Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

QUOTE(VITA_V @ 2007 09 24, 23:24)
Kriksto kostiumelis smile.gif

user posted image

user posted image]

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vita V nuostabu 4u.gif wow................ truksta zodziu bigsmile.gif netikiu kad tu cia ji velei thumbup.gif fantastika gerai tikiu 4u.gif bet truksta zodziu ax.gif jei ka nuvelsiu tai nekelsiu nes bus geda rodyt tongue.gif
dabar as ka nors bandysiu, nes jei ir toliau kelsi savo darbelius tai pradesiu ir as ka nors nes negaliu neziureti i ta kriksto kostiumeli. reiks ir paciai puostis hah.gif group.gif nail.gif
Atsakyti
Labai grazu! As tai tik dabar isidrasinau ir salika pradejau. Bet pradejau su adatom, ar ir turiu pabaigti adatom ar galiu pabaigti slapiu budu? Jis jau laikosi, bet reikia toliau pavelti, kol bus tvirtesnis.
Atsakyti
Salika su adatele? Oho, tikrai nemazai kantrybes turite (na, nebent salikas lelytei). Katinyti- tavo paltukas daugiau nei pasakiskas.

As noreciau suniui nuvelti koki rubeli, bet man reikia kazko, kad neatrodytu kaip skuduras, gal turite patarimu, koki sablona daryti? Nes noreciau, kad butu su kapisoniuku, nes labai klapuskes atsiraitoja
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 09, 22:34)
Salika su adatele? Oho, tikrai nemazai kantrybes turite (na, nebent salikas lelytei). Katinyti- tavo paltukas daugiau nei pasakiskas.

As noreciau suniui nuvelti koki rubeli, bet man reikia kazko, kad neatrodytu kaip skuduras, gal turite patarimu, koki sablona daryti? Nes noreciau, kad butu su kapisoniuku, nes labai klapuskes atsiraitoja

nju tai tavo suo thumbup.gif drinks_cheers.gif turetu atrodyti bigsmile.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai kad net neisivaizduoju, kaip ten ka daryti... Nu su tuo sablonu man labai neaisku...
Atsakyti
As tikrai esu tundra... pasirodo net nenutuokiau, kad is veltinio net rubai daromi....
Grazu, oi grazu... ypac balta vakarine suknele, kur maciau..
Atsakyti
Aš labai norėčiau nuvelti mamai kepurę, ir sau, kad būtų šilta lauke, tačiau net neįsivaizduoju kaip. Gal žinot kokių linkų kur instrukcijos yra, arba pačios patart galit? 4u.gif
Atsakyti
SOS!!!!! Jus tokios saunuoles!!!! Viskas taaaaip grazu! Nepaprasta! Labai prasau pasidalinkit savo meno gamybos paslaptimis blush2.gif Kol kas veliu tik papuosalus - visai neblogai gaunasi. Ir labai noriu ismokti rubelius - na taaaaip grazu!

Prasau parasykite kaip isvelti vilna megstuko dydziui, kad ji butu tokia lygi kaip jusus nuotraukytese? Ar jus naudojate adateles (nors cia butu sadomozachismas tikriausiai), ar automatines adateliu masineles, ar slapiu budu?
Jei slapiu budu, tai tada kaip padarote forma? Iskarpote ir paskui susiuvate ar pribadote?

Labai prasau padekite.

Dekoju!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytei @ 2008 02 18, 20:13)
SOS!!!!! Jus tokios saunuoles!!!! Viskas taaaaip grazu! Nepaprasta!  Labai prasau pasidalinkit savo meno gamybos paslaptimis  blush2.gif  Kol kas veliu tik papuosalus - visai neblogai gaunasi. Ir labai noriu ismokti rubelius - na taaaaip grazu!

Prasau parasykite kaip isvelti vilna megstuko dydziui, kad ji butu tokia lygi kaip jusus nuotraukytese? Ar jus naudojate adateles (nors cia butu sadomozachismas tikriausiai), ar automatines adateliu masineles, ar slapiu budu?
Jei slapiu budu, tai tada kaip padarote forma? Iskarpote ir paskui susiuvate ar pribadote?

Labai prasau padekite.

Dekoju!!!!!!!!!    4u.gif

Ausryte
, juk tave sušaudys žodžiais šio forumo senbuvės už tokį išsišokimą.... blink.gif lotuliukas.gif

Nuo rutuliukų peršokti prie rūbų vėlimo neįmanoma...Pirmiausia, dėl tokių priežasčių:
1. matosi, kad tau labai trūksta bendros info apie vėlimo technikas;
2. rūbams ypatingai reikalinga mokėti ir sakyčiau, numanyti, kiek dėti vilnos, kad nebūtų per stori, per ploni ir t.t., taip pat reikia mokėti lygiai iškloti sluoksnius, jau nekalbant apie kitas vėlimo subtilybes...
Mokant velti tokie rūbai labai patogūs, nes yra besiūliai, jų nereikia susiuti, nes nusivelia iškart visas rūbas...

Žodžiu, manau teks dar gerokai pavelti, kol rūbą galėsi velti...Aš taip pat nuo poros karolių peršokau prie tapkių vėlimo, net kilimėlio plokščio nebandžius nuvelti... tai jau sakyčiau, buvo ganėtinai įžulu lotuliukas.gif Todėl gal pirmiausia pabandyk paskaitinėti ( taip ir mane nusodino, kai pareiškiau norinti velti smile.gif ), o tada velti pavyzdžiui šalikėlį nedidelį, taip suprasi, kaip daros plokščias veltinis....info apie vėlimo technikas yra temos "Noriu pabandyti velti" 9 puslapy.

Sėkmės mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(milky twilight @ 2008 02 18, 17:48)
Aš labai norėčiau nuvelti mamai kepurę, ir sau, kad būtų šilta lauke, tačiau net neįsivaizduoju kaip. Gal žinot kokių linkų kur instrukcijos yra, arba  pačios patart galit? 4u.gif

kepurės vėlimo technika yra 3 ar 4 Veltinio temoj.
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 02 18, 10:37)

Ausryte
, juk tave sušaudys žodžiais šio forumo senbuvės už tokį išsišokimą....    blink.gif  lotuliukas.gif

Nuo rutuliukų peršokti prie rūbų vėlimo neįmanoma...Pirmiausia, dėl tokių priežasčių:
1. matosi, kad tau labai trūksta bendros info apie vėlimo technikas;
2. rūbams ypatingai reikalinga mokėti ir sakyčiau, numanyti, kiek dėti vilnos, kad nebūtų per stori, per ploni ir t.t., taip pat reikia mokėti lygiai iškloti sluoksnius, jau nekalbant apie kitas vėlimo subtilybes...
Mokant velti  tokie rūbai labai patogūs, nes yra besiūliai, jų nereikia susiuti, nes nusivelia iškart visas rūbas...

Žodžiu, manau teks dar gerokai pavelti, kol rūbą galėsi velti...Aš taip pat nuo poros karolių peršokau prie tapkių vėlimo, net kilimėlio plokščio nebandžius nuvelti...    tai jau sakyčiau, buvo ganėtinai įžulu  lotuliukas.gif  Todėl gal pirmiausia pabandyk paskaitinėti ( taip ir mane nusodino, kai pareiškiau norinti velti  smile.gif ), o tada velti pavyzdžiui šalikėlį nedidelį, taip suprasi, kaip daros plokščias veltinis....info apie vėlimo technikas yra temos "Noriu pabandyti velti" 9 puslapy.

Aciu Tau 4u.gif Pataikiau "ant" teisingo zmogaus, kuris neisitrauke kulkosvaidzio is kisenes bigsmile.gif Pabandysiu nuo mazu ploksciu dalykeliuku. Beja, rutuliukai ne mano stichija mirksiukas.gif Aciu uz nuorodele i "Noriu pabandyti velti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytei: 18 vasario 2008 - 21:34
nesibaidyk,mieloji,aš nei vienos temos apie vėlimą buvau neskaičius ir ką smile.gif o gi pasiprašiau pas vėlėjėlę vieną ir ji man parodė,kaip tai daroma,apskritai.
Beje, pradėjau nuo šaliko,tada pati viena tapkiukus nusivėliau,po to rankinę ,o dabar kai nusipirksiu pakankamai norimos spalvos vilnos ,velsiu švarkiuką,man kažkaip tikrai viskas aišku ir be didelių aiškinimų,tu pati pamėgink praktiškai,o tai čia klausinėsi klausinėsi,o geriausiai pamatysi išmėginus smile.gif
Atsakyti