.gif

wow wub.gif kaip sauniai atrodo tos tapces su piestukais thumbup.gif, o lempa pasidaryt mano vienas svajoniu rolleyes.gif ar labai veltinis pritemdo sviesa?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 03 18, 17:37)

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Mamytė uogytė,gražus, romantiškas komplektukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 03 18, 17:37)
user posted image

ispudinga wub.gif
o kur Jus lempas perkat? as taip pat labai svajoju apvelt wub.gif tik kiek ziurinejau visos brangios doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2011 03 18, 18:20)

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms.

Sandia, kiek gaubtas praleidzia sviesos priklauso nuo veltinio storio. Pas mane tik 2 sluoksniai.

Padangė, tikrai tos lempos labai brangiai kainuoja doh.gif . bet kas iesko tas randa. Galima gi ir senas atnaujinti, ar kokias sugedusias pasitaisyti, padazyti bet ir tokiu nelengva rasti.
Atsakyti
Mamyte uogyte labai faini darbeliai wub.gif
Atsakyti
Nuostabu
Atsakyti
Mamytė uogytė tikrai įspūdinga clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 03 18, 20:32)
QUOTE(Padangė @ 2011 03 18, 18:20)

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms.

Sandia, kiek gaubtas praleidzia sviesos priklauso nuo veltinio storio. Pas mane tik 2 sluoksniai.

Padangė, tikrai tos lempos labai brangiai kainuoja doh.gif . bet kas iesko tas randa. Galima gi ir senas atnaujinti, ar kokias sugedusias pasitaisyti, padazyti bet ir tokiu nelengva rasti.

tai gi va kiek ziurineju visos virs 100 lt gaunasi doh.gif kur sai kokia radus iki 20 lt lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Pavasarinis svogūnėlis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus komplektukas raidem aprasytas wub.gif
O tokiu gaubtu yra Ikea parduotuvese, mes vaikui i kambari pirkom, tai negi dabar reiks apvelt kokiais drambliukais ar varlytem bigsmile.gif . Mintis nebloga.
Mamyte-uogyte, o nuo ko pradeti ta gaubta apvelineti?
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 23, 13:28)
Pavasarinis svogūnėlis  biggrin.gif

auksinis svogūnas lotuliukas.gif
Atsakyti