kita mama - man irgi apnerimas nesmagiai ziurisi. gal geriau apkantuoti kokia medziagine bordo juostele. o dirzeli irgi gali nuvelti man arodo tos pacios medziagos atrodytu graziau ir vienstisiau, nebutu to mano supratimu nereikalingo blizgesio. gali buti kad naturoj atrodo siek tiek kitaip gal geriau ziurisi
Idėjus savo darbus tikuiosi galiu pakuomentuoti ir kitų darbus anee.
Na šaltai žiemai galima dėt mergytei, bet ji nepuošni, o tokia padrika.
Pradėčiau nuo vilnos išdėliojimo jis nėra gražus, ir tvarkingas. Būtų buvę gražiau jei vilnos plaukialei gulėtų statmenai, bet vistiek tokie marginimai nėra gražu.
Papuošimui geriau naudoti plono audinio atraižėles, įvairių siūlų, ir įvairius dekoravimo pluoštus, šilko, lino, medvilnės, bambuko, sintetikos, ir t.t. Nereikėtų ir perkarauti Ir sudėlioti ne viską ką tik turit o pasirinkus tai kas tktų pagal spalvas.
Dėl tų apdirbimų jie čia visai netinka. Apkirpus veltini aš visalaiką rekomenduoju apvelti kraštelius. Saga? ar ji aptraukta audiniu? tiesiog nedera, pakanka paprastos sagytės arba suplokštinto kamuoliuko
Aš visalaik sakau reikia bazinės spalvos vienos o visa kita dekorai.
Ir toj suknelėj kas iš po padelku kyšo ar ne audinio ten dėta?
Nes liemenė ant audinio daryta.
Papildyta:
o ka prirašiau
Na šaltai žiemai galima dėt mergytei, bet ji nepuošni, o tokia padrika.
Pradėčiau nuo vilnos išdėliojimo jis nėra gražus, ir tvarkingas. Būtų buvę gražiau jei vilnos plaukialei gulėtų statmenai, bet vistiek tokie marginimai nėra gražu.
Papuošimui geriau naudoti plono audinio atraižėles, įvairių siūlų, ir įvairius dekoravimo pluoštus, šilko, lino, medvilnės, bambuko, sintetikos, ir t.t. Nereikėtų ir perkarauti Ir sudėlioti ne viską ką tik turit o pasirinkus tai kas tktų pagal spalvas.
Dėl tų apdirbimų jie čia visai netinka. Apkirpus veltini aš visalaiką rekomenduoju apvelti kraštelius. Saga? ar ji aptraukta audiniu? tiesiog nedera, pakanka paprastos sagytės arba suplokštinto kamuoliuko
Aš visalaik sakau reikia bazinės spalvos vienos o visa kita dekorai.
Ir toj suknelėj kas iš po padelku kyšo ar ne audinio ten dėta?
Nes liemenė ant audinio daryta.
Papildyta:
o ka prirašiau
Ačiū už kritiką. Ir ypač už patarimą dėl vilnos dėliojimo. Kadangi esu praktiškai pradinukė, tai man būtent dėl šitų dalykų reikia patarimų.
Dėl juostelių. Galiu viską nuardyti, bet tada jau visai nykiai viskas atrodo
O prie vilnos tikrai jau nieku būdu negalima derinti nieko kito, tik vilną? Visada maniau, kad šilkas su vilna dera......
Paprastą sagą negalima niekaip? Būtina velti? Man asmeniškai ne itin negražu veltos sagos, bet čia tik mano nuomonė.... Tada geriau dėsiu kokį kabliuką iš vidaus, kad susikabintų ir nieko nesimatytų iš išorės.
Papildyta:
Taip, Doseth, ten audinys kyšo negražiai . Patark, kaip tą apačią gražiau pabaigti
O kaip liemenė? Jau spalvų derinio nenagrinėkim . Suvelta bent normaliai?
Papildyta:
Iš tikro gėda man labai su tais darbai čia rodytis , bet nu kad jau reikia labai, kad kas pasakytų, kas negerai ir ką kitaip daryti.....
Teoriškai paskaitai, paskaitai, bet praktiškai ne visad taip išeina. Be to, kai esi čainikas, tai nė nežinai, kaip turi viskas atrodyti natūroje.....
Dėl juostelių. Galiu viską nuardyti, bet tada jau visai nykiai viskas atrodo
O prie vilnos tikrai jau nieku būdu negalima derinti nieko kito, tik vilną? Visada maniau, kad šilkas su vilna dera......
Paprastą sagą negalima niekaip? Būtina velti? Man asmeniškai ne itin negražu veltos sagos, bet čia tik mano nuomonė.... Tada geriau dėsiu kokį kabliuką iš vidaus, kad susikabintų ir nieko nesimatytų iš išorės.
Papildyta:
Taip, Doseth, ten audinys kyšo negražiai . Patark, kaip tą apačią gražiau pabaigti
O kaip liemenė? Jau spalvų derinio nenagrinėkim . Suvelta bent normaliai?
Papildyta:
Iš tikro gėda man labai su tais darbai čia rodytis , bet nu kad jau reikia labai, kad kas pasakytų, kas negerai ir ką kitaip daryti.....
Teoriškai paskaitai, paskaitai, bet praktiškai ne visad taip išeina. Be to, kai esi čainikas, tai nė nežinai, kaip turi viskas atrodyti natūroje.....
Atleiskit nemėgėja rašinėti tai visko tikrai nesurašinėsiu
Kam tas audinys?
Papildyta:
Ir nėra ko čia gędytis, atrado dėl ko Visos pradėjo ir, visos klaidų darė. ai ....
Kam tas audinys?
Papildyta:
Ir nėra ko čia gędytis, atrado dėl ko Visos pradėjo ir, visos klaidų darė. ai ....
Doseth, labai gražu
aš ir noriu parodyti savo naujausią eksperimentą vėliau dovanų naujagimiui
Aliira- labai grazu!! ir subtilu.
isivaizduoju kaip apsidziaugs tokia dovana, labai labai labai grazu
pasmalsausiu, o kaip tu kapisoniuka dare?
isivaizduoju kaip apsidziaugs tokia dovana, labai labai labai grazu
pasmalsausiu, o kaip tu kapisoniuka dare?
QUOTE(Aliira @ 2010 02 25, 22:51)
Doseth, labai gražu
kaip tyra, grazuuuuuuu
QUOTE(Aliira @ 2010 02 25, 22:51)
Super! Labai grazu. Originali ideja
Dėkui man tik truputį gaila, jog mano dukrytė jau didelė tokiam drabužėliui
kai lauksiuos kitam vaikiukui galėsiu nuvelt
kai lauksiuos kitam vaikiukui galėsiu nuvelt
Aliira, SUPER