Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

Sveikos labai grazus darbeliai...ech, man dar toli iki to...nesiseka savarankiskai ismokti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 13 spalio 2010 - 10:25
Na va, pabandziau suvelti salika, aisku gavosi truputi trumpesnis nei tikejausi, bet man jis mielas wub.gif Tik klaidu ir trukumu jauciu dar daug blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 10 13, 12:34)
Na va, pabandziau suvelti salika, aisku gavosi truputi trumpesnis nei tikejausi, bet man jis mielas  wub.gif  Tik klaidu ir trukumu jauciu dar daug  blush2.gif

user posted image

super.super,super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 10 13, 12:34)
Na va, pabandziau suvelti salika, aisku gavosi truputi trumpesnis nei tikejausi, bet man jis mielas  wub.gif  Tik klaidu ir trukumu jauciu dar daug  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
labai dailus ir darbo daug įdėta.manau kad ir šiltas labai ,sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
besigrozedama ir as susigundziau vilna smile.gif
nulekus i siulu oaze nusipirkau karsinio ir bandziau savo mazajam tepkiukus nuvelt ax.gif klaidu yra, bet kaip pirmu blynu tai patenkinta 4u.gif

deja nemoku ikelt foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabat: 01 gruodžio 2010 - 22:12
user posted image
Veltos rankinės.Laisvos
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
norejau paklaust kur Vilniuj sluoksna perkat? Nes as tik karsinio gavau, siulu oazej.
Vat dar viena klausima turiu, kaip reik daryt batukus, kad su tuo liezuveliu butu, na neismastau kaip ta sablona padaryt ir vienas klausimas ar galima velt su pertraukom, na pvz pradedi ir ner laiko ar galimybes uzbaigt, ar galima kita diena uzbaigt ir kaip tada ta veltini palikt...buciau dekinga uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2010 12 02, 09:09)
norejau paklaust kur Vilniuj sluoksna perkat? Nes as tik karsinio gavau, siulu oazej.
Vat dar viena klausima turiu, kaip reik daryt batukus, kad su tuo liezuveliu butu, na neismastau kaip ta sablona padaryt  ir vienas klausimas ar galima velt su pertraukom, na pvz pradedi ir ner laiko ar galimybes uzbaigt, ar galima kita diena uzbaigt ir kaip tada ta veltini palikt...buciau dekinga uz atsakymus

Na, nors aš irgi tik pradedanti velt, bet bandysiu pasakyt, ką žinau. Sluoksnos yra wool.lt. Vilniuj lyg ir Universiteto g.10. O dėl pertraukų, tai mergaitės buvo rašiusios kitose temose, kad palieka ir kitai dienai. Tik palik susuktą į ką nors, kad neišdžiūtų, pvz. plėvelę.
Atsakyti
sveikos, esu macius kad galima apvelti muilus, as ieskau tokios dovanos Kaune, gal kuri mamyte noretu padaryti? aisku ne uz aciu/ rasykit i az 4u.gif
Papildyta:
va tokie, foto skolinta blush2.gif
QUOTE(diora @ 2009 01 14, 23:57)
Apveltas MUILAS  4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 12 02, 16:20)
Na, nors aš irgi tik pradedanti velt, bet bandysiu pasakyt, ką žinau. Sluoksnos yra wool.lt. Vilniuj lyg ir Universiteto g.10.  O dėl pertraukų, tai mergaitės buvo rašiusios kitose temose, kad palieka ir kitai dienai. Tik palik susuktą į ką nors, kad neišdžiūtų, pvz. plėvelę.

dekui

o gal kas zinot kaip nuvelt batuka, kad su liezuveliu butu
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 12 02, 16:30)
sveikos, esu macius kad galima apvelti muilus, as ieskau tokios dovanos Kaune, gal kuri mamyte noretu padaryti? aisku ne uz aciu/ rasykit i az  4u.gif
Papildyta:
va tokie, foto skolinta  blush2.gif

Ti ir pati gali 4u.gif Čia nesunku. Apvynioji vilna visaip muilo gabaliuką ir sudrėkinusi trink -glostyk rankomis.
Atsakyti