Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Taip...zuikučio šlepetės labai jau mielos clap.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o kaip dėvisi veltos riešinės? Ar neišsitąso, ar nesmukinėja, kaip tie kraščiukai - ar nesiraito? Laba šalta pas mane darbe, tai užsimaniau tokio daikto, tik va mintys kamuoja smile.gif
Atsakyti
Bet jau mergaites grozis wub.gif O kaip priziureti toki ruba g.gif
Atsakyti
Mamytės kurių vaikučiai nešioja veltus drabužėlius, kokiom oro sąlygomis galima nešioti veltą paltuką? kaupiuosi šiam darbeliui ir galvoju ar pavasarį mano mažiukei bus šilta su tokiu palčiuku?
Atsakyti
Mano dukrytės liemenė

user posted image

kažkaip vis truputį prašaunu su dydžiu, gavosi tokia tip top smile.gif vilna gerai traukėsi biggrin.gif
panešios tik kokį mėnesiuką doh.gif
Atsakyti
Matosi kad labai stengeisi, tokia neper stora gavosi ir spalvos tvarkingai pasiskirstę.
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2010 01 29, 21:52)
Noriu paklausti, o kaip dėvisi veltos riešinės? Ar neišsitąso, ar nesmukinėja, kaip tie kraščiukai - ar nesiraito? Laba šalta pas mane darbe, tai užsimaniau tokio daikto, tik va mintys kamuoja smile.gif

Jei riesines bus gerai ismatuotuos pagal ranka, jei bus gerai suveltos tai jos tikrai nesmukines ir nekris nuo rankos.Turiu kelias poras riesiniu,labai praverte, kai teko dirbti 15 laipsniu temperaturoje.....
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2010 02 03, 17:05)
Mano dukrytės liemenė

kažkaip vis truputį prašaunu su dydžiu, gavosi tokia tip top smile.gif vilna gerai traukėsi  biggrin.gif
panešios tik kokį mėnesiuką  doh.gif

Labai puiki, thumbup.gif
Atsakyti
Jei nepavyko viena kartą, pavyks kitą mirksiukas.gif
Štai kas gimsta iš liemenių
"BANGA"
iš kolekcijos "Jūrų spalvos"
user posted image
Ir nieko sudėtingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 14 vasario 2010 - 10:55
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 14, 11:51)
"BANGA"

Grazu wub.gif As ir kaupiosi ka nors rimtesnio apvelt ax.gif Tik vis dar atidedu ta minti i tolimesni kampeli biggrin.gif Man labai mielas derinys audinys+vilna wub.gif Tik nezinau ar formuot be manekeno patogu? O gal jis visai ir nebutinas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2010 02 14, 12:51)
"BANGA"
iš kolekcijos "Jūrų spalvos"

Tobula bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
laba diena,
kazkada buvo kalbama apie vilnos dazyma su arbata, kava, rudim.
kaip uzfiksuoti spalva kad nenusiplautu?
i kiausiniu dazus lygtais pildavom druskos arba acto. tik nesu tikra ar cia tam kad uzfiksuoti dazus:))
Atsakyti