Katinyti, puikūs aviukai
Katinyti,jau tie aviukai... Labai faini.Ir ideja super.Kazkaip visi priprate kad jei velykos tai vistukes,gaidziukai...o cia kitu kampu i velykas
QUOTE(raganele @ 2011 02 08, 18:22)
Katinyti, nu nerealios perekšlės
Puikiai nešiojasi, tampausi visur, stebėtinai laiko ne tik rankenos bet ir kišeniukai, be pamušalo man mielesni veltiniai
Puikiai nešiojasi, tampausi visur, stebėtinai laiko ne tik rankenos bet ir kišeniukai, be pamušalo man mielesni veltiniai
o ko jiems nelaikyt
Dėkui visoms .
Pas mane visad požiūris i Velykas kitu kampu, vienu metu buvo Velykiniai katinai , dabar užgimė avys .
Pas mane visad požiūris i Velykas kitu kampu, vienu metu buvo Velykiniai katinai , dabar užgimė avys .
Katinyti fainos avytės
Neiseina man normalus tapukai,tai kol kas tokius bandziau labai nepeikit,vis mokausi,gadinu vilna,bet manau nedrasiai po biski darau pazanga
Man gražūs tavo tapukai . Aš vis ruošiausi Kalėdom tokių pridaryt dovanėlėm, bet ... nepadariau nė vieno
Buvo apsilankiusi mūza, tai padariau mergytėms "pavasarinių"plaukų gumyčių
aciu,zollia. aisku,netobulos,bet man labai smagu kad kazkas gaunasi
Stewie,tavo gelytes fainulkos forma labai grazi,tokios vienodos.as kai pradedu daryti tai buna gelyciu mutantu...
Stewie,tavo gelytes fainulkos forma labai grazi,tokios vienodos.as kai pradedu daryti tai buna gelyciu mutantu...
Labai grazios gelytes-gumytes
almute80, ačiū .
Aš irgi dar nemoku, kada geriau, kada prasčiau gaunasi, bet labai patinka eksperimentuot su vilna.
shidochika, ačiū
Aš irgi dar nemoku, kada geriau, kada prasčiau gaunasi, bet labai patinka eksperimentuot su vilna.
shidochika, ačiū