Oksyte, tik dabar iki galo supratau, kad ten dėžutė
Labai gerai atrodo
Papasakok, kaip tu tą dėžutę apvėlei.
Aciu Kerpena
O darau is tikruju labai paprastai.
Atklyjavau dezutes "virseli", ji aptraukiau apveltu silku ir atgal uzklyjavau
Zmogeliuka su sirdute veliau su adatele, o kopusto lapus jau deliojau ir veliau slapioju budu. Na ir pabaigai, viska prisiuvau prie apvelto virselio
O darau is tikruju labai paprastai.
Zmogeliuka su sirdute veliau su adatele, o kopusto lapus jau deliojau ir veliau slapioju budu. Na ir pabaigai, viska prisiuvau prie apvelto virselio
Oksyte, kokia linksma dezele - nuostabi ideja!
Dangek, buciau sutikus su tavuoju "ikandimu", bet vat uups mane "istrauke" is bedos Zinai, kai dariau sia rankine netiko man rausvi ziedai - jie neturejo lengvumo Teko man suktis is padeties darant violetinius, ryskiai rausvus seselius, o zieduose palikti vyraujanciai balta, gelsvai balta spalva.
Basom per lietu, butu labai skaudu, jei nepastebetu
Dangek, buciau sutikus su tavuoju "ikandimu", bet vat uups mane "istrauke" is bedos Zinai, kai dariau sia rankine netiko man rausvi ziedai - jie neturejo lengvumo Teko man suktis is padeties darant violetinius, ryskiai rausvus seselius, o zieduose palikti vyraujanciai balta, gelsvai balta spalva.
Basom per lietu, butu labai skaudu, jei nepastebetu
QUOTE(Oksyte @ 2009 09 12, 23:41)
Ai šitaip. Aš galvojau, kaip nors tiesiai ant dėžutės sugebėjai užvelti. Man vis galvoje visas technologinis procesas bando atsikurti, bet trūksta detalių
QUOTE(Kerpena @ 2009 09 13, 08:45)
Ai šitaip. Aš galvojau, kaip nors tiesiai ant dėžutės sugebėjai užvelti. Man vis galvoje visas technologinis procesas bando atsikurti, bet trūksta detalių
Na va Pati kazkada ideja mestelejai http://loretablog.bl...k-tutorial.html . O dabar detaliu truksta
Seip, jei kas neaisku, klausk
Ai tu taip, kaip knygutę. Iš nuotraukos atrodo, kad ten vilna lygiai apgulusi iš abiejų pusių. Galvojau gal kaip kokį voką nuvėlei ar pan.
Aš vis mintyse veliu ir veliu visokius knygelių viršelius. man atrodo, kad taip ,kaip medžiaga aptraukti veltiniu storai išeis, tai visaip galvoju, bet vis neateina eilė išbandyti.
Aš vis mintyse veliu ir veliu visokius knygelių viršelius. man atrodo, kad taip ,kaip medžiaga aptraukti veltiniu storai išeis, tai visaip galvoju, bet vis neateina eilė išbandyti.
QUOTE(Kerpena @ 2009 09 13, 20:11)
man atrodo, kad taip ,kaip medžiaga aptraukti veltiniu storai išeis, tai visaip galvoju, bet vis neateina eilė išbandyti.
Atleisk, tik dabar pamaciau Tavo zinute
Del storumo pritariu . Todel aptraukiau ne veltiniu, o apveltu silku - tvirta ir pakankamai plona
renefelt, aciu
Nu ir darbstuoles
Kelios rankines :
Jumi grazus komplektukai Na is tokios profesionales, kitko, manau, ir tiketis neverta
O stai ir mano tase
O stai ir mano tase
Nu oksyte super. ... pasirodo dar ir labai liuks siuvi
QUOTE(rimulėėė @ 2009 10 05, 19:41)
Nu oksyte super. ... pasirodo dar ir labai liuks siuvi
Aciu , bet as tik veliu , siuva geriausiai mano mama