Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

QUOTE(Tranquility @ 2008 07 04, 12:41)
O negraužia jiem?

jei sluoksna tai manau tikrai turetu negrauzti schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2008 07 04, 11:41)
O negraužia jiem?

Sluoksnos vilnelė tokia minkštutė, kad tikrai negraužia. Tai tikrai mieli, šilti, jaukūs rūbeliai būna iš šios vilnos.
Vilnos karšinys yra kiek grubesnis, bet iš jo rūbų, šalių... niekas nevelia smile.gif .
Atsakyti
O kodel sluoksna man sunkiau veliasi nei karsinys? unsure.gif ka galeciau daryti ne taip? ir slapinu, ir muilinu gan stipriai, ir isuku i papludimio kilimeli, ir ilgai volioju...bet kazkaip islieka nesusivelusios dalys verysad.gif
Atsakyti
man ir karsinis lengviau veliasi blush2.gif jei kalbi apie plokscia daikta doh.gif
Atsakyti
Labai noriu nusivelti tasiuka, bet jis turi but kietas. Nusipirkau karsinio, vakar veliau, bet kazkaip sunkios man tos dienos, net vilnos nebegaliu suvelti, kas anksciau man pavykdavo verysad.gif toliau tesiu savo kova, gal kas pavyks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 07 10, 14:42)
Labai noriu nusivelti tasiuka, bet jis turi but kietas. Nusipirkau karsinio, vakar veliau, bet kazkaip sunkios man tos dienos, net vilnos nebegaliu suvelti, kas anksciau man pavykdavo  verysad.gif  toliau tesiu savo kova, gal kas pavyks...  unsure.gif

tau gal veltinio krize? unsure.gif unsure.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2008 07 10, 17:47)
tau gal veltinio krize? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  biggrin.gif

biggrin.gif prajuokinai... bet juokas pro asaras, kazin ar yra kokiu vaistu nuo tokios krizes? g.gif unsure.gif
Atsakyti
man taip irgi buna ax.gif neveliu, neveliu, o paskui pati paiilgstu veltinio (mazdaug po menesio lotuliukas.gif ) tada pati kimbu i darbus bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi buna taip..., kad jeigu diena kokia vilneles nepaglostau- tai kazkaip atbunku...po to reikia laukti ikvepimo smile.gif
Atsakyti
as jau ilgas laikas neturiu, ikvepimo, tai tik uzsakyminius rutuliukus veliu ir ziuriu kuo tolyn tuo mano darbeliai paprastyn lotuliukas.gif reikia kazkaip susiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2008 07 13, 23:59)
as jau ilgas laikas neturiu, ikvepimo, tai tik uzsakyminius rutuliukus veliu ir ziuriu kuo tolyn tuo mano darbeliai paprastyn lotuliukas.gif  reikia kazkaip susiimti 4u.gif

o mano uzsakymukai kazkaip staiga-bac ir neturiu nei vieno-del to ir ikvepimo nera...pora menesiu neatsitraukdama veliau ir veliau- tai dabar kazkaip liudnoka...sad.gif
Atsakyti
Aha...ikvepimas tikrai pas mane gan ilgokai miega verysad.gif dazniausiai taip ir buna, kai turi begales laisvo laiko, isitingi ir pradedi nieko nebenoreti... o va kai darbu kalnai, ir, kad spetum nuveikti visus savo darbus turi verstis per galva, o va tada jau ikvepimas iskart tik pakyla ir dar tuo paciu norisi mesti sau vis naujus issukius rolleyes.gif

Atsakyti