Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai

Oksyte, tik dabar iki galo supratau, kad ten dėžutė doh.gif
Labai gerai atrodo thumbup.gif
Papasakok, kaip tu tą dėžutę apvėlei.
Atsakyti
Aciu Kerpena 4u.gif

O darau is tikruju labai paprastai.
Atklyjavau dezutes "virseli", ji aptraukiau apveltu silku ir atgal uzklyjavau smile.gif
Zmogeliuka su sirdute veliau su adatele, o kopusto lapus jau deliojau ir veliau slapioju budu. Na ir pabaigai, viska prisiuvau prie apvelto virselio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 12 rugsėjo 2009 - 22:41
Oksyte, kokia linksma dezele - nuostabi ideja!
Dangek, buciau sutikus su tavuoju "ikandimu":), bet vat uups mane "istrauke" is bedos 4u.gif Zinai, kai dariau sia rankine netiko man rausvi ziedai - jie neturejo lengvumo schmoll.gif Teko man suktis is padeties darant violetinius, ryskiai rausvus seselius, o zieduose palikti vyraujanciai balta, gelsvai balta spalva. ax.gif
Basom per lietu, butu labai skaudu, jei nepastebetu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 09 12, 23:41)

Atklyjavau dezutes "virseli", ji aptraukiau apveltu silku ir atgal uzklyjavau  smile.gif

Ai šitaip. Aš galvojau, kaip nors tiesiai ant dėžutės sugebėjai užvelti. Man vis galvoje visas technologinis procesas bando atsikurti, bet trūksta detalių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 09 13, 08:45)
Ai šitaip. Aš galvojau, kaip nors tiesiai ant dėžutės sugebėjai užvelti. Man vis galvoje visas technologinis procesas bando atsikurti, bet trūksta detalių lotuliukas.gif

Na va doh.gif Pati kazkada ideja mestelejai http://loretablog.bl...k-tutorial.html mirksiukas.gif . O dabar detaliu truksta lotuliukas.gif

Seip, jei kas neaisku, klausk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai tu taip, kaip knygutę. g.gif Iš nuotraukos atrodo, kad ten vilna lygiai apgulusi iš abiejų pusių. Galvojau gal kaip kokį voką nuvėlei ar pan.

Aš vis mintyse veliu ir veliu visokius knygelių viršelius. man atrodo, kad taip ,kaip medžiaga aptraukti veltiniu storai išeis, tai visaip galvoju, bet vis neateina eilė išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 rugsėjo 2009 - 19:14
QUOTE(Kerpena @ 2009 09 13, 20:11)
man atrodo, kad taip ,kaip medžiaga aptraukti veltiniu storai išeis, tai visaip galvoju, bet vis neateina eilė išbandyti.

Atleisk, tik dabar pamaciau Tavo zinute doh.gif
Del storumo pritariu drinks_cheers.gif . Todel aptraukiau ne veltiniu, o apveltu silku - tvirta ir pakankamai plona mirksiukas.gif

renefelt, aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir darbstuoles thumbup.gif
Atsakyti
Kelios rankines :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jumi grazus komplektukai thumbup.gif Na is tokios profesionales, kitko, manau, ir tiketis neverta mirksiukas.gif 4u.gif

O stai ir mano tase ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu oksyte super. thumbup.gif ... pasirodo dar ir labai liuks siuvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2009 10 05, 19:41)
Nu oksyte super. thumbup.gif ...  pasirodo dar ir labai liuks siuvi 4u.gif

Aciu 4u.gif , bet as tik veliu ax.gif , siuva geriausiai mano mama wub.gif
Atsakyti