Sandra_SM buna ir man 'dienu lyg tycia'
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 07 14, 16:47)
Aha...ikvepimas tikrai pas mane gan ilgokai miega dazniausiai taip ir buna, kai turi begales laisvo laiko, isitingi ir pradedi nieko nebenoreti... o va kai darbu kalnai, ir, kad spetum nuveikti visus savo darbus turi verstis per galva, o va tada jau ikvepimas iskart tik pakyla ir dar tuo paciu norisi mesti sau vis naujus issukius
sandra, tikrai gerai pasakyta...kai uzsitingi tai ner jokio noro ka veikti,,,o kai isitrauki-tai negali atsiplesti
Labai jau prabangus chalatėlis...
Bet gražus
Bet gražus
oho ! darbeliukas
goote, labai idomus kimono O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju
Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but
QUOTE(Aurelia @ 2008 07 23, 16:39)
goote, labai idomus kimono O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju
QUOTE(Katinytis @ 2008 07 23, 17:26)
Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but
daryta pagal kimono (gavau chalata-kimono gimtadienio proga), nu ir negalejau susilaikyt...
bet dekui... nors mano galva, prie jo dar dirbt ir dirbt, imesiu kada dubli 2..
Ką galiu paskyti yra drąsių žmonių.
QUOTE(DOSETH @ 2008 07 23, 23:28)
Ką galiu paskyti yra drąsių žmonių.
ĖĖĖĖ ar ir dabar ką nors ne tą parašiau
Į dėsiu nuotraukėlę dėmesio nukreipimui nuo mano rašlevų.
super
Visi darbai nerealus, net neisivaizdavau, kad is veltinio glima daryti dar ir drabuzius, o ju grozis nepakartojamas saunuoles darbstuoles