na, as vis dar apstulbusi nuo rankiniu grozio kuo toliau - tuo dailiau..ir dekorai, ir formos : apie renefelt akvarelinius gabumus jau ir zodziu neberandu nuostabu cia viskas!
Renefelt, kai pamaciau, taip ir tebesedziu, kaip galerijoj prie paveikslo...negaliu atsiziuret. Beja, kaip idomiai atvartas darytas....
renefelt nuostabi rankine
renefelt-negaliu praeit tylomis, pasaka-o ne rankinė
Neįsivaizduoju-kaip tu išdėlioji taip tapybiškai? ir taip, kad gėlės visai ne plokščios atrodo, visas paveikslas-tarsi trijų dimensijų
Neįsivaizduoju-kaip tu išdėlioji taip tapybiškai? ir taip, kad gėlės visai ne plokščios atrodo, visas paveikslas-tarsi trijų dimensijų
Renefelt, nuostabus paveikslas, bet man tas atvartas kažkodėl kliuna, nezinau, bet kelis kart atsiverčiau pažiurėt rankine ( antra karta galvoju gal mane apgavo nuojauta), bet visgi man cia jis apsunkina rankine ( tik prašau neisižeist čia mano tokia nuomonė).Šiaip viskas labai gražu, bet gal tada rankenos ne tokios reikėjo ar ka .Bet gėlės tai tavo stichija, jos tokios gyvos , tikros
QUOTE(renefelt @ 2009 05 08, 09:25)
Kokiu puikiu dekliuku prikuret! Smagu!
O cia mano paskutinis darbas (tik slapias velimas):
Naudota: vilna, linas
truksta zodziu ...kaip viskas tvarkinga ir grazu
Aciu visoms pagyrusioms mano darba, o ypac Katinyciui uz tikslia ir motyvuota kritika
QUOTE(Katinytis @ 2009 05 09, 10:54)
<...> bet man tas atvartas kažkodėl kliuna, nezinau, bet kelis kart atsiverčiau pažiurėt rankine ( antra karta galvoju gal mane apgavo nuojauta), bet visgi man cia jis apsunkina rankine <....>
Man tas atvartas irgi per sunkus:( Ir dar ta asimetrija man nepatinka - ji cia visai netinka suteikia svori, kurio nereikia visai. Kitos tokios tai jau nedarysiu ne uz ka - is klaidu mokausi
As tik tyliai groziosi gelytem . Kazkur interneto platybese jau buvau uztikus renefelt pamokele. Jau tada zavejausi Tavo darbeliu, o ir dabar nuo gelyciu negaliu akiu atsitraukt
QUOTE(renefelt @ 2009 05 08, 09:25)
Kokiu puikiu dekliuku prikuret! Smagu!
labai jau Dosetiska ...........
QUOTE(renefelt @ 2009 05 10, 10:01)
Matyt, Doseth sode sveciavausi, kai obelys zydejo
ale tikrai
p.s. kokia grazi interpretacijos dalele