Lenkiuosi jusu kuribingumui ir darbstumui. Tiek visko noreciau ir as ismokti ir pasidaryti, tik kaip ta para ilgesne padaryti?
QUOTE(Oksyte @ 2009 10 05, 15:18)
O stai ir mano tase
labai idomus sprendimas tai pirmiausia pasiuvote rankine, o paskui ja apvelet? rezultatas tikrai labai grazus
oksyte, saunuole...as ir gilintis bijau i tai kaip tu cia padarei...galva visai nedirba
Oksyte kooooks nuostabiai gražus tašiukas super!!!!
Aciu mergaites
Smagu kad patinka
Viskas zymiai paprasciau . Turejau odine rankine, ja isardziau ir detales panaudojau veltai rankinei
Smagu kad patinka
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 10 19, 14:30)
labai idomus sprendimas tai pirmiausia pasiuvote rankine, o paskui ja apvelet? rezultatas tikrai labai grazus
Viskas zymiai paprasciau . Turejau odine rankine, ja isardziau ir detales panaudojau veltai rankinei
Sveiki brangieji,
O cia mano pirmas pabandymas nuvelt dekliuka telefonui
Labai gražus dėkliukas
Gražus Oksyte dėkliukas, bet arba čia tokia puri vilna atrodo, ar dėkliukas ir yra gan minkštas? man norėtųsi labiau "kietesnio", bet jei jis ir yra kietas, tai tada labai apgaulinga vilna
O aš noriu pasirodyti savo pirmuoju veltu dubenėliu
O aš noriu pasirodyti savo pirmuoju veltu dubenėliu
Wasara
Sandra_SM, idomus dubenelis
Aciu uz savo nuomone Labai vertinu, kai nuosirdziai pasako savo nuomone
Del tvirtumo galiu garantuoti, nes cia medziagele is abeju pusiu apvelta. O del kietumo net nezinau , nes neturiu su ku paliginti (Sedziu dabar ciupineju ta dekliuka ) Seip vilna lyg ir gerai isivelus, veliau karsini, tik virsutiniam sluoksniui naudojau 18 mikronu pilka sluoksna. Tai gavos maisiukas is vidaus siurkstus o is isores pakankamai minkstas. O ar praktiskas galesiu pasakyt tik po kurio laiko
Sandra_SM, idomus dubenelis
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 10 25, 22:04)
Gražus Oksyte dėkliukas, bet arba čia tokia puri vilna atrodo, ar dėkliukas ir yra gan minkštas? man norėtųsi labiau "kietesnio", bet jei jis ir yra kietas, tai tada labai apgaulinga vilna
Aciu uz savo nuomone Labai vertinu, kai nuosirdziai pasako savo nuomone
Del tvirtumo galiu garantuoti, nes cia medziagele is abeju pusiu apvelta. O del kietumo net nezinau , nes neturiu su ku paliginti (Sedziu dabar ciupineju ta dekliuka ) Seip vilna lyg ir gerai isivelus, veliau karsini, tik virsutiniam sluoksniui naudojau 18 mikronu pilka sluoksna. Tai gavos maisiukas is vidaus siurkstus o is isores pakankamai minkstas. O ar praktiskas galesiu pasakyt tik po kurio laiko
Ačiū Oksyte už komplimentą, ir ačiū, kad esi puikus žmogus, kuris nebijo išgirsti ir kritikos nors aš nekritikavau, bet kažkaip jaučiau, kad tau galima rašyti taip, kaip galvoju
Tavo vėlimo sugebėjimais aš net neabejoju, tad gali būti, kad čia tik toks efektas nuotraukoj aš irgi galvoju sau pagaliau nusivelti dėkliuką telefonui, galvoju užtenka kankinti jį
Pranešk, kaip nešiojasi kada
Tavo vėlimo sugebėjimais aš net neabejoju, tad gali būti, kad čia tik toks efektas nuotraukoj aš irgi galvoju sau pagaliau nusivelti dėkliuką telefonui, galvoju užtenka kankinti jį
Pranešk, kaip nešiojasi kada
SVEIKUTES O AS NOREJAU PASITEIRAUTI. VELENT RANKINE REIKETU DIDESNIO BAMBUKINIO KILIMELIO . IS KUR GAUNAT
[quote=Oksyte,2009 10 25, 12:42]
Sveiki brangieji,
dėkliukas superinis spalvinis sprendimas man labai labai mielas
Sveiki brangieji,
dėkliukas superinis spalvinis sprendimas man labai labai mielas