turi žmogus veiklos- laksto dabar po visas temas ir ieško, ant ko dar "liežuvį pakabint".
Neduok die kas nors pagalvos, kad panelė Prym (tikiuosi taip parašiau) nebeturi ką pasakyti:)))
Nuorodą ištrinu ( buvau įdėjus), nes ten ne drabužiai. Atsiprašau...
QUOTE(renefelt @ 2009 07 09, 16:07)
Zinai, Panele Prym< jau darosi "nebeskanu". Tu nepabijok ir ateik su savo darbais liepos 21 d. i Veltinio namus. Esu tikra, kad kalbantis "gyvai" ir matant tavo darbus sulauksi pastabu, vertinimu, minciu, ideju. Manau, nepyks Doseth, kad taip parasiau Bet toks susirasinejimas ir bereiksmis kapojimasis - forumo tersimas
Deja, teks atsisakyti. Noriu iki atostogų pabaigt keletą stambių šlamšto projektų. Ir veiklą su veltiniu jau tikrai baigiau, tai ką parodyt neturėsiu.
QUOTE(Chuliganka @ 2009 07 09, 16:11)
** Aš nesuprantu, kokia tuomet turi būti kritika, kad jums įtiktų.. Manau, jos buvo čia pakankamai. Aš pati dar pasistengiau vos ne papunkčiui išdėstyti, kas šiame darbe man, asmeniškai, kliūna. Galbūt neatidžiai skaitėte ir per daug užsiėmėte kitų pasisakymų analize ir interpretacija..
Kaip ir buvo kažkur nurodyta, aš savo darbo į drabužių temą nedėjau, įdėjau į pradedančiųjų. Kaip dabar aišku, jos niekas neseka. Vadinasi, jei noriu komentarų iš patyrusių vėlėjų, tai turiu dėti čia, bet tada būsiu užsipulta, kad tokį š... dedu į drabužių temą ir kad man geriau išvis nevelti. Taip ir nesuprantu, kur man tą savo darbą dėti, kad ir pamatytų, ir neužsipultų.
QUOTE(*Diva* @ 2009 07 09, 16:11)
O Panele Prym- man rodos Jus cia visai ne i tema sukaujate ir ta Jusu ginama grupe neprofesionaliu, kuriai Jus ka tik skelbetes atstovaujanti mano nuomone sudaryta is Jusu vienos na ir gal Aristokrates, kuriai del kazkokiu man nesuprantamu priezasciu Jus advokataujat. Man rodos apie Jusu darbus ar ju kokybe niekas nesake ne zodzio- as ju ne akyse nesu maciusi.. tai gal Jums ner ka veikt, kad jau kelinta puslapi rasote cia romanus...??? Galgijau baigiam sia diskusija.
Tai taip, taip, jūs visiškai teisi. Mes jau kelis lapus atgal išsiaiškinom, kad aš ne profesionalė be dėstytojų. Aristokratei neadvokatauju ir niekur taip nesakiau. Paprieštaravau norui cenzūruoti. O visa kita jau prikūrė kas norėjo.
QUOTE(balu @ 2009 07 09, 15:23)
turi žmogus veiklos- laksto dabar po visas temas ir ieško, ant ko dar "liežuvį pakabint".
Neduok die kas nors pagalvos, kad panelė Prym (tikiuosi taip parašiau) nebeturi ką pasakyti:)))
O kad nebūtų vien temos teršimas, įdedu vieno iš mylimiausių savo darbų nuorodą.
Galit kritikuoti, aš stipri.
O kad nebūtų vien temos teršimas, įdedu vieno iš mylimiausių savo darbų nuorodą.
Galit kritikuoti, aš stipri.
aaaa- tik netlog draugams duoda paziureti... nenoriu dar ir netloge registruotis... uztenka man facebooko... gali kaip nors parodyt, kad but galima be registracijos pasiziuret?
Skaičiau skaičiau kas parašyta ir padariau išvadą, kad panelei Prym krizė davė per smegenis
QUOTE(g00te @ 2009 07 09, 18:05)
A čia apie mane?
Taigi įlindau pasižmonėt, pasigrožėt, o jau antrą valandą skaitau viską labai įdėmiai (net savo kūdikėlį prie kompo maitinu ).
Gal aš nieko nesakysiu, nes tikrai jau reikia baigt šią diskusiją
Radau ir malonių ausiai dalykėlių Balu-kaip miela, net neįsivaizdavau...
O be to- istorija apie sejoną visada priverčia nusišypsot...
Ir jei tik nebūsiu kur išvykusi, į diskusiją apie veltinį tikrai atlėksiu
oi, kiek vėlėjų susirinko smagu matyti
prieš kelis metus tiek patarimų ir kritikos nebūtų buvę
o jei rimtai, tai pirma reikėtų susidraugauti su vilna, o tik po to "konstruoti" drabužius. iš patirties galiu pasakyti, kad siuvimo iškarpos toli gražu neatitinka veltiniui (įeina daugybę faktorių, tokių kaip vilnos storis, plaukelių ilgis, klojimo būdas, dekoras ir t.t.).
ai, šitoj diskusijoj jau viskas išsakyta. belieka palinkėti naujokėms kantrybės arba nesant progresui... tiesiog negadinti vilnos
prieš kelis metus tiek patarimų ir kritikos nebūtų buvę
o jei rimtai, tai pirma reikėtų susidraugauti su vilna, o tik po to "konstruoti" drabužius. iš patirties galiu pasakyti, kad siuvimo iškarpos toli gražu neatitinka veltiniui (įeina daugybę faktorių, tokių kaip vilnos storis, plaukelių ilgis, klojimo būdas, dekoras ir t.t.).
ai, šitoj diskusijoj jau viskas išsakyta. belieka palinkėti naujokėms kantrybės arba nesant progresui... tiesiog negadinti vilnos
Aaa!!! kaip smagu visos senos pazystamos susirinko
Balu aciu uz grazius zodzius. Ievuchka !!!! pasiilgau tavo angelu
GAila, susitikime nedalyvausiu(isties nuosirdziai gaila nes mielai su visom susitikciau pabendrauti)
Balu aciu uz grazius zodzius. Ievuchka !!!! pasiilgau tavo angelu
GAila, susitikime nedalyvausiu(isties nuosirdziai gaila nes mielai su visom susitikciau pabendrauti)
MERGELIKES,
2009 07 21 17 VAL.
Laukiam VELTINIO NAMUOSE Stiklių 7 Vilniuje
Atvira diskusija apie veltini.
Turėkit su savim veltinio darbų aptarimams ir kočiojimo pagalius apgynimams biggrin.gif
LAUKIAM.
O kad nebūtų vien muštynės tai dar Judit Pocs filmuka pažūrėsma.
Ir rašomė į eilutę kad žinočiau kiek tauriu paruošti.
1.DIVA
2.RENEFELT
3.DOSETH
4.MĖLYNA PAUKŠTE(šaunu bus arčiau susipažinti )
5. aurelia (antradienis, na gal pavyks atlekti, bet as su mergina maziausia, jeigu priimsit)
Mergaites, ar priimsit ir mane kaip naujoke i seminara
Nieko "rimto" neesu nuvelus, ale veltini isimilejus iki asu galiuku . Labai norisi su jumis pabendrauti, paklausyti jusu patarimu ir seip pabuti geroj kompanijoj
Nieko "rimto" neesu nuvelus, ale veltini isimilejus iki asu galiuku . Labai norisi su jumis pabendrauti, paklausyti jusu patarimu ir seip pabuti geroj kompanijoj
Eh gaila, kad tas Vilnius tiek toli