jėga namelis tik va kapi su tuo kad vaikai viską kiša į burną, o veltinio nenuvalysi taip paprastai kaip kitų žaislų
Sveikos
Norejau paklausti, gal kuri veleja (tinka ir megeja ) galetu man pagelbeti uz atlygi be abejo
Reikia paprasta plona sasiuvini kazkaip isdekoruoti Nezinau, galbut kaip koki atskira idekla padaryti, kazkaip mandrai apvelti ar tik detale kokia... Pati nezinau ko noriu Bet cia yra tokia dovana - knygute ir noriu, kad butu daili isore
Labai lauksiu pasiulymu
Kaunas
Norejau paklausti, gal kuri veleja (tinka ir megeja ) galetu man pagelbeti uz atlygi be abejo
Reikia paprasta plona sasiuvini kazkaip isdekoruoti Nezinau, galbut kaip koki atskira idekla padaryti, kazkaip mandrai apvelti ar tik detale kokia... Pati nezinau ko noriu Bet cia yra tokia dovana - knygute ir noriu, kad butu daili isore
Labai lauksiu pasiulymu
Kaunas
QUOTE(Sandruciux @ 2007 12 10, 01:13)
Sveikos
Labai lauksiu pasiulymu
Kaunas
Labai lauksiu pasiulymu
Kaunas
gali bandyt atskirai apvelt.
1.suvelk toki kilimeli paprasto popieriaus lapo formato.
2.palauk kol jis isdzius
3. ir paskui ziurek pagal ta savo sasviuvinio formata ir lankstyk, karpyk kaip tau tinka
P.S. virseli paskui galesi pasiuvineti karoliukais ar subadyti su adatelem paskui pasakyk cia gera mano ideja ar nelabai jei ko nesupratai tai parasyk i az smulkiai isdestysiu
Telefonu deklai
viduxKLP darbelis tai labai gražus ,tik fonas
aciu aciu cia pas mane underground vienintele vieta kur geras apsvietimas, o ir originalumo netruksta
ViduxKLP lb grazu, o fono net nepastebejau uzsiziopsojus i toki grozi
As vakar ir veliau dekla telefonui ,bet gavosi truputi per trumpas ir siek tiek per platus ,tai panaudosim kaip dekla raktams
na ir as pasirodysiu
Rankine su aguonom man labai patinka.