Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

QUOTE(DOSETH @ 2010 02 14, 12:51)
Jei nepavyko viena kartą, pavyks kitą mirksiukas.gif
Štai kas gimsta iš liemenių
"BANGA"
iš kolekcijos "Jūrų spalvos"
Ir nieko sudėtingo smile.gif

Graži foto:) Ir suknutė SUPER žiūrisi lotuliukas.gif
Atsakyti
skaitau skaitau, jau ir veliu pusmetis koks.... labai norisi bliuzelę pabandyt, bet vistiek nesuprantu, kad ir prie kūno pritrynus, kaip paskui nusirengt, jeigu ji tokia prigludusi - čia kalbu būtent sau, nevaikiškas variantas, prigludusi bliuzelė kaip Vilkės. Mano supratimu vistik arba laisvumo turi likt, ar šone užtrauktukas turėtų po pažastim atsirast??...nors plonas šilkas, vilnos nedaug, gal ir lengvai nusirengtų.... kažkaip dar su šilku nebandžiau.... bet jau jau bręsta.... gal ką parašysit? jeigu klausimą supratot..... g.gif dėkoju

sėdžiu Marijampolėj, tai kursų nelankius, ir nelabai yra galimybė pavažiuot kur, kol su vaikais sėdžiu, tai vat ir žiūriu, skaitau, ką patyrę žmonės rašo..... toks gi mano patyrimas.....tik....

http://public.fotki....s/velti-alikai/

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 14, 10:51)
"BANGA"

Ir nieko sudėtingo smile.gif

Labai grazu, visai kitas pateikimas, baltas fonas, jokiu pasaliniu trikdanciu vaizdu, na man labai grazu thumbup.gif Visa gal kolekcija isfotkinai?
Atsakyti
"BANGA"
[Ir nieko sudėtingo smile.gif

Labai grazus darbas! Pritariu, kad ir nuotrauka kokybiska ir meniska, profesionali. Suknute tokioje aplinkoje puikiai isryskeja. Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2010 02 14, 12:04)
Grazu  wub.gif As ir kaupiosi ka nors rimtesnio apvelt  ax.gif Tik vis dar atidedu ta minti i tolimesni kampeli  biggrin.gif  Man labai mielas derinys audinys+vilna  wub.gif Tik nezinau ar formuot be manekeno patogu? O gal jis visai ir nebutinas  g.gif .

Kai formuosi ant savo kūno bus ne tik patogu bet ir malonu mirksiukas.gif biggrin.gif kur kas kitaip ant svetimo kūno (čia nestandartinėm figūrom) Galima ir vėliau sausą suformuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 16 vasario 2010 - 18:55
"BANGA"
smile.gif

Doseth, NEREALU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2010 02 16, 08:26)
Labai grazu, visai kitas pateikimas, baltas fonas, jokiu pasaliniu trikdanciu vaizdu, na man labai grazu  thumbup.gif Visa gal kolekcija isfotkinai?

Deje neišfotkinau. Rūbai buvo kuriami asmeniškai, figūros skirtingos, visa tai pakartoti būtų per brangu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 16, 20:53)
Kai formuosi ant savo kūno bus ne tik patogu bet ir malonu mirksiukas.gif  biggrin.gif  kur kas kitaip ant svetimo kūno (čia nestandartinėm figūrom) Galima ir vėliau sausą suformuoti.

Vat, dėl to aš kažkaip abejoju (na, kad pats procesas malonus bus lotuliukas.gif ), bet niekad nebandžius, tai čia man taip atrodo tik (kad ne itin malonu šlapią daiktą ant kūno trint). Atrba gal nė nesuprantu, apie ką čia kalba g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už išsakymą savo nuomonės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kita mama @ 2010 02 16, 20:01)
Vat, dėl to aš kažkaip abejoju (na, kad pats procesas malonus bus lotuliukas.gif ), bet niekad nebandžius, tai čia man taip atrodo tik (kad ne itin malonu šlapią daiktą ant kūno trint). Atrba gal nė nesuprantu, apie ką čia kalba  g.gif

tik pabaigti formuoti, ne trinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 16 vasario 2010 - 19:34
Įdedu porą darbelių. Tikiuosi konstruktyviso kritikos (o ne ”geriau negadink vilnos” lotuliukas.gif ). Ačiū.

Suknutė
user posted image

user posted image

user posted image

Liemenė (dėl nepakankamai įvertinto vilnos susitraukimo liemenė bus žaisliukui blush2.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Kita mama,2010 02 20, 13:45]
Įdedu porą darbelių. Tikiuosi konstruktyviso kritikos (o ne ”geriau negadink vilnos” lotuliukas.gif ). Ačiū.

Suknutė
man spalvos, vilnos rastai grazus, bet aki rezia apdaila- tas baltas kaspinas per baltas (gal reiktu is vilnos kilpeles iverimui pridet, tai labiau tas kaspinas "sukibtu") ir velto daikto krasteliu nebutina apsiuvineti, bent siuo atveju apsiuvimas nesubtiliai atrodo, jei norisi uzbaigimo, galima kokia vilnos gelyte pridet, ir sagute galetu but veltas burbuliukas smile.gif daugiau demesio smulkmenoms, nes jos gali labai reikala pagadint smile.gif
SEKMES wub.gif
Atsakyti
Ačiū.
Atsakyti