Nu ka, labai apmirus temute, dedu savo pirma kostiumeli jis man nelabai patinka, bet pasimokysiu is klaidu ir tikiuosi kita kart pavyks geriau.
O siaip labai noreciau kokius kursus palankyti drabuziu velimo. Gal girdejote, organizuoja kas Lietuvoje?
fancycolor,oho koks pirmas darbas
Nuostabaus grozio kostiumelis. tiesiog tobulas .
Ojezus koks gražus kostiumėlis Labai labai ir tinka tau labai
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 03, 15:44)
O siaip labai noreciau kokius kursus palankyti drabuziu velimo. Gal girdejote, organizuoja kas Lietuvoje?
http://www.zavesfelt.lt/?p=75 Čia pasižiūrėk dėl kursų.
Tik nemanau,kad tau jų reikia
QUOTE(karalyste @ 2010 08 29, 12:05)
Kadangi esu naujoke tai gal galit pasakyti kaip si grozybe sutraukta gumute kokia?taip graziai suraukta
Cia jau klausimas buvo man skirtas Karalyste, labai atsiprasau, kad tik dabar atsakau , kazkaip man tas laikas tiesiog tirpsta
Kai dariau ta rausva kepuriuka, tiesiog su stora adata ta gumyte iveriau Bet dabar jei noriu kad grazei suraukt, gumyte iskart iveliu. Stai cia net esu nufotografavus kaip tai darau
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 03, 15:44)
Jis man nelabai patinka, bet pasimokysiu is klaidu ir tikiuosi kita kart pavyks geriau.
O kodel nepatinka?!
Man labai grazu Saunuole
Oksyte aciukas uz atsakymeli:)
QUOTE(norvide @ 2010 09 04, 11:08)
Bet cia nera drabuziu velimo kursu, na kursai ivairus tai tobuleji greiciau :)aisku turi destyti profesionalas, gal veltinio namai kazka tokio organizuoja, reiks pasidomet, bet vis rankos neprieina.
Oksyte, o tu tai tikra mokytoja, vis procesus fotkiji. :)saunu
ieškau kaune kas galėtų padaryt krikšto rūbelių pilną komplektą iš veltinio - metukų laiko mergytei
laukiu pasiulymų į AŽ
laukiu pasiulymų į AŽ