yyyooo...megztukai ispudingi. Pret'a porte cia jau. Ir siaip ju puslapis nerealus Tikrai butu idomu technika suzinot. Raso, kad nesiuva ir neklijuoja. Panasu i velima ,bet neisivaizduoju, kaip ta velimo procesa taip precizishkai sukontroliuot be to, jie naudoja ne tik vilna, bet ir medvilne, sintetika, etc. O tie juk nesivelia Bet kai kas 100% velta.
Beje, neseniai vienoj parduotuvelej maciau nerealiai grazia rankine, pasiuta is ivairiu teksturu siuliuku ir kaspineliu, suklotu ant audinio ir prisiutu....atrode fantastishkai....kainavo irgi
Siaip ash labiau mezgimo ir po to velimo fane
imesiu keleta nuotraukyciu, gal kas nusiziures
Beje, neseniai vienoj parduotuvelej maciau nerealiai grazia rankine, pasiuta is ivairiu teksturu siuliuku ir kaspineliu, suklotu ant audinio ir prisiutu....atrode fantastishkai....kainavo irgi
Siaip ash labiau mezgimo ir po to velimo fane
imesiu keleta nuotraukyciu, gal kas nusiziures
As tai sukergiau 2 zemiau parodytas idejas i viena ir dabar mezgu kilimeli-avi- veltini :lol
tik baisiai vasara letai mezgasi
tik baisiai vasara letai mezgasi
vat ir pirmi mano blynai-kūrinukai
dar vienas tašiukas
čia tokį net "visą"komplektuką su pinigine nusivėliau
Seniai besirodžiau Nelabai ir vėliau, bet jaučiu, kad vėl įkvėpimas pareina
Buvom Klaipėdoj savaitgalį, tai draugė juokės, kad kas į jūrų muziejų pirmiausia lekia, o aš pirmiausia į Veltinio namus Apžiūrėjau, pasigrožėjau , nenučiupinėjau , tik paglosčiau porą šalių. Be galo viskas gražu
Rodaus ir savo paskutinį darbelį, rankinę su šalikėliu. Ilgai gulėjo be rankenos, paskui nuvėliau, po to sugebėjau pamesti tą nuveltą gabalą , tai kol radau
Buvom Klaipėdoj savaitgalį, tai draugė juokės, kad kas į jūrų muziejų pirmiausia lekia, o aš pirmiausia į Veltinio namus Apžiūrėjau, pasigrožėjau , nenučiupinėjau , tik paglosčiau porą šalių. Be galo viskas gražu
Rodaus ir savo paskutinį darbelį, rankinę su šalikėliu. Ilgai gulėjo be rankenos, paskui nuvėliau, po to sugebėjau pamesti tą nuveltą gabalą , tai kol radau
Laba diena visoms. Agnuze,labai grazi rankine
As irgi saviske pagaliau galiu parodyti ,deja,ne pirmaja,nes ta nabage taip ir guli nepabaigta
o reiktu tik pamusala ir uztrauktuka isiuti ir pasiuvineti...
Tai cia va trecioji
As irgi saviske pagaliau galiu parodyti ,deja,ne pirmaja,nes ta nabage taip ir guli nepabaigta
o reiktu tik pamusala ir uztrauktuka isiuti ir pasiuvineti...
Tai cia va trecioji
QUOTE(DOSETH @ 2007 07 26, 18:02)
Sveikos gyvos
Aš tai žiaurei gyva ir net dviguba
Papildyta:
Šilko pluoštu ar audiniu?
Papildyta:
Sudalyvavau parodoje Vestuvės
Nuotraukos paimtos iš čia http://www.artmanija.com/
Papildyta:
Aš tai žiaurei gyva ir net dviguba
Papildyta:
Šilko pluoštu ar audiniu?
Papildyta:
Sudalyvavau parodoje Vestuvės
Nuotraukos paimtos iš čia http://www.artmanija.com/
Papildyta:
Jezau koks grozis. Pasaka, stebuklas
Doseth tu nepakartojama meistre
Silko pluostu.
sveikos... turiu uzduoti jums... issiaiskinkite kaip tos "bangeles" pritvirtintos prie rankinuko
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 08 02, 22:50)
sveikos... turiu uzduoti jums... issiaiskinkite kaip tos "bangeles" pritvirtintos prie rankinuko
Manau, kad galima daryt kaip nors va taip:
Raudona- šablonas
Žydra-vilnos klojinys
Tiesiog nelenkti vilnos aplink šabloną, o palikti tokias "paraštes" , abiejose šablono pusėse, jos sukibs ir gausis aplink tokia "siūlė"
Kiek apvėlus, tuos šonus galima gražiai iškarpyt "bangeles" ir vėl apvelt, kad nesimatytų jog buvo kirpta