Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Sandra_SM buna ir man 'dienu lyg tycia' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 07 14, 16:47)
Aha...ikvepimas tikrai pas mane gan ilgokai miega  verysad.gif  dazniausiai taip ir buna, kai turi begales laisvo laiko, isitingi ir pradedi nieko nebenoreti... o va kai darbu kalnai, ir, kad spetum nuveikti visus savo darbus turi verstis per galva, o va tada jau ikvepimas iskart tik pakyla ir dar tuo paciu norisi mesti sau vis naujus issukius  rolleyes.gif

sandra, tikrai gerai pasakyta...kai uzsitingi tai ner jokio noro ka veikti,,,o kai isitrauki-tai negali atsiplesti
Atsakyti
user posted imageCia mano pirmas blynas: kimono-chalatelis is vilnos ir rankomis marginto silko.
Atsakyti
Labai jau prabangus chalatėlis...

Bet gražus wub.gif
Atsakyti
oho ! darbeliukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
goote, labai idomus kimono wink.gif O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju wink.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2008 07 23, 16:39)
goote, labai idomus kimono wink.gif O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju wink.gif

QUOTE(Katinytis @ 2008 07 23, 17:26)
Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but  ax.gif

lotuliukas.gif daryta pagal kimono (gavau chalata-kimono gimtadienio proga), nu ir negalejau susilaikyt...
bet dekui... nors mano galva, prie jo dar dirbt ir dirbt, imesiu kada dubli 2..
Atsakyti
Ką galiu paskyti rolleyes.gif yra drąsių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2008 07 23, 23:28)
Ką galiu paskyti  rolleyes.gif yra drąsių žmonių.

ĖĖĖĖ ar ir dabar ką nors ne tą parašiau g.gif
Į dėsiu nuotraukėlę dėmesio nukreipimui nuo mano rašlevų.
user posted image
Atsakyti
super thumbup.gif
Atsakyti
Visi darbai nerealus, net neisivaizdavau, kad is veltinio glima daryti dar ir drabuzius, o ju grozis nepakartojamas 4u.gif thumbup.gif saunuoles darbstuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti