Akiniu dekliukai:
renefelt, nerealus grozis...
...ir tas tavo braizas- laukiniu geliu pieva....
...ir tas tavo braizas- laukiniu geliu pieva....
renefelt - net ir tokiam mažam plote sugebi tokias akvareles išlieti Nerealiai gražu
QUOTE(rooma @ 2008 11 07, 14:13)
Gal galit isduot paslapti, kaip tokius nuvelt? Laaabai reikia
QUOTE(Vaida_P @ 2008 10 25, 23:46)
Na, o čia mano pirmasis "rankininis" bandymas:
Be jokių siuvinėjimų, be nieko - tiesiog nespėjau, padovanoti skubiai reikėjo
Be jokių siuvinėjimų, be nieko - tiesiog nespėjau, padovanoti skubiai reikėjo
QUOTE(Katinytis @ 2008 11 02, 16:38)
Vaida P, labai grazi rankine .
pristatysiu ir savaja
pristatysiu ir savaja
QUOTE(rooma @ 2008 11 07, 15:13)
Jau žmonės ruošiasi Kalėdoms Nuvėliau kelis dovanų maišelius
QUOTE(renefelt @ 2008 11 30, 19:11)
Naujas darbas "Vanduo ir smelis" (ko tai prie juros uzsimaniau:) )
QUOTE(renefelt @ 2008 12 03, 18:16)
Akiniu dekliukai:
Oho kokie saunus darbeliai kokios rankines grazios ir tie dekliukai akiniams o maiseliai dovanos super ideja
prisiziurejau jusu grozybiu ir visai susikuklinau - mano darbukai tik pirmi blynukai, o ir mokausi tik is interneto platybiu bet kad jau atejau, tai ir parodysiu, ka priveliau. vertinsiu pastabas, bet ziaurios kritikos tai prisibijau
pirmas tasiukas - debeselis.
antras - tabakine
perskaiciau jusu diskusijas apie rankenas - man tai sunkiausia ta rankena sumastyti... kad butu tvirta - dar nemoku tokios nuvelti jau nekalbu apie forma man labai grazi Vaida P rankine - ar galetum trumpai nupasakoti, kaip veliama? gal ir i az, jei turesi laisva minute, kad cia nebutu off topic ar cia kazkoks turinis sablonas turi buti, kad forma tokia isgaut? o rankenos atskirai neveltos? tik pabaigoj iskerpamos? atsiprasau, jei mano klausimai atrodo paiki
pirmas tasiukas - debeselis.
antras - tabakine
perskaiciau jusu diskusijas apie rankenas - man tai sunkiausia ta rankena sumastyti... kad butu tvirta - dar nemoku tokios nuvelti jau nekalbu apie forma man labai grazi Vaida P rankine - ar galetum trumpai nupasakoti, kaip veliama? gal ir i az, jei turesi laisva minute, kad cia nebutu off topic ar cia kazkoks turinis sablonas turi buti, kad forma tokia isgaut? o rankenos atskirai neveltos? tik pabaigoj iskerpamos? atsiprasau, jei mano klausimai atrodo paiki
Eik tu, pirma tašė man tai super. Antra irgi miela, bet gal ta rankena keistokai atrodo....
QUOTE(Tranquility @ 2008 12 09, 15:28)
Eik tu, pirma tašė man tai super. Antra irgi miela, bet gal ta rankena keistokai atrodo....
aciu, na, ji gal idomi, bet kol kas nesugalvojau, kur ja padeti
na, ta antraja reikejo daryt butinai kasdieniam nesiojimui su ilga rankena, per peti nu nesiryzau velti, nes tikrai nebuciau graziai nuvelus pasiuvau is vilnonio audinuko netobula, bet gyvai ziurisi visai normaliai
QUOTE(zoske @ 2008 12 16, 18:16)
o rankine butinai reik numegzt ir tada suvelt, ar galima apsieit be mezgimo? niekaip nerandu kokiu instrukciju..
Žinoma, kad ne. Dažniausiai dėliojamos iš vilnos ant šablono. ir veliama šlapiai. Dar galima nuvelti atskirus gabals ir pasiūti, jei visai nedrąsu velti tūrinį veltinį...
Sveikos merginos, labai noreciau pirkti velta dekliuka mobiliam telefonui, gali buti su ilga rankena per peti, arba tik dekliukas. Ar galetu kas nors toki nuvelti pardavimui? Ir kiek man mazdaug tai kainuotu
Jei atsiras norinciu, tai gal per AZ
Aciu
Sveikos darbininkes
nugi prisisemiau pilna galva ideju is tokiu jusu graziu darbeliu,tai dabar esu vidury gaminimo tases mamai (juk dovaneliu metas) tik vat iskilo klausymeliu. Labai apsidziaugiau kad pavyko suvelti graziai pati pagrinda(pirmas blynas),bet iskilo klausymas su rankena,noriu daryti placia tai irgi pasidaryti sablona ir aplink ji lipdyti vilna kaip iprastai?ar ka nors dar i rankenos vidu deti?(nugi baisu kad besinesant nenukristu rankine ) ir kaip ja pritvirtinti prisiuti ar pribadyti? kas cia dar...ai,paveiksliuka pribadzius adata jus patrinate muiluotu vandeniu ar jau nieko nebereikia daryti? Atsiprasau uz kvailokus klausymus bet butu smagu jei kas pagelbetumet
nugi prisisemiau pilna galva ideju is tokiu jusu graziu darbeliu,tai dabar esu vidury gaminimo tases mamai (juk dovaneliu metas) tik vat iskilo klausymeliu. Labai apsidziaugiau kad pavyko suvelti graziai pati pagrinda(pirmas blynas),bet iskilo klausymas su rankena,noriu daryti placia tai irgi pasidaryti sablona ir aplink ji lipdyti vilna kaip iprastai?ar ka nors dar i rankenos vidu deti?(nugi baisu kad besinesant nenukristu rankine ) ir kaip ja pritvirtinti prisiuti ar pribadyti? kas cia dar...ai,paveiksliuka pribadzius adata jus patrinate muiluotu vandeniu ar jau nieko nebereikia daryti? Atsiprasau uz kvailokus klausymus bet butu smagu jei kas pagelbetumet