darbai fantastiški tikros darbštuolės
QUOTE(Lachesė @ 2008 02 18, 17:26)
nesibaidyk,mieloji,aš nei vienos temos apie vėlimą buvau neskaičius ir ką o gi pasiprašiau pas vėlėjėlę vieną ir ji man parodė,kaip tai daroma,apskritai.
Beje, pradėjau nuo šaliko,tada pati viena tapkiukus nusivėliau,po to rankinę ,o dabar kai nusipirksiu pakankamai norimos spalvos vilnos ,velsiu švarkiuką,man kažkaip tikrai viskas aišku ir be didelių aiškinimų,tu pati pamėgink praktiškai,o tai čia klausinėsi klausinėsi,o geriausiai pamatysi išmėginus
Beje, pradėjau nuo šaliko,tada pati viena tapkiukus nusivėliau,po to rankinę ,o dabar kai nusipirksiu pakankamai norimos spalvos vilnos ,velsiu švarkiuką,man kažkaip tikrai viskas aišku ir be didelių aiškinimų,tu pati pamėgink praktiškai,o tai čia klausinėsi klausinėsi,o geriausiai pamatysi išmėginus
Labai aciu Lachese Zinai, Tu visai teisi!!! Visi gi mes mokomes is savo klaidu. Pridariau ir as kruva papuosalu. Pirmi buvo pridege, o va dabar visai puikiai gaunasi. Viena pazystama moteriske pasiule net paroda vasara suorganizuoti. Todel iki vasareles noriu ne tik papuosaluose save realizuoti, bet ir koki paprasta rubeli ar rankinuka ismokti nuvelti. Man patinka tai daryti, o ir zmonems su savo darbeliais (kol kas ir labai maziukais) atnesu dziaugsmo. Miela, tiesa?
O su praktiniais parodymais cia (JAV, Michigan) sunkokai gaunasi... Nepazystu ne vieno zmogeliuko uzsiemanciu velimu Bandysiu pati ir net neabejoju, kad po kurio laiko pavyks
Beja, aciu uz ramiai parasytus zodziu O tai siandien isijungdama tikejausi priekaistu, jog be reikalo rasau Pakelei nuotaikele pries nelengva diena. Dekui !!!
Geros visom dienos!
Turiu Rankdarbių kraitelės 2007m. specialųjį numerį "Vilnos vėlimas".
Jeigu dar nebuvo įkeltas, galiu nufotografuoti ir įkelti
Tikiuosi cia pataikiau, nes veltinio leidinių temos nerandu
QUOTE(juratela @ 2008 02 25, 17:15)
Turiu Rankdarbių kraitelės 2007m. specialųjį numerį "Vilnos vėlimas".
cia tema: http://www.supermama...?...98213&st=24
Ačiū ir atsiprašau
jau kazkaip darbeliu nebesimato
Sveikutes
gal kuri galetu apsiimti mano suneliui nuvelti kriksto kostiumeli? Turim nedaug laiko...~2,5 savaiteles... o taip noriu velto.... berniukui 5 menesiukai. Labai prasau, gal kas zino, kas mums galetu pagelbeti Mes is Kauno
gal kuri galetu apsiimti mano suneliui nuvelti kriksto kostiumeli? Turim nedaug laiko...~2,5 savaiteles... o taip noriu velto.... berniukui 5 menesiukai. Labai prasau, gal kas zino, kas mums galetu pagelbeti Mes is Kauno
Sveikos, nežinau čia ar ne čia rašyt, ale užsikapsčiau tarp tų veltinio temų - vakar buvau kažkurioj radus nuorodą (gal Doseth ) į puslapį su veltomis kepurėmis (viena iš jų buvo pavadinta Mongolian Hat, berods)
Gal kuri prisimenat kurioj vietoj ji numesta? o tai akyse stovi, bet niekaip nerandu, o parodyt noriu vienam žmogui Netikus išsiblaškėlė aš, bet gal šįkart atleisit
Gal kuri prisimenat kurioj vietoj ji numesta? o tai akyse stovi, bet niekaip nerandu, o parodyt noriu vienam žmogui Netikus išsiblaškėlė aš, bet gal šįkart atleisit
QUOTE(*Diva* @ 2007 09 20, 21:20)
Super
QUOTE(VITA_V @ 2007 09 25, 00:24)
Nu grožių grožis
Sakykit, o su veltais rūbeliais vasarą nebūtų karšta? Mes krikštysim vaikiuką vasarą ir norėčiau tokių gražių rūbelių Gal kas patartų ką? Gal dar kokių pavyzdukų pasakysit kur rasti? Ačiū labai iš anksto
QUOTE(ačiukas @ 2008 05 24, 15:30)
Super
Nu grožių grožis
Sakykit, o su veltais rūbeliais vasarą nebūtų karšta? Mes krikštysim vaikiuką vasarą ir norėčiau tokių gražių rūbelių Gal kas patartų ką? Gal dar kokių pavyzdukų pasakysit kur rasti? Ačiū labai iš anksto
Nu grožių grožis
Na, jei orelis toks, kaip šiandien-tai velti rūbeliai-pats tas Sakoma, kad vilna išlaiko kūno temperatūrą-jei šalta-ji šildo, jei karšta, nepraleidžia to karščio. Bet, mano manymu, jei lauke virš +25 , tai su veltais rūbeliais vaikiukas atrodytų truputuką per šiltai aprengtas, nebent mergaitė-tai pvz. suknutė-sarafanas ant petnešėlių, veltas ant šilko, jis būtų gana plonas, atrodytų puikiai
g00te, fantastika! Auksines rankeles, kūrybingą galvą ir gerą akį turi
Trūksta žodžių, kaip gražu
Baltąsias suknutes jau mačiau tavo flickr'e ir likau sužavėta. Bet hipiškoji tai visas prieš tai buvusias originalumu (man net gražumu - oi kokios spalvos, oi kokios kvarbatkos! ) pralenkia. Pati tokios labai norėčiau...
Retokai komentuoju, bet tavo sukneles pamačius nesusilaikiau..
Trūksta žodžių, kaip gražu
Baltąsias suknutes jau mačiau tavo flickr'e ir likau sužavėta. Bet hipiškoji tai visas prieš tai buvusias originalumu (man net gražumu - oi kokios spalvos, oi kokios kvarbatkos! ) pralenkia. Pati tokios labai norėčiau...
Retokai komentuoju, bet tavo sukneles pamačius nesusilaikiau..