Mano nuomone, reikėtų kreiptis tiesiai į renefelt. Ir turbūt visos man pritars
QUOTE(renefelt @ 2009 05 18, 23:34)
Doseth, gerai kai yra ka tobulinti. jei nebutu butu "kapiec"
O cia truputi saldumo
O cia truputi saldumo
ZEMAI LENKIU GALVA!!!!IR LABAI JUSU ATSIPRASAU
Jezau kokia geda!!!! JUSU rankines radau per Google paveikslelius, taip patiko kad visom draugem ir bendradarbem issiunciau paziureti....leidau sau dar paryskinti nuotraukas ir idejau i tema "Viskas apie rankines" noredama kartu su kitomis pasidziaugti kokias grazias ir vasariskas atradau internete rankines, dar pridurdama kad ieskau zmogaus kas galetu man tokia padaryti ir lauksiu rekomendaciju ..kadangi naujoke esu tai ne neitariau, kad cia yra mamyciu kurios velia pacios ir visai netycia radau sita veltinio temele.. tada neskaitydama teksto o tiesiog skubedama greitai viska permeciau akimis IR DAR NET atsimenu pamaniau, kad smagu jog kazkam ir "Mano neva ATRASTOS is Goggle" rankines taip patiko, kad jas sudejo ir sioje temoje kaip parodomasias tiesiog, nes juk veltinio tema... O svarbiausia, KAD nu ir VEL apsizioplinau idedama skelbima ir prasydama, kad kas nors is Jusu galetu nuvelti BUTENT TOKIA rankine...pamaciusi komentara kad reiktu kreiptis i RENEFELT apsidziaugiau, susiradau Ja ir pries parasant norejau paziureti gal netycia rasiu jos darbeliu kokiu, kur nors cia forumuose..radusi tema skaiciau viska NUOSIRDZIAI nuo pat pradziu...besigrozedama jos paciais pirmaisiais darbeliais... O KAI galiausiai pamaciau, kad siu GROZYBIU SAVININKE ir yra RENEFELT ir NEGANA to dar ir forumas tas pats kur pati paskelbiau prasyma, kad kuri nors nuveltu JOS unikalu kurini, VA TADA patyriau soka ir didele geda!!!!
Mistika kazkokia sitaip apsizioplinti.. baisu nu..
JUSU darbai pakerejo visus zinokit kam tik parodziau
Prasyti JUSU jau nebedrasu man dabar...
Mane guodzia tik vienas dalykas, aciu dievui kad nei viena mergina kiek skambinau ir ieskojausi per ivairius internetinius puslapius.. neapsieme velti sitos rankines nes pasirode sudetinga joms labai...nes TIKRAI BUCIAU IDEJUS CIA NUOTRAUKA IR PASIDZIAUGUSI SAVO GRAZUOLE RANKINE bei paprasiusi JUSU ivertinti ar kruopsciai padaryta, Jusu akimis..
norejau atsiprasyti Viesai o ne per A.Z. tikiuosi neuzpyks VYLNOS kambarelio Gyventojos uz bereikalinga siukslynyma SEKMES MERGAITES
koookios emocijos
prashyk renefelt,- manau, tikrai tau nuvels tokia rankine
juk nieko bloga taip susizhavet
prashyk renefelt,- manau, tikrai tau nuvels tokia rankine
juk nieko bloga taip susizhavet
PASAKA
Nerealu:) atrodo įspūdingai.....
renefelt turiu taves toki klausimuka,o tu i tasytes siuni pamosala ar taip ir palieki naturaliai viska vilna?
QUOTE(renefelt @ 2009 06 06, 22:20)
ai ai ai, nu pasaka kazkokia
saunumelis
kaip suprast magneta???
magnetinis uzsegimas. Pvz http://www.rankdarbi...04e75fa6c19922e