Ievuschka,
ačiū už patarimą ir nuorodą Lyg ir pamenu, kad sodo prekės kažkokių tinklelių turi..
QUOTE(Oksyte @ 2009 03 16, 20:25)
ievuschka, aciu
Net nezinojau, kad reikia deti toki pakietinima Reiktu kada pabandyt koki rankinuka nuvelt
Net nezinojau, kad reikia deti toki pakietinima Reiktu kada pabandyt koki rankinuka nuvelt
Aš nesu niekada dėjus tokio pakietinimo, vieną kartą tik į platesnį dugną dėjau kažkokį neypatingai kieto plastiko gabalą (formą žirklėmis išsikirpau). Šiaip visuomet siūdavau tik pamušalą. Bet jei dugnas-platus, manau-pakietinimas tikrai nepakenktų.
Chuliganka - nėr už ką
Laba diena,
Norėjau paklausti, rankinei velti, kuri vilna labiau tinka - sluoksna ar karšinys?
Norėjau paklausti, rankinei velti, kuri vilna labiau tinka - sluoksna ar karšinys?
QUOTE(Blackgate @ 2009 03 17, 10:40)
Laba diena,
Tinka ir tas, ir tas
QUOTE(renefelt @ 2009 03 17, 18:04)
Ievushka, sveikinu su puikiu straipsneliu Kraiteje
Ar as praziurejau, ar is tiesu niekur nepasigyrei?
Ar as praziurejau, ar is tiesu niekur nepasigyrei?
Ai, ką jau čia... mano temelėj skelbimų lentoj buvo pareklamuota Tik ne Kraitėj, o "Šeimininkėj" (kovo 12d.) ir dar Delfyje tas pats straipsniukas įdėtas, tik nuotraukos senos ... (delfi)
Nuoširdžiausi sveikinimai,labai gražus straipsnis
Laba diena,
Gal žinot kur apvalių bambukinių rankenų rankinukui Vilniuje galima būtų nusipirkti?
Gal žinot kur apvalių bambukinių rankenų rankinukui Vilniuje galima būtų nusipirkti?
QUOTE(Blackgate @ 2009 03 18, 09:59)
Laba diena,
Kažkokių rankenų esu mačius Pasidaryk Pats siuvimo reikmenyse, nors dabar gerai neatsimenu ar apvalios buvo, gal pusapvalės
sveikos...seniai cia besivaidenau, bet velimo nepamirstu. Ikeliu neseniai daryta savo rankine...
Silke šauniai padirbėjai
Rankinė verta dėmesio
Man tai labai patinka
Rankinė verta dėmesio
Man tai labai patinka
Labai graži rankinė, dar viena vėlėja su dailininkės gabumais
O rankena tuščiavidurė?
O rankena tuščiavidurė?