QUOTE(ziogelis2 @ 2009 01 18, 01:14)
na, kazkam ta "terlione" teikia malonuma
manau, daugybe moteru siais laikais pamegina velti, ir net ismoksta keleto budu, bet juk ne visoms tai tampa mielu uzsiemimu laimei, kad ne
manau, daugybe moteru siais laikais pamegina velti, ir net ismoksta keleto budu, bet juk ne visoms tai tampa mielu uzsiemimu laimei, kad ne
Atsimenu, kai veliau pirma karta. Sakiau, kad gyvenime daugiau neprisesiu prie veltinio Tisko man ten viskas i salis, "terliojausi" nerealiai, bet siaip ne taip uzbaigiau savo pirmuosius karolius... Bet gal nepatiko velti todel, nes veliau is tikros kaimiskos vilnos, o paskui ja reikejo dazyt. Visas butas smirdedavo
Paskui prisireike draugei dovanos i gimtadieni, bet dovana turejo buti ranku darbo. Tai pagalvojau, kodel gi nesuvelus karoliu? Aciu vilneles platintojams, LT jau buvo atsirade dazytos vilnos tada daug greiciau man ejosi darbas ir as suveliau karolius paskui pastebejau, kad veliu vis dazniau ir dazniau... pamaciusi parduotuve kurioje prekiaudavo veltiniu, negaledavau praeiti neuzsukus;) o dabar negaliu atsitraukti nuo veltinio.... Nors prisipazinsiu veliu ne kiekviena diena, bet veltinis suteikia man labai daug malonumo Stengiuosi tobuleti, kolkas veliu tik papuosalus, bet jau praktikuoju salikiukus, tapkiukus