Man kaip visiskai savamokslei 7 labai aukstas ivertinimas . Na kokybiska veltini tik Lietuvoje ciupinejus esu, cia Belgijoj, dar tokio nemaciau. O cia kiek maciau tai toks nedaveltas ma jis atrodo. Viskas ko reikia dirbt ir tobuleti.
jo ta svarkeli i skalbenke ikisau, nes nepataikiau apskaicuoti, labai jau didelis gavos ir skylutes prasivere. tai po skalbimo tos problemos lyg ir isisprende tik storokas gavos.
o ta zalia lemene tai mano megstamiausia, nuotraukoje jau gerai panesiota. Viskas is vieno isvelta, niekas neprisiuta.
Laba diena
labai atsiprašau gal užteršiu temą, bet mane domintų krikštynų suknelė nuvelta. Ar įmanoma lialiu septynių mėn. aprengti velta suknele? Ar galėtumėt pasufleruoti kur geriauisia kreiptis dėl tokios grožybės
labai atsiprašau gal užteršiu temą, bet mane domintų krikštynų suknelė nuvelta. Ar įmanoma lialiu septynių mėn. aprengti velta suknele? Ar galėtumėt pasufleruoti kur geriauisia kreiptis dėl tokios grožybės
labai nuostabus darbeliai!
O KAIP JUS padarote, kad suknutes apacia siek tiek kluostuotusi?
O KAIP JUS padarote, kad suknutes apacia siek tiek kluostuotusi?
QUOTE(Anilė @ 2010 04 30, 00:07)
Šiek tiek pajuokausiu. Nuvėliau vyno buteliui drabužį. Galite pažiūrėti apačioje paraše Vienuolio abitas su TIKRU kapišonu
labai grazu as irgi tokio noriu
QUOTE(norvide @ 2010 03 21, 23:41)
vau koks kostiumas
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 04 13, 11:31)
laabai grazus darbeliai
QUOTE(Anilė @ 2010 04 30, 01:07)
Šiek tiek pajuokausiu. Nuvėliau vyno buteliui drabužį. Galite pažiūrėti apačioje paraše Vienuolio abitas su TIKRU kapišonu
Man tai nerealiai atrodo, SUPER
Ir mintis ir rezulatas
mano labai greitai sukurpta per 1vakara suknele pirmajai komunijai desimtmetei dukrai. suknele besiuliu velta is vien. norejau tokios be jokiu blizguciu, minimalistines ir labai paprastutes . pirmasis drabuzis. velta be medziagos vien tik vilna
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)
mano labai greitai sukurpta per 1vakara suknele pirmajai komunijai desimtmetei dukrai. suknele besiuliu velta is vien. norejau tokios be jokiu blizguciu, minimalistines ir labai paprastutes . pirmasis drabuzis. velta be medziagos vien tik vilna
Kažkas iš pasakų pasaulio
QUOTE(kvartetas @ 2010 06 01, 00:05)
man tai absoliuciai nerealu