Kaip smagu, dangek, graži rankinė ir gerai, kad sau prisiruošei
Dangek, tavo rankine-kaip velyku margutis... lukstais dazytas- kai nudazius- nulupi lukstus ir ziuri koki stebukla rasi
nu panašiai atspėjai juperi
kai pamačiau ką susidėjau, tai biski apvėlus iš nevilties puoliau daužyti, kad kai kurie lukštai nukristų...
kai pamačiau ką susidėjau, tai biski apvėlus iš nevilties puoliau daužyti, kad kai kurie lukštai nukristų...
Naujausias- akinių dėklas užsirišantis kaspinėliu
QUOTE(dangek @ 2009 04 16, 17:05)
nu panašiai atspėjai juperi
nu man tai fantastika...zinai pamenu vaikystej , lankiau dailes mokykla, ir man labai patiko daryti atvirukus- kai tepi guaso vienos kitos spalvos, bronzos kokios....po to dedi stikliuka, prispaudi ir nuimi...super! nezinai kas gausis nuemus- visada toks laukimas, nezinojimas- ir gaudavosi -groziai... tai ir su vilna panasiai- man ypac patinka kai silkas, ar linas susitraukia- nenuspesi kokios tos bangeles, kaip susitrauks
liepuzele , labai pavasariskos spalvos
Giriuosi ir as ,dovana sesei.
...siaip as nelabai megstu veltinio (na nebent zaisliukai tik sueina) ..bet cia labai graziu dalykeliu prisiziuejau ... saunuoles
kodel cia toks mires puslapis, jokiu nauju foto, na jau , taip negalima :ax
bandymas nuvelti tel idekliuka,tebunie, slove technologijoms.............
bandymas nuvelti tel idekliuka,tebunie, slove technologijoms.............
Nepaprastai žaviuosi tokiais puikiai piešiniais ant veltinio. Gal todėl, kad man nieko panašaus neišeina. Neturiu aš to spalvų atspalvių jautimo
O čia tokia tapyba vilnos gabalėliais
O čia tokia tapyba vilnos gabalėliais