Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

Katinyti, super "perekšlės". Aš kartais nesuprantu tokių daiktų paskirties, bet tokių kaip šitų tavo perekšlių, priverčiančių nusišypsot, paskirties klausimas nekyla biggrin.gif .
Atsakyti
Katinyti, puikūs aviukai wub.gif
Atsakyti
Katinyti,jau tie aviukai... smile.gif Labai faini.Ir ideja super.Kazkaip visi priprate kad jei velykos tai vistukes,gaidziukai...o cia kitu kampu i velykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 08, 18:22)
Katinyti, nu nerealios perekšlės lotuliukas.gif
Puikiai nešiojasi, tampausi visur, stebėtinai laiko ne tik rankenos bet ir kišeniukai, be pamušalo man mielesni veltiniai smile.gif

o ko jiems nelaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Pas mane visad požiūris i Velykas kitu kampu, vienu metu buvo Velykiniai katinai lotuliukas.gif , dabar užgimė avys lotuliukas.gif .
Atsakyti
Katinyti fainos avytės ax.gif
Atsakyti
Neiseina man normalus tapukai,tai kol kas tokius bandziau biggrin.gif labai nepeikit,vis mokausi,gadinu vilna,bet manau nedrasiai po biski darau pazanga
blush2.gif user posted image
Atsakyti
Man gražūs tavo tapukai 4u.gif . Aš vis ruošiausi Kalėdom tokių pridaryt dovanėlėm, bet ... nepadariau nė vieno blush2.gif
Atsakyti
Buvo apsilankiusi mūza, tai padariau mergytėms "pavasarinių"plaukų gumyčių blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu,zollia. smile.gif aisku,netobulos,bet man labai smagu kad kazkas gaunasi smile.gif
Stewie,tavo gelytes fainulkos biggrin.gif forma labai grazi,tokios vienodos.as kai pradedu daryti tai buna gelyciu mutantu... biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios gelytes-gumytes 4u.gif
Atsakyti
almute80, ačiū blush2.gif .
Aš irgi dar nemoku, kada geriau, kada prasčiau gaunasi, bet labai patinka eksperimentuot su vilna.
shidochika, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stewie: 13 vasario 2011 - 17:46