Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)
mano labai greitai sukurpta per 1vakara suknele pirmajai komunijai desimtmetei dukrai. suknele besiuliu velta is vien. norejau tokios be jokiu blizguciu, minimalistines ir labai paprastutes ax.gif . pirmasis drabuzis. velta be medziagos vien tik vilna 4u.gif

user posted image

Vajezusmarija kaip gražu. Pamačiau šita suknele ir užsikabinau. Man kažkaip veltinis nelabai prie širdies nu bet šiandien sažiningai peržiūrėjau visą temą ir verkt noris iš to gerumo. Jau gražumas koks. Kur man šitaip išmokti??? Noooooooriu wub.gif
Atsakyti
Dukra turėjo likt patenkinta tokiu grožiu biggrin.gif nuostabu ,kad per 1 vakara galima sukurti tokį grožį thumbup.gif
Atsakyti
Kiek gražių rūbeliu čia... Pasižiūrėjusi ir aš užsimaniau kažką sau nusivelti construction.gif Tik turiu keletą klausimėlių, kadangi esu vėlusi tik tapkutes ir pirštines, ar principas toks pat kai veli liemene ar švarkelį (pradedi nuo lekalo išsikirpimo, vilnos išdėliojimo, vėlimo tarp burbulinės plėvelės ir tada bambukinio kilimėlio)? Nesu vėlusi nei ant šilko, nei ant kitos medžiagos, ar reiktų kažką žinoti be to, kad tiesiog dedi vilna ir vėli kaip paprastai?
Bučiau labai dėkinga už atsakymus!!

PS. o iš kur gauti didelį bambukinį kilimėlį? group.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2010 08 24, 16:34)
Kiek gražių rūbeliu čia... Pasižiūrėjusi ir aš užsimaniau kažką sau nusivelti  construction.gif  Tik turiu keletą klausimėlių, kadangi esu vėlusi tik tapkutes ir pirštines, ar principas toks pat kai veli liemene ar švarkelį (pradedi nuo lekalo išsikirpimo, vilnos išdėliojimo, vėlimo tarp burbulinės plėvelės ir tada bambukinio kilimėlio)? Nesu vėlusi nei ant šilko, nei ant kitos medžiagos, ar reiktų kažką žinoti be to, kad tiesiog dedi vilna ir vėli kaip paprastai?

naudoja bambukinius ruletus
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 08 24, 20:16)
naudoja bambukinius ruletus

Aciu mirksiukas.gif o gal patartumete koki silka ir is kur pirkti? Nes speju, kad jis turi buti kazkiek kitoks...
Atsakyti
As pirkau veltinio namuose. bandziau ant paprasto vilko ir ponge. 4u.gif
Atsakyti
Kvartetas sugadino visą forumą.
Po tokio grožio nebedrįsta niekas savo rankdarbių rodyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norvide: 25 rugpjūčio 2010 - 18:27
QUOTE(sonatuksss @ 2010 08 24, 16:34)
Kiek gražių rūbeliu čia... Pasižiūrėjusi ir aš užsimaniau kažką sau nusivelti  construction.gif  Tik turiu keletą klausimėlių, kadangi esu vėlusi tik tapkutes ir pirštines, ar principas toks pat kai veli liemene ar švarkelį (pradedi nuo lekalo išsikirpimo, vilnos išdėliojimo, vėlimo tarp burbulinės plėvelės ir tada bambukinio kilimėlio)? Nesu vėlusi nei ant šilko, nei ant kitos medžiagos, ar reiktų kažką žinoti be to, kad tiesiog dedi vilna ir vėli kaip paprastai?

Aš nusipirkau Maximoj 9,99 Lt - didelį
Papildyta:
QUOTE(taram-param @ 2010 08 20, 23:19)
Vajezusmarija kaip gražu. Pamačiau šita suknele ir užsikabinau. Man kažkaip veltinis nelabai prie širdies nu bet šiandien sažiningai peržiūrėjau visą temą ir verkt noris iš to gerumo. Jau gražumas koks. Kur man šitaip išmokti??? Noooooooriu wub.gif

Internete yra daug pamokėlių, aš pradėjau savarankiškai ir esu patenkinta.
Atsakyti
norvide kaip juoktis pradejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as dar save priskiriu pradinukams, nes nieko daug nesu nuvelusi. tik kad drasi esu ir nebijau eksperimentuot ir sugadinti. gavosi turbut ta suknele per babune rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 26 rugpjūčio 2010 - 11:19
tai va, as idesiu ir savo darbeli, kuri nuveliau savo dukrytei krisktynoms.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 24, 01:28)
Na gi, netikiu, kad niekas kepuriu nedaret  mirksiukas.gif  Jug taip smagu jas kurt  4u.gif
O as stai dar viena dukrelei suveliau. Bus dabar triusiukas biggrin.gif
user posted image

LABUKAS merginos

Kadangi esu naujoke tai gal galit pasakyti kaip si grozybe sutraukta gumute kokia?taip graziai suraukta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)

Oho, kaip gražu. Nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti