Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskirties veltinukai

QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 05, 15:16)
Jetus koks grozis  wub.gif Nu nuostabu thumbup.gif
Nesu profe velime, bet bandau  blush2.gif Cia jei gerai suprantu tai su adata turbut velta?
Ar yra koks budas panaikint tas adatos padarytas skylutes, jau klausiau kitoj temoj bet man nieks neatsako  verysad.gif

aha,veliau adatele ax.gif pries tai veliau ziurke lotuliukas.gif tai isbadziau ir dar slapiu budu paveliau,susilygino kaip tikra lotuliukas.gif cool.gif

dekui uz grazius zodzius mano seimynelei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 05, 16:07)
aha,veliau adatele ax.gif  pries tai veliau ziurke lotuliukas.gif  tai isbadziau ir dar slapiu budu paveliau,susilygino kaip tikra lotuliukas.gif  cool.gif

dekui uz grazius zodzius mano seimynelei wub.gif

Nemaciau ziurkes, cia irgi toj pacioj temoj galima paziuret?
O pavelus su adata, o po to slapiai dar pavelus, nesimato situ skyluciu? reiks pamegint, aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julia2002: 05 gegužės 2010 - 16:46
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 05, 17:45)
Nemaciau ziurkes, cia irgi toj pacioj temoj galima paziuret?
O pavelus su adata, o po to slapiai dar pavelus, nesimato situ skyluciu? reiks pamegint, aciu uz patarima  4u.gif

ziurke dar be ausu,todel ir nerodoma lotuliukas.gif as nezinau ar taip galima daryti,nes tik mokausi,bet padariau ir dabar ant ziurkes kuno tikrai skyluciu ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 05, 17:49)
ziurke dar be ausu,todel ir nerodoma lotuliukas.gif  as nezinau ar taip galima daryti,nes tik mokausi,bet padariau ir dabar ant ziurkes kuno tikrai skyluciu ner schmoll.gif

Aiskumelis, lauksim pasirodant su ausim biggrin.gif
As dar irgi tik pradedancioji, kovo pradzioj dalyvavau pamokelej apie velima, o prie velimo realiai dabar tik prisedau, kai ka jau ir pamirsau blush2.gif
O kaip tu veli slapiai, kai daiktas ne plokscias o turinis (nezinau net ar suprantamai cia parasiau). Nes kai plokscias tai ji suslapini ir ten "minkai", o kaip toki, su kempinele kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 06, 10:22)
Aiskumelis, lauksim pasirodant su ausim  biggrin.gif
As dar irgi tik pradedancioji, kovo pradzioj dalyvavau pamokelej apie velima, o prie velimo realiai dabar tik prisedau, kai ka jau ir pamirsau  blush2.gif
O kaip tu veli slapiai, kai daiktas ne plokscias o turinis (nezinau net ar suprantamai cia parasiau). Nes kai plokscias tai ji suslapini ir ten "minkai", o kaip toki, su kempinele kaip nors?

as nezinau ar as skaiciau ar sapnavau kazkur ne nezinau doh.gif lotuliukas.gif bet apibadziau ziurkes kuna,toki panasu i laso forma,tada ismuilinau ir vis glosciau,svelniai tryniau pirstais ta pacia forma..ji sutvirtejo,dingo skylutes...as aisku nezinau ar taip galima daryti,bet pabandziau... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ar yra koks budas panaikint tas adatos padarytas skylutes, jau klausiau kitoj temoj bet man nieks neatsako verysad.gif
[/quote]

dėl skylučių, tai man rodos niekur nedingsi , veliant su adata ,jos bus smile.gif tik reikia darbelio užbaigimui pasirinkti kuo plonesne adatėlę, kad skylutės būtų kuo mažesnės.
Atsakyti
[quote=mmergyte,2010 05 06, 11:17]
as nezinau ar as skaiciau ar sapnavau kazkur ne nezinau doh.gif lotuliukas.gif bet apibadziau ziurkes kuna,toki panasu i laso forma,tada ismuilinau ir vis glosciau,svelniai tryniau pirstais ta pacia forma..ji sutvirtejo,dingo skylutes...as aisku nezinau ar taip galima daryti,bet pabandziau... lotuliukas.gif blush2.gif
[/quote]

Tai galima turbut kodel gi ne, aciu dar kartuka uz issamu paaiskinima, meginsiu ir as paeksperimentuot biggrin.gif nes tos skylutes tai biski erzina mane biggrin.gif

[quote=Lepregonija,2010 05 06, 12:44]
Ar yra koks budas panaikint tas adatos padarytas skylutes, jau klausiau kitoj temoj bet man nieks neatsako verysad.gif
[/quote]

dėl skylučių, tai man rodos niekur nedingsi , veliant su adata ,jos bus smile.gif tik reikia darbelio užbaigimui pasirinkti kuo plonesne adatėlę, kad skylutės būtų kuo mažesnės.
[/quote]

pameginsiu mmergytes ismeginta buda biggrin.gif
Atsakyti
zadeta pelyte ax.gif tikrai netobula,bet man miela,nakti padejus net issigandau eidama pro sali doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sitas kunelis ir buvo apibadytas ir muiluotas..skyluciu ner schmoll.gif prasom labai nepeikti mano ziurkikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pastabas prasom,kad zinociau kur taisytis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Graži pelytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 09, 09:25)
zadeta pelyte  ax.gif  tikrai netobula,bet man miela,nakti padejus net issigandau eidama pro sali  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sitas kunelis ir buvo apibadytas ir muiluotas..skyluciu ner schmoll.gif  prasom labai nepeikti mano ziurkikes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet pastabas prasom,kad zinociau kur taisytis 4u.gif

user posted image

Superine pelyte thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražių darbelių mačiau smile.gif
Ir aš truputį pasirodysiu ax.gif
Mano apvelti muiliukai:

http://public.fotki....g-0230-jpg.html
http://public.fotki....-jpg.html#media
Atsakyti
kylam 4u.gif
Atsakyti