Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai

Pagyros neskatina tobuleti schmoll.gif sirdziai miela, bet.... g.gif
Atsakyti
O kas yra silko nosinaites? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2009 02 18, 12:57)
O kas yra silko nosinaites? blush2.gif


Pasižiūrėk ČIA (šio puslapio apačioj)
Kažkas panašaus į šilko pluoštą, tik kitaip pateiktą-ne gijomis, o nosinaitėmis.
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 02 18, 14:02)
Pagyros neskatina tobuleti schmoll.gif  sirdziai miela, bet.... g.gif


Renefelt, jei nenori pagyrų, toliau neskaityk biggrin.gif .


Nes negaliu susilaikyti nepagyrusi dėkliukų. Labai labai gražus dekoras.
clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 18 vasario 2009 - 15:32
Silko servet)eles labai paprasta naudoti dekore. Atplesi reikiamo storio sluoksni, iskerpi norima foma ir dedi ant pavelto pagrindo. Jei sluoksnis l.plonas pagrindas t.b stipriau paveltas. Priveltas jis siek tiek sukrinta gijelemis. primena silko pluosta tankiai sulkota. Jei atplesime storesni sluoksni, ji klojam ant lengviau pavelto pagrindo (storas sluoksnis sunkokai prisivelia). Priveltas seda bangelemis/puslelemis - idomi tekstura. Reiktu pastebeti, kad merinas labiau "valgo" serveteles (na kaip ir visus dekorus:) ).
As labiau megtu sviesesniu sp. nosinaites - sausas darbas labiau zvilga ir zinoma graziau ziurisi. T.p. pereinamu sp. serveteles yra praktiskiau. Lengvesni spalviniai perejimai sukuria naturalesni vaizda. Be to randu reikiamu tonu atspalviu vienoje serveteleje:)
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
Vakar bandžiau dekorui naudot šilko nosinaites. Man nepavyko verysad.gif Viską nuplėšiau velniop doh.gif Vėliau rankinę, tai galvojau, kad jas dėliot reikia jau šiek tiek pavėlus pagrindą. Taip ir padariau, bet neprikibo, jos , zarazos doh.gif Ir tikrai dėliojau tik vos vos apvėlus, kai tik šiek tiek sukibo vilna. Atsiplėšiau dviejų ar trijų sluoksnių storumo, o turbūt reikėjo bandyt vieno. BEt bijojau, kad toks plonas šilko sluoksnis prapuls beveliant tarp vilnos. Vienu žodžiu-bandysiu dar kaip nors kitaip...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif Kaip gaila,kad nepavyko. Pabandyk plonesni sluoksni deti (man tai ir graziau plonesnis). Siaip gal yra kokios taisykles? g.gif Reiktu internete paieskot - mintis!
Atsakyti
Vakar nuvėliau tokį tradicinį savo surišamą indą-padėkliuką, kur ir vėl pabandžiau tas nosinaites panaudoti. Šiandien atidžiai apžiūrėjau išdžiūvusį prie dienos šviesos. Prisivėlė labai gerai, nes dėliojau iš karto kartu su kitu vilnos dekoru ant tik išklotos(ne apveltos vilnos). Bet ir vėl-to efekto ypatingo nematau (kirpau lapelių formos, bet dabar mažai kuo skiriasi nuo lapelių iš vilnos, tik prisikišus galima įtarti, kad ten kažkas kitkas), gal šįkart per daug įsivėlė lotuliukas.gif Bet kadangi pats padėkliukas buvo tik iš dviejų sluoksnių,ir nesuvėliau jau taip stipriai iki visiško kietumo, maniau-bus pats tas. Kai nufotkinsiu, įdėsiu parodyt. Dar noriu truputuką padekoruot.Rytoj gal.
Atsakyti
ievuschka, labai lauksim nuotraukėlės! Manosios šilko nosinaitės guli ir laukia savo eilės... Vis neprisiruošiu išsibandyti.
Atsakyti
Ievushka, laukiu nuotraukeles. Smalsu.
Siaip tai tamsiu spalvu silko nosinaites nlb duoda rysku efekta - cia jau mano pastebejimas ax.gif
Atsakyti
as irgi prisidesiu prie pastebejimu apie silko nosinaites cool.gif .

kadangi megstu ryskia faktura, nosinaite dejau visa nesluoksniuota. ir rezultatas... visa suvalgyta doh.gif . kaip ievuska sako - prisikisus kazka galima iziureti biggrin.gif

tos nosinaites kazkaip kitaip naudojamos. gal paveiksluose, kur nebutina stipriai suvelti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mari*: 20 vasario 2009 - 14:14