Įkraunama...
Įkraunama...

Veltos rankinės, piniginės, įvairūs dėkliukai

QUOTE(ziogelis2 @ 2009 01 18, 01:14)
na, kazkam ta "terlione" teikia malonuma blush2.gif
manau, daugybe moteru siais laikais pamegina velti, ir net ismoksta keleto budu, bet juk ne visoms tai tampa mielu uzsiemimu rolleyes.gif laimei, kad ne ax.gif

Atsimenu, kai veliau pirma karta. Sakiau, kad gyvenime daugiau neprisesiu prie veltinio 4u.gif Tisko man ten viskas i salis, "terliojausi" nerealiai, bet siaip ne taip uzbaigiau savo pirmuosius karolius... Bet gal nepatiko velti todel, nes veliau is tikros kaimiskos vilnos, o paskui ja reikejo dazyt. Visas butas smirdedavo unsure.gif
Paskui prisireike draugei dovanos i gimtadieni, bet dovana turejo buti ranku darbo. Tai pagalvojau, kodel gi nesuvelus karoliu? g.gif Aciu vilneles platintojams, LT jau buvo atsirade dazytos vilnos tada daug greiciau man ejosi darbas ir as suveliau karolius blush2.gif paskui pastebejau, kad veliu vis dazniau ir dazniau... pamaciusi parduotuve kurioje prekiaudavo veltiniu, negaledavau praeiti neuzsukus;) o dabar negaliu atsitraukti nuo veltinio.... Nors prisipazinsiu veliu ne kiekviena diena, bet veltinis suteikia man labai daug malonumo bigsmile.gif Stengiuosi tobuleti, kolkas veliu tik papuosalus, bet jau praktikuoju salikiukus, tapkiukus ax.gif
Atsakyti
as ir buvau zusidegus velimo aistra:) jau ji praejo, dabar dekupazo manija:) nznau kas toliau bus:)
Atsakyti
Čia prisijungsiu prie jūsų blush2.gif

QUOTE(god@ @ 2009 01 18, 10:30)
. Nors prisipazinsiu veliu ne kiekviena diena, bet veltinis suteikia man labai daug malonumo bigsmile.gif  Stengiuosi tobuleti, kolkas veliu tik papuosalus, bet jau praktikuoju salikiukus, tapkiukus ax.gif

drinks_cheers.gif aš ir taip pat, pastebiu kad dar neišsirinkau srities kurioje norėčiau daugiausiai velti išmokti, va dabar veliu sausai- tokia manija jaučiu užeis wub.gif esu padarius papupšalų- kurie tikrai praktiški nešioju pati, seges draugė, mama. dar esu padarius tapkutes, 4 šalikus, kepurę, rankinę, mobilių dėkliukus- žodžiu nežinau kokioj srity dar geriausiai išeitų išreikšt save. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
bandem daryti ideklus mobiliam, labai noreciau komentaru, manau, kad nelabai cia dar g.gif , siek tiek kreivoki unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 03 vasario 2009 - 12:26
komentaru noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 04, 10:56)
komentaru noriu  bigsmile.gif

nori - tai bus biggrin.gif tiksliau nebus mirksiukas.gif aš imčiau tą bordo, bet norėčiau, kad būtų su lipuku rolleyes.gif Taip manau, butų patogiau naudot... kadangi aš dar nė tokių nemoku velt - tai man idėja patiko 4u.gif Ir dar manau, čia tik ant nuotraukos tas "kreivumas" išryškėja - su laiku susinešiotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2009 02 04, 14:29)
nori - tai bus   biggrin.gif tiksliau nebus  mirksiukas.gif aš imčiau tą bordo, bet norėčiau, kad būtų su lipuku  rolleyes.gif Taip manau, butų patogiau naudot... kadangi aš dar nė tokių nemoku velt - tai man idėja patiko  4u.gif Ir dar manau, čia tik ant nuotraukos tas "kreivumas" išryškėja - su laiku susinešiotų  g.gif

drinks_cheers.gif aha, man tas bordo irgi labiausiai patiko bigsmile.gif . Bet kreivumai matosi ir gyvai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 vasario 2009 - 22:55
Aristokratė, dekliuku kreivumas man visai netrukdo. Taciau tie balti lopineliai man napatinka i rji enetgi gadina darbeli blush2.gif Jei ju bent jau pora ant darbo butu - nieko. O dabar po viena, lyg skrisdamas paukstis kazka negero padare ant ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 02 08, 23:58)
Aristokratė, dekliuku kreivumas man visai netrukdo. Taciau tie balti lopineliai man napatinka i rji enetgi gadina darbeli blush2.gif Jei ju bent jau pora ant darbo butu - nieko. O dabar po viena, lyg skrisdamas paukstis kazka negero padare ant ju blush2.gif

geras laugh.gif , net neatkreipiau demesio lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 09 vasario 2009 - 20:17
arba tokiu atveju daryt kazkoki apipavidalinima tiems iveltiems lopineliams, na mano akimis ziurint juose nera isbaigtumo visisko. Ziuri ir atrodo kazko truksta.
Atsakyti
Mano naujausias darbas (liudna, bet nemoku nupaveiksluoti taip gerai, kad perduoti tencelio blizgesi - jis tiesiog ziba bigsmile.gif ):
user posted image

Oi, kiek rupescio su juo turejau verysad.gif Vilna isigudrino nudazyti visus baltus pluostus: silka, tenceli, bambuka doh.gif doh.gif Tai dabar pienes nebe tokios svariai baltos schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2009 02 10, 02:09)
Mano naujausias darbas (liudna, bet nemoku nupaveiksluoti taip gerai, kad perduoti tencelio blizgesi - jis tiesiog ziba bigsmile.gif ):

Oi, kiek rupescio su juo turejau verysad.gif Vilna isigudrino nudazyti visus baltus pluostus: silka, tenceli, bambuka doh.gif  doh.gif Tai dabar pienes nebe tokios svariai baltos schmoll.gif  schmoll.gif

Ir be blizgesio nuotraukoje labai labai gražu wub.gif .
Negaliu atsižiūrėti smile.gif .
Atsakyti