Alia kaip gražu, kaip koks nešiojamas paveikslas bus
QUOTE(renefelt @ 2009 05 18, 21:34)
O cia truputi saldumo
Nu tas saldumas
Ypač violetinis
Našlaitės it gyvos būtų
nu nuostabūs tašiukai-paveikslai,
bet aš juos kaip tai matau pakabintus ant sienos
čia matyt koks tai stereotipas užsifiksavęs mano galvoje...
bet aš juos kaip tai matau pakabintus ant sienos
čia matyt koks tai stereotipas užsifiksavęs mano galvoje...
QUOTE(renefelt @ 2009 05 18, 22:34)
Doseth, gerai kai yra ka tobulinti. jei nebutu butu "kapiec"
O cia truputi saldumo
O cia truputi saldumo
turiu klausimeli o kiek tau laiko uztrunka nuvelti tokia tase(du Dosetiska rankena),buciau dekinga uz ats.
VVeltini_,isivaizduoju,kad vien rašteli išdelioti reikia kokiu 5-6 valandų
Aciu visoms uz grazius ir siltus zodzius
Dangek, gal ir teisi esi. stereotipas yr toks, kad paveikslai ant sienos buna. Bet juk yra pasauly nuostabiu gobeleniniu rankiniu - na as su jom nesilyginu - kur ziuretum ir ziuretum i tuos paveikslus
Vveltini_, ilgai delioju piesini. Jei sudetingas ir nemazas uztrunku tikrai iki 5-6 val (cia ieina visi vaiksciojimai aplinkui ir ziurejimai kas ne taip:) ) O tases velimas uztrunka zymiai trumpiau. na, o jei mania,kad tase yra dosetiska, tai tik Doseth ir atsakys kiek:)
Dangek, gal ir teisi esi. stereotipas yr toks, kad paveikslai ant sienos buna. Bet juk yra pasauly nuostabiu gobeleniniu rankiniu - na as su jom nesilyginu - kur ziuretum ir ziuretum i tuos paveikslus
Vveltini_, ilgai delioju piesini. Jei sudetingas ir nemazas uztrunku tikrai iki 5-6 val (cia ieina visi vaiksciojimai aplinkui ir ziurejimai kas ne taip:) ) O tases velimas uztrunka zymiai trumpiau. na, o jei mania,kad tase yra dosetiska, tai tik Doseth ir atsakys kiek:)
O koks skirtumas ji Dosethiška ar dar kokia, svarbu graži ( nors man asmeniškai visai nepanašu, sakyčiau forma gal, bet jau tiek visko prigalvota, kad kur bepasisuksi vistiek butu tokiška arba tokiška)
Aš joje nieko Dosethiško nematau,nesupranku kas ka joje ižvelgia
tiesiog nuostabios renefeltiškos rankines
tiesiog nuostabios renefeltiškos rankines
Renefelt, tikiu, kad tiek laiko uztrunka,ir as kada nors pabandysiu tokius ornamentus isdeliot, bet , zinai, vertejo tas 5 ar 6 val. dirbti prie to
Ir as rodau savo( deja manieji ornamentai kur kas paprastesni, bet, kai pradziai gerai). Taiva, dariau dailes egzamino praktine uzduoti (kepure+ tase), deja, kepures nuotrauka praganiau, tai rodau tik tase.
P.s. labai keistai pasijutau, kaip pedagogai pamane,kad veltinis tik i pirti ( be abejo nevisi, bet buvo tokiu) gaila, kad to nesupranta, daug ka praranda, nes veltinis man tai
Ir as rodau savo( deja manieji ornamentai kur kas paprastesni, bet, kai pradziai gerai). Taiva, dariau dailes egzamino praktine uzduoti (kepure+ tase), deja, kepures nuotrauka praganiau, tai rodau tik tase.
P.s. labai keistai pasijutau, kaip pedagogai pamane,kad veltinis tik i pirti ( be abejo nevisi, bet buvo tokiu) gaila, kad to nesupranta, daug ka praranda, nes veltinis man tai