Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

QUOTE(Iovi @ 2010 12 30, 02:04)
As irgi pasiskaiciusi pameginau muila apvelti, bet snipstas gavosi  blush2.gif
Apdejau muila vilna, padrekinau ir tryniau, glosciau... Is pradziu tarsi ir lygiai graziai viskas susigloste, bet kazkaip man laisvokai ant to muilo laikesi, o meginant tvirciau apvelti tai ta vilna tokiais gumbais ir "liezuviais" susivele, kitur skyles pasidare... Vilna visaip meginau deti - ir imti viena sluoksni ir juo muila apvynioti, ir meginau keliais sluoksniais, megindama skirtingas kryptis tame karsinyje izvelgti...
Tai mastau ar cia karsinys mano netinkamas buvo (as sausam velimui pirkau, net nesidomejau ar slapiai jis gerai veliasi, bet supykusi greitomis visai tvirta kamuoliuka susukau...) ar as naivuole tikejausi, kad viskas paprasciau nei realybeje  doh.gif
Viena veleja man sako, kad tik glostant nieko ir nesigauna... mastau.gif
Tai kaip jus darot?

burelyje mano mokinukes muiliukus apvele is pirmo karto.kai kuriom geriau ,kitom blogiau sekesi ,bet tai tikrai nieko sunkaus.jei karta neisejo bandykit dar.tinkamiausias karsinys.
Atsakyti
Apveliau siandien du muiliukus,kokie smagus gavosi,si kart nesirodysiu nes pirmam bandymui veliau nevienodo dydzio biski jau numuiluotus muiliukus,kita kart imsiu naujus smile.gif
Atsakyti
Keli mano mašinėlių raktų pakabukai 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
super, kokie gražūs clap.gif
Atsakyti
Wasara, nuostabios mašinytės 4u.gif
Mano kuklutė servetėlė ir takelis darytas prisimenant raštus iš močiutės skrynios ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Wasara, jie nuostabus, ypac tas su voratinkliu wub.gif

Stewie, kokia idomi vilnos tekstura gavosi, kaip cia klota?
Atsakyti
kadabra, čia daryta iš wensleydale sluoksnos, kuri skirta voratinkliniam vėlimui.
Nemoku fotografuoti blush2.gif , bet gyvai tai labai gražiai atrodo ir nuostabiai veliasi.
Pati sluoksna šiurkšti (40-50 mic), ilgo plauko, dar planuoju pabandyt dekoruoti.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 01 17, 14:06)
kadabra, čia daryta iš wensleydale sluoksnos, kuri skirta voratinkliniam vėlimui.
Nemoku fotografuoti blush2.gif , bet gyvai tai labai gražiai atrodo ir nuostabiai veliasi.
Pati sluoksna šiurkšti (40-50 mic), ilgo plauko, dar planuoju pabandyt dekoruoti.

labai grazu. o kur tokios pirkai?
Atsakyti
[quote=kadabra,2011 01 17, 13:16]
labai grazu. o kur tokios pirkai?
Pirkau veltinio namuose, bet šiuo metu tik tokia natūrali spalvytė likusi.
Atsakyti
Stewie, labai gražiai atrodo, tas kiauras baltumas toks sentimentalus. Iš tos vilnos velia šalius, bet rodos ji turėtų baisiai kąsti. Kaip tau pasirodė ar graužianti ji?
Dėku jei rasi laiko atsakyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Besijuokianti, tikrai labai šiurkšti, kandanti. Nežinau ar galėčiau nešioti iš jos šalį rolleyes.gif
Gal labiau tinkanti namų apyvokos darbeliams (servetėlėms, staltiesėlėms), nes žiūrisi tai nuostabiai. ax.gif
Atsakyti
rosebud1, stewie, kadabra, ačiū 4u.gif

stewie, labai gražios servetėlės thumbup.gif Panašų kiauraraštį galima ir iš moheros padaryt, o kadangi ji nekanda, tai ir šaliką galima velt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasara: 17 sausio 2011 - 17:39