Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai

Alia kaip gražu, kaip koks nešiojamas paveikslas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 05 18, 21:34)
O cia truputi saldumo tongue.gif

Nu tas saldumas wub.gif wub.gif wub.gif
Ypač violetinis wub.gif wub.gif wub.gif
Našlaitės it gyvos būtų thumbup.gif
Atsakyti
nu nuostabūs tašiukai-paveikslai,

bet aš juos kaip tai matau pakabintus ant sienos mastau.gif

čia matyt koks tai stereotipas užsifiksavęs mano galvoje... hihihi.gif
Atsakyti
O tu žalia rūta kaip gražu wub.gif Jaučiu paveikslu kaina būtų tūkstantinė g.gif
Atsakyti
Renefelt, aciu Tau uz tokius grozius akims ir sirdziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 05 18, 22:34)
Doseth, gerai kai yra ka tobulinti. jei nebutu butu "kapiec":)

O cia truputi saldumo tongue.gif
user posted image user posted image

turiu klausimeli 4u.gif o kiek tau laiko uztrunka nuvelti tokia tase(du Dosetiska rankena),buciau dekinga uz ats. wub.gif
Atsakyti
VVeltini_,isivaizduoju,kad vien rašteli išdelioti reikia kokiu 5-6 valandų blink.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius ir siltus zodzius

Dangek, gal ir teisi esi. stereotipas yr toks, kad paveikslai ant sienos buna. Bet juk yra pasauly nuostabiu gobeleniniu rankiniu - na as su jom nesilyginu - kur ziuretum ir ziuretum i tuos paveikslus
Vveltini_, ilgai delioju piesini. Jei sudetingas ir nemazas uztrunku tikrai iki 5-6 val (cia ieina visi vaiksciojimai aplinkui ir ziurejimai kas ne taip:) ) O tases velimas uztrunka zymiai trumpiau. na, o jei mania,kad tase yra dosetiska, tai tik Doseth ir atsakys kiek:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renefelt: 20 gegužės 2009 - 13:50
O koks skirtumas ji Dosethiška ar dar kokia, svarbu graži ( nors man asmeniškai visai nepanašu, sakyčiau forma gal, bet jau tiek visko prigalvota, kad kur bepasisuksi vistiek butu tokiška arba tokiška)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 20 gegužės 2009 - 17:05
Aš joje nieko Dosethiško nematau,nesupranku kas ka joje ižvelgia g.gif

tiesiog nuostabios renefeltiškos rankines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 20 gegužės 2009 - 18:29
Renefelt, tikiu, kad tiek laiko uztrunka,ir as kada nors pabandysiu tokius ornamentus isdeliot, bet , zinai, vertejo tas 5 ar 6 val. dirbti prie to wub.gif

Ir as rodau savo( deja manieji ornamentai kur kas paprastesni, bet, kai pradziai gerai). Taiva, dariau dailes egzamino praktine uzduoti (kepure+ tase), deja, kepures nuotrauka praganiau, tai rodau tik tase.

user posted image

P.s. labai keistai pasijutau, kaip pedagogai pamane,kad veltinis tik i pirti ( be abejo nevisi, bet buvo tokiu) gaila, kad to nesupranta, daug ka praranda, nes veltinis man tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 21 gegužės 2009 - 19:06
Grazus obuoliukai, VVeltinis_ Tik man smalsu, kodel biseriu puosei tik lapelius? negi rasos laseliai (man butent taip atrodo nuotraukoj) tik ant lapeliu buna? blush2.gif
Atsakyti