renefelt ,ežiuoles fantastiškos. kaip tik vakar namie pasimerkiau
Labai idomu ziureti, kai esi mates zmogu ir "ciupinejai" jo darbelius
Renefelt , tase be komentaru, tiesiog labai faina
Bet ir kiti darbeliai labai idmus .
O kokia paskirtis tu puoduku cia kaip dekliukai, ar galima dar kam pritaikyt ?
Renefelt , tase be komentaru, tiesiog labai faina
Bet ir kiti darbeliai labai idmus .
O kokia paskirtis tu puoduku cia kaip dekliukai, ar galima dar kam pritaikyt ?
Dekui visoms.
Oksyte, tie puodeliukai kaip ir be rimtos paskirties. dariau su mintimi apie viena dama, kuri nemazai ruko, o darbe negali rankoj nesiotis cigareciu pakelio O siaip tai i veltini perkelta Donatos (http://dailiojitekstile.tinkle.lt/) ideja - isigijau jos puikiu puodeliuku Kaledoms
[COLOR=yellow] (man visada darbai is esmes pasikeicia, kai pamatau ju autoriu "gyvai". Sakyciau geriau, kai nezinai koks jis )[COLOR=yellow]
Oksyte, tie puodeliukai kaip ir be rimtos paskirties. dariau su mintimi apie viena dama, kuri nemazai ruko, o darbe negali rankoj nesiotis cigareciu pakelio O siaip tai i veltini perkelta Donatos (http://dailiojitekstile.tinkle.lt/) ideja - isigijau jos puikiu puodeliuku Kaledoms
[COLOR=yellow] (man visada darbai is esmes pasikeicia, kai pamatau ju autoriu "gyvai". Sakyciau geriau, kai nezinai koks jis )[COLOR=yellow]
QUOTE(renefelt @ 2009 08 10, 22:39)
matai kaip idomiai
O as tai labai dziaugios kad daug ka "gyvai" pamaciau Ir darbelius apziurejau . Kaip be butu nuotrauka neatspindi viso grozio , ir visiskai neperduoda tos paslaptingos veltinio silumos (cia as sneku apie tuos darbus, kurie nestampuojami, o daromi su kaifu ) ...
kavos puodeliai tai superiniai:) o jie cia seip dekoratyviniai? ar kokias stiklinaites, kad laikytu siluma, galima idet?
nu renefel rankinės aš jau sakiau paveikslai, o ne rankinės.....
gražu ale aš vis ignybsiu, o būna ežiuolių baltų???? pas mane tai tokios rausvos...labai graži spalva, man miela....
o kaip tas šiboriukas darosi??? taip ir nesupratau kai Oksytė pasakojo, matyt ne tas galvoje buvo....
čia mano toks tašiukas.... po Renatos reiktų slėptis,
bet aš drąsi
gražu ale aš vis ignybsiu, o būna ežiuolių baltų???? pas mane tai tokios rausvos...labai graži spalva, man miela....
o kaip tas šiboriukas darosi??? taip ir nesupratau kai Oksytė pasakojo, matyt ne tas galvoje buvo....
čia mano toks tašiukas.... po Renatos reiktų slėptis,
bet aš drąsi
QUOTE(dangek @ 2009 09 10, 08:59)
nu renefel rankinės aš jau sakiau paveikslai, o ne rankinės.....
sure, buna.
Echinacea purpurea alba vadinasi,- 'balta rausvoji ezhiuole'
nors man renatos rausva atrodo...
grazhios tos jusu tashes....
ale tiksliai būna...vau....
dar tokios savo šabakštyne neturiu...o norėč....
na man Renatos tarp rausvos ir baltos....ta ežiuolė, dėl to ir klausiu.....
bet ne tai svarbiausiai, vis tiek ji žavi....
dar tokios savo šabakštyne neturiu...o norėč....
na man Renatos tarp rausvos ir baltos....ta ežiuolė, dėl to ir klausiu.....
bet ne tai svarbiausiai, vis tiek ji žavi....
dangek, tasiukas fainas
Zinok Oksyte ir pati jau neprisimena Dariau tik ta veninteli karta , net pati stebiosi, kaip man cia taip gavosi .
Cia kazkada bandziau Kerpenai paaiskint, tai gal ir Tau pades
http://www.supermama...?...&p=23819878
O seip visa vasara, apart aguonu prie vilnos net neprisilieciau . Kazkaip nebvo noro . O stai pries kelias dienas dezute apveliau , tai vel toki kaifa pajutau . Matyt ruduo daro savo
Papildyta:
Stai dar radau senas nuotraukas salio is "blogos puses"
o cia guziukai is arti
Gal ir nuotraukos pades truputeli
QUOTE(dangek @ 2009 09 10, 09:59)
Zinok Oksyte ir pati jau neprisimena Dariau tik ta veninteli karta , net pati stebiosi, kaip man cia taip gavosi .
Cia kazkada bandziau Kerpenai paaiskint, tai gal ir Tau pades
http://www.supermama...?...&p=23819878
O seip visa vasara, apart aguonu prie vilnos net neprisilieciau . Kazkaip nebvo noro . O stai pries kelias dienas dezute apveliau , tai vel toki kaifa pajutau . Matyt ruduo daro savo
Papildyta:
Stai dar radau senas nuotraukas salio is "blogos puses"
o cia guziukai is arti
Gal ir nuotraukos pades truputeli
Sveikos brangiosios
Na stai padariau viena dovanele, o kur ideti parodyt net nezinau . Cia ne tai kad dekliukas, tiesiog apvelta dezute, tai gal ir cia tiktu
zodziu mano "Netyciukas"
Na stai padariau viena dovanele, o kur ideti parodyt net nezinau . Cia ne tai kad dekliukas, tiesiog apvelta dezute, tai gal ir cia tiktu
zodziu mano "Netyciukas"