Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Man kaip visiskai savamokslei 7 labai aukstas ivertinimas smile.gif . Na kokybiska veltini tik Lietuvoje ciupinejus esu, cia Belgijoj, dar tokio nemaciau. O cia kiek maciau tai toks nedaveltas ma jis atrodo. Viskas ko reikia dirbt ir tobuleti. biggrin.gif

blush2.gif jo ta svarkeli i skalbenke ikisau, nes nepataikiau apskaicuoti, labai jau didelis gavos ir skylutes prasivere. tai po skalbimo tos problemos lyg ir isisprende tik storokas gavos. blush2.gif
o ta zalia lemene tai mano megstamiausia, nuotraukoje jau gerai panesiota. Viskas is vieno isvelta, niekas neprisiuta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 14 balandžio 2010 - 21:23

as ir pabandziau velti rubelius, lyg ir neblogai isejo ax.gif

labai dailūs drabužėliai biggrin.gif , o aš vis bijau pradėti, nes mano manekenės jau didelės, o ant tokių žavių mažiukų pradėti pats tas ir vilnos mažiau reikia (jeigu kas neišeina)....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
labai atsiprašau gal užteršiu temą, bet mane domintų krikštynų suknelė nuvelta. Ar įmanoma lialiu septynių mėn. aprengti velta suknele? Ar galėtumėt pasufleruoti kur geriauisia kreiptis dėl tokios grožybės ax.gif
Atsakyti
labai nuostabus darbeliai!
O KAIP JUS padarote, kad suknutes apacia siek tiek kluostuotusi?
Atsakyti
Šiek tiek pajuokausiu. Nuvėliau vyno buteliui drabužį. Galite pažiūrėti apačioje paraše biggrin.gif Vienuolio abitas su TIKRU kapišonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2010 04 30, 00:07)
Šiek tiek pajuokausiu. Nuvėliau vyno buteliui drabužį. Galite pažiūrėti apačioje paraše  biggrin.gif Vienuolio abitas su TIKRU kapišonu  biggrin.gif

labai grazu bigsmile.gif as irgi tokio noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norvide @ 2010 03 21, 23:41)
Ir aš rodau savo šedevrą. Tigriuko kostiumas.

user posted image

user posted image

vau koks kostiumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 04 13, 11:31)
li77 , o jau apredu grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ir pabandziau velti rubelius, lyg ir neblogai isejo  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

laabai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2010 04 30, 01:07)
Šiek tiek pajuokausiu. Nuvėliau vyno buteliui drabužį. Galite pažiūrėti apačioje paraše  biggrin.gif Vienuolio abitas su TIKRU kapišonu  biggrin.gif

Man tai nerealiai atrodo, SUPER
Ir mintis ir rezulatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano labai greitai sukurpta per 1vakara suknele pirmajai komunijai desimtmetei dukrai. suknele besiuliu velta is vien. norejau tokios be jokiu blizguciu, minimalistines ir labai paprastutes ax.gif . pirmasis drabuzis. velta be medziagos vien tik vilna 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)
mano labai greitai sukurpta per 1vakara suknele pirmajai komunijai desimtmetei dukrai. suknele besiuliu velta is vien. norejau tokios be jokiu blizguciu, minimalistines ir labai paprastutes ax.gif . pirmasis drabuzis. velta be medziagos vien tik vilna 4u.gif

user posted image

Kažkas iš pasakų pasaulio wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)

user posted image

man tai absoliuciai nerealu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti