Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Nu ka, labai apmirus temute, dedu savo pirma kostiumeli blush2.gif jis man nelabai patinka, bet pasimokysiu is klaidu ir tikiuosi kita kart pavyks geriau.user posted image

O siaip labai noreciau kokius kursus palankyti drabuziu velimo. Gal girdejote, organizuoja kas Lietuvoje?
Atsakyti
fancycolor,oho koks pirmas darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabaus grozio kostiumelis. tiesiog tobulas wub.gif wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif Ojezus koks gražus kostiumėlis wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai wub.gif wub.gif ir tinka tau labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2010 09 03, 15:44)
O siaip labai noreciau kokius kursus palankyti drabuziu velimo. Gal girdejote, organizuoja kas Lietuvoje?

http://www.zavesfelt.lt/?p=75 Čia pasižiūrėk dėl kursų.
Tik nemanau,kad tau jų reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 29, 12:05)
Kadangi esu naujoke tai gal galit pasakyti kaip si grozybe sutraukta gumute kokia?taip graziai suraukta  g.gif

Cia jau klausimas buvo man skirtas ax.gif Karalyste, labai atsiprasau, kad tik dabar atsakau blush2.gif, kazkaip man tas laikas tiesiog tirpsta 4u.gif

Kai dariau ta rausva kepuriuka, tiesiog su stora adata ta gumyte iveriau smile.gif Bet dabar jei noriu kad grazei suraukt, gumyte iskart iveliu. Stai cia net esu nufotografavus kaip tai darau wink.gif

user posted image

QUOTE(fancycolor @ 2010 09 03, 15:44)
Jis man nelabai patinka, bet pasimokysiu is klaidu ir tikiuosi kita kart pavyks geriau.

O kodel nepatinka?!
Man labai grazu wub.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Oksyte aciukas uz atsakymeli:)
Atsakyti
QUOTE(norvide @ 2010 09 04, 11:08)
http://www.zavesfelt.lt/?p=75 Čia pasižiūrėk dėl kursų.
Tik nemanau,kad tau jų reikia  thumbup.gif

Bet cia nera drabuziu velimo kursu, na kursai ivairus tai tobuleji greiciau :)aisku turi destyti profesionalas, gal veltinio namai kazka tokio organizuoja, reiks pasidomet, bet vis rankos neprieina.
Oksyte, o tu tai tikra mokytoja, vis procesus fotkiji. :)saunu
Atsakyti
ieškau kaune kas galėtų padaryt krikšto rūbelių pilną komplektą iš veltinio - metukų laiko mergytei

laukiu pasiulymų į AŽ bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti