Tai iseina, kad nekolekcionuoji sablonu? Bet tada vis tiek man neaisku - juk tas sablonas virsuje susiaurejes, tai kaip per ji istrauki storaji/apatini gala? - gal as cia ne i tema, bet man neaisku
O as ne biologe, tik labai jau geles patinka deliot
QUOTE(renefelt @ 2008 10 12, 23:58)
Tai iseina, kad nekolekcionuoji sablonu? Bet tada vis tiek man neaisku - juk tas sablonas virsuje susiaurejes, tai kaip per ji istrauki storaji/apatini gala? - gal as cia ne i tema, bet man neaisku
Labai kolekcionoju Galiu atsakyti akis į aki
nugi gera lipnia juosta suklijuoji ta shablona ir vel gali naudot... ir per siauresne anga platus ish mano patirties ishsitraukia,- gi lankstus jisai (em, tiesa, zhiurint ish ko kerpam )
Rankine- fantastishka
Rankine- fantastishka
Lipnia juosta bandziau - nepatiko . Nepatikimai tai buvo, gal juosta prasta turejau? - ruda pakavimo.
Istraukt nesugadinant visko gal ir galima, bet as sablono greit atsikratau. Megstu visa laika matyti situacija pilnai. T.y. ar viskas lygu, ar nera kokios "desreles", ar kokios rauksleles. Taigi ir abejoju, ar is labai silpnai paveltos pavyks graziai istraukti
Sablonui naudoju akyta parolona (ar kaip jis ten), kur po parketu kloja
Istraukt nesugadinant visko gal ir galima, bet as sablono greit atsikratau. Megstu visa laika matyti situacija pilnai. T.y. ar viskas lygu, ar nera kokios "desreles", ar kokios rauksleles. Taigi ir abejoju, ar is labai silpnai paveltos pavyks graziai istraukti
Sablonui naudoju akyta parolona (ar kaip jis ten), kur po parketu kloja
QUOTE(renefelt @ 2008 10 12, 23:36)
Lipnia juosta bandziau - nepatiko . Nepatikimai tai buvo, gal juosta prasta turejau? - ruda pakavimo.
nzn ish mano patirties geriausia tokia ruda irgi, bet ne pakavimo... kazhkokia atspari vandeniui, nei nebepamenu pavadinimo
man atrodo, kar ir ish nestipriai paveltos nesunkiai ishtrauktum
Kaip nekeista, teoriškai įsivaizduoju, kaip tas šablonas ištraukiamas. Gal jei kada pabandysiu ir pasidarys nebeaišku
QUOTE(uups @ 2008 10 13, 00:44)
nzn ish mano patirties geriausia tokia ruda irgi, bet ne pakavimo... kazhkokia atspari vandeniui, nei nebepamenu pavadinimo
Vat suklijuotos ir neištrauktum.
QUOTE(DOSETH @ 2008 10 13, 09:32)
Vat suklijuotos ir neištrauktum.
toj siauroj vietoj, kuria ishtraukineji ir nekirptum gi- kirptum toliausiai kur prieini ir tiek
nu nzn, moteros, kas jums chia komplikuota atrodo...mano mastymas matematinis-loginis, tai kazhkaip net keista isivaizduot, jog kazhkas gali sugalvot antra karta kirpti taip, kad visa ta suklijuota gniuzhula reiketu pertraukinet kodel nenukirpt prieh ji? apskritai, kam kirpt, jei galima juosta nuvyniot?
nu bet gal chia tik man taip atrodo....'dosetishku tashiu rankenu' neveliu