ohohoho kokia Čia tavo purmoji? Ne nu niekaip nesuprantu kaip jūs padarot tokius tikslius piešinius
[quote=Gintaryte,2008 03 01, 01:28]
o i dekliuka veltinukas tiesiog iklijuotas?
labai grazu
Ačiū Taip klijuotas momentu.
Silke, puikus rankinukas
o i dekliuka veltinukas tiesiog iklijuotas?
labai grazu
Ačiū Taip klijuotas momentu.
Silke, puikus rankinukas
111dalia, bububla, RAJa, tautki ačiū už gerus žodžius mano tašikui
Silke- nereali rankinė- aguonų motyvas , o rankenos priveltos ar prisiūtos?- aš jau rankinę nors ir šiandien- bet su rankenom man problemos.
QUOTE(gutė* @ 2008 03 04, 22:57)
Silke- nereali rankinė- aguonų motyvas , o rankenos priveltos ar prisiūtos?- aš jau rankinę nors ir šiandien- bet su rankenom man problemos.
O kokios problemos? Klausk, bandysim bendrom jėgom išsiaiškint
QUOTE(gutė* @ 2008 03 05, 00:57)
ačiū, ačiū. Rankenos priveltos. Vakar jau ir pamušalą įsisiuvau su kišenikėmis , kaip priklauso....
[quote=silke:),2008 03 02, 12:18]
noriu parodyti savo pirmą rankinę, ruošiaus ruošiaus ir pagaliau prisiruošiau padaryti
Silke - tavo pirmoji rankine super labai labai grazi? o kokiam kilimelij veli?
noriu parodyti savo pirmą rankinę, ruošiaus ruošiaus ir pagaliau prisiruošiau padaryti
[quote=Gintaryte,2008 03 07, 01:04]
[/quote]
Dėkui
tai, kad ne kilimėlį, o burbulinėj plėvelėj, nors man kažkaip nepatogu su ja...matyt, dar nesu įpratus su ja....o gal reikės žaliuzių galą nusipirkti???
[/quote]
Dėkui
tai, kad ne kilimėlį, o burbulinėj plėvelėj, nors man kažkaip nepatogu su ja...matyt, dar nesu įpratus su ja....o gal reikės žaliuzių galą nusipirkti???
Pirmas dėkliukas
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 03 11, 15:03)
grazu labai
merginos patarkit kaip velti rankine? Kaip rankenas pritvirtinti
ir dar gal kuri i az ar i foruma galite kokia nuorodele atsiusti kaip tapkutes velti nes jau 2 karta bandziau ir tenka ismesti kalna vilnos
temoje:pirštinės,šlepetės,kojinės batukai pačiame pirmame puslapyje yra nuoroda :"kaip velti tapkutes" viskas paaiškinta su nuotraukom
sekmės;)
sekmės;)