galvojau, paziuresiu veltu drabuziu, o cia . Tokiu sunkmeciu kai kurios verslininkes yra drasios. Idomu ar tos gatves kaimynes Zileniene, Urbanaviciute, Abromaityte susikviestu klientus ant kilimelio. Manau, kad ne . Yra didelis skirtumas tarp issilavinusiu zmoniu ir savamoksliu. Keista, kad sioje temoje taip aukstinamas savomoksliskumas. Vadinasi gydytoju galima buti ir pasiemus skalpeli, kirpeju pasiemus zirkles.
Bet ka cia, cia Lietuva cia savamoksliais lyja. Ko as cia stebiuosi, gi patarimus aukstuomenes damoms dalina zmogus su viduriniu ir vadina save stilistu, dizaineriu .
Idomu kodel is negabiu mokiniu pelnomasi , gal pedagoge neturi gabumu pastebeti gabius mokinius . Pedagogiska issilavinima irgi reikia tureti ne vien gabumus veltiniui.
Bet ka cia, cia Lietuva cia savamoksliais lyja. Ko as cia stebiuosi, gi patarimus aukstuomenes damoms dalina zmogus su viduriniu ir vadina save stilistu, dizaineriu .
Idomu kodel is negabiu mokiniu pelnomasi , gal pedagoge neturi gabumu pastebeti gabius mokinius . Pedagogiska issilavinima irgi reikia tureti ne vien gabumus veltiniui.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 09, 09:36)
Tą muilo tirpalą, kurį pasigaminote, reikia vėlimui naudoti, o ne gerti. Gal tada nesivaidens nebūti dalykai. Kurioj vietoj rašiau, kad viską žinau ir suprantu ar kad man kas pavydi? Kaip tik čia buvo apvarytos tokios kaip aš, kurios nesimokiusios nei konstrukcijos, nei spalvų derinimo drįsta viešai savo šlamštą demonstruoti.
Ir apie pavydą ne aš pradėjau rašyti.
Bet kam gilintis į esmę, kai yra proga ką nors apvaryt.
Bravo, Panele Prym, bravo! saunu! O citata zemiau tai turbut as eilini karta susapnavau, o ne Jus rasete...del muilo tirpalo- o jus ka- nebandete??? keista, niekad nemaniau, kad tik as ji vartoju.. o gal- vistik?
o koks zodynas... gerai dar kad ne keiksmazodziai... bet apie apvaryma jusu ir tokiu kaip jus- o tokie kaip jus- kas jie??? idomu tiesiog.. jus ir aristokrate? puiku. saunu. nuostabu. sekmes Jusu kompanijai ir toliau! jei patarimu tikites gauti tokiu budu- isties geresnio budo sunku butu rasti. bravo dar karta! einu ir as ka nors nuvelsiu...
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 08, 16:56)
Ir apie pavydą sutinku - toks jausmas, kad kurios "profesionalės" bijo potencialios konkurencijos arba pavydi, kad kažkas nesiorientuoja į jų sukurtus ir joms vienoms suprantamus tobulybės standartus.
QUOTE(Dantukė @ 2009 07 09, 11:17)
galvojau, paziuresiu veltu drabuziu, o cia . Tokiu sunkmeciu kai kurios verslininkes yra drasios. Idomu ar tos gatves kaimynes Zileniene, Urbanaviciute, Abromaityte susikviestu klientus ant kilimelio. Manau, kad ne . Yra didelis skirtumas tarp issilavinusiu zmoniu ir savamoksliu. Keista, kad sioje temoje taip aukstinamas savomoksliskumas. Vadinasi gydytoju galima buti ir pasiemus skalpeli, kirpeju pasiemus zirkles.
Nemaišyk kliejantu su bendramintėmis , ir bendradrbėmis
MERGELIKES,
2009 07 21 17 VAL.
Laukiam VELTINIO NAMUOSE Stiklių 7 Vilniuje
Atvira diskusija apie veltini.
Turėkit su savim veltinio darbų aptarimams ir kočiojimo pagalius apgynimams biggrin.gif
LAUKIAM.
O kad nebūtų vien muštynės tai dar Judit Pocs filmuka pažūrėsma.
Ir rašomė į eilutę kad žinočiau kiek tauriu paruošti.
1.DIVA
2.RENEFELT
3.DOSETH
4.MĖLYNA PAUKŠTE(šaunu bus arčiau susipažinti )
QUOTE(DOSETH @ 2009 07 09, 11:45)
MERGELIKES,
2009 07 21 17 VAL.
Turėkit su savim veltinio darbų aptarimams ir kočiojimo pagalius apgynimams biggrin.gif
LAUKIAM.
1.DIVA
2.RENEFELT
3.DOSETH
2009 07 21 17 VAL.
LAUKIAM.
1.DIVA
2.RENEFELT
3.DOSETH
Ka atsigabenti artimam susipazinimui Kocela ar koki purkstuka su muilo tirpalu
QUOTE(DOSETH @ 2009 07 09, 10:55)
Manau būtų gerai kad čia įsiveltų psichologas
Kaip ir sakiau, užteko tik užsiminti, kad man GALBŪT nepatinka švarkelis ir iškart suabejojama mano psichine sveikata.
QUOTE(*Diva* @ 2009 07 09, 11:29)
Bravo, Panele Prym, bravo! saunu! O citata zemiau tai turbut as eilini karta susapnavau, o ne Jus rasete...del muilo tirpalo- o jus ka- nebandete??? keista, niekad nemaniau, kad tik as ji vartoju.. o gal- vistik?
o koks zodynas... gerai dar kad ne keiksmazodziai... bet apie apvaryma jusu ir tokiu kaip jus- o tokie kaip jus- kas jie??? idomu tiesiog.. jus ir aristokrate? puiku. saunu. nuostabu. sekmes Jusu kompanijai ir toliau! jei patarimu tikites gauti tokiu budu- isties geresnio budo sunku butu rasti. bravo dar karta! einu ir as ka nors nuvelsiu...
Ir kurioj vietoj konkrečiai toj citatoj parašyta, kad man asmeniškai kažkas pavydi ar kad aš noriu sulaukti tik pagyrų bet kokiam šlamštui? Bet iš jos tikrai akivaizdu, kad ne aš apie pavydą pradėjau rašyt.
Tokios kaip aš - tai be rankdarbininkių diplomų, ne profesionalės, savamokslės, neišprususios, neturinčios spalvų derinimo išsilavinimo, pavydinčios profesionalioms menininkėms, kurioms niekas neuždraudžia dėti į internetą šlamšto nuotraukų. Jeigu reikia, galiu surasti konkrečias citatas.
Kadangi patarimo laukiau daugiau nei 2 savaites, tai ne, tikrai nebesitikiu. Bet svarbiausia viską pakreipti savo pusėn - jeigu niekas negalėjo patarti, tai tam reikia sugalvot priežastį.
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2009 07 09, 11:45)
Iš pateikto sąrašo akivaizdu, kad bus labai nešališka "diskusija"
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 09, 12:07)
Kaip ir sakiau, užteko tik užsiminti, kad man GALBŪT nepatinka švarkelis ir iškart suabejojama mano psichine sveikata.
Ir kurioj vietoj konkrečiai toj citatoj parašyta, kad man asmeniškai kažkas pavydi ar kad aš noriu sulaukti tik pagyrų bet kokiam šlamštui?
Tokios kaip aš - tai be rankdarbininkių diplomų, ne profesionalės, savamokslės, neišprususios, neturinčios spalvų derinimo išsilavinimo, kurioms niekas neuždraudžia dėti į internetą šlamšto nuotraukų. Jeigu reikia, galiu surasti konkrečias citatas.
Kadangi patarimo laukiau daugiau nei 2 savaites, tai ne, tikrai nebesitikiu.
Papildyta:
Ir kurioj vietoj konkrečiai toj citatoj parašyta, kad man asmeniškai kažkas pavydi ar kad aš noriu sulaukti tik pagyrų bet kokiam šlamštui?
Tokios kaip aš - tai be rankdarbininkių diplomų, ne profesionalės, savamokslės, neišprususios, neturinčios spalvų derinimo išsilavinimo, kurioms niekas neuždraudžia dėti į internetą šlamšto nuotraukų. Jeigu reikia, galiu surasti konkrečias citatas.
Kadangi patarimo laukiau daugiau nei 2 savaites, tai ne, tikrai nebesitikiu.
Papildyta:
Del savo psichikos suklydai Net ne apie tave cia buvo kalba... As tai pavydziu tokiems zmogeliukams, kuriems pasitikejimas savimi lipa per krastus ir atrodo, kad gali tik apie juos kalbeti ir, kad tik jie gali buti teisus
Panelyte, kodel viska apverti aukstyn kojom? Nu nera cia ko ir kam pavydeti. As ir savo kolegems sakau, kad jai nesidraugauja su vilna tai ja geriau padek paiilsek ir tada vel bandyk.
Tai prasom ir paciai sudalyvauti-bus tikra diskusija.
Šiaip įdomumo dėlei, koks šaršalas pasikeltų, jeigu parašyčiau, kad nepatinka tas violetinis švarkelis... Turbūt daug išgirsčiau ir apie pavydą, ir apie neprofesionalumą, ir apie savo šlamštą...
Yra skirtumas tarp patikimo - nepatikimo (cia jau skonio reikalas) ir tarp darbo kokybes - darbas arba kokybiskai atliktas arba ne...
Pvz tas violetinis svarkelis galima sakyti man nepatinka, nes nepatinka jo spalva, nemegstu trumpom rankovem svarku, bet tai ir yra skonio reikalas. Taciau patinka bendras vaizdas, ideja, darbo kokybe.
Kaip ir tarp vieso demonstravimo ir nekokybisko darbo pardavimo. Niekad nesuprasiu to, kad nuvelus pirma rankine, jau ji dedama i pardavima.
As kai nuveliau sijona, koks jis man geras atrode, nors realiai per storas buvo gerokai , dabar jis paverstas pagalvele.
Vilna reikia myleti, ja isglostyti, pajausti... Daug kantrybes, praktikos, o cia jau joks mokytojas nepades, net ir pats geriausias. O savo darbas daznai atrodo pats geriausias, tobuliausias ir t.t. Tik po kurio laiko padarius dar keleta, pasimato klaidos ir suprantama kad taip nebuvo...
Gaila, kad i susitikima neiseis atvykti, busiu tuo metu laaabai toli...
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 09, 12:07)
*Kaip ir sakiau, užteko tik užsiminti, kad man GALBŪT nepatinka švarkelis ir iškart suabejojama mano psichine sveikata.
Papildyta:
**Iš pateikto sąrašo akivaizdu, kad bus labai nešališka "diskusija"
Papildyta:
**Iš pateikto sąrašo akivaizdu, kad bus labai nešališka "diskusija"
*Ne dėl to, panelyte, ne dėl to..
**Užsirašykit ir jūs, kad diskusija būtų įvairiapusė
Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 07 09, 12:11)
Del savo psichikos suklydai Net ne apie tave cia buvo kalba... As tai pavydziu tokiems zmogeliukams, kuriems pasitikejimas savimi lipa per krastus ir atrodo, kad gali tik apie juos kalbeti ir, kad tik jie gali buti teisus
Kažkas susireikšmino ir tiek..
QUOTE(saullute @ 2009 07 09, 12:12)
Yra skirtumas tarp patikimo - nepatikimo (cia jau skonio reikalas) ir tarp darbo kokybes - darbas arba kokybiskai atliktas arba ne...
Pvz tas violetinis svarkelis galima sakyti man nepatinka, nes nepatinka jo spalva, nemegstu trumpom rankovem svarku, bet tai ir yra skonio reikalas. Taciau patinka bendras vaizdas, ideja, darbo kokybe.
Kaip ir tarp vieso demonstravimo ir nekokybisko darbo pardavimo. Niekad nesuprasiu to, kad nuvelus pirma rankine, jau ji dedama i pardavima.
As kai nuveliau sijona, koks jis man geras atrode, nors realiai per storas buvo gerokai , dabar jis paverstas pagalvele.
Vilna reikia myleti, ja isglostyti, pajausti... Daug kantrybes, praktikos, o cia jau joks mokytojas nepades, net ir pats geriausias. O savo darbas daznai atrodo pats geriausias, tobuliausias ir t.t. Tik po kurio laiko padarius dar keleta, pasimato klaidos ir suprantama kad taip nebuvo...
Dabar prisiminiau pazinti su veltiniu... pries akis stovi tavoji tasiuke su aguonom Tavoji buvo tokia melyna? Pamenu kokia vista buvau Dabar ima nerealus juokas ir klausdavau ir dar kaip ikyriai klausdavau kaip daryti ir ka darau blogai. Jauciu uzknisau dauguma
QUOTE(*Diva* @ 2009 07 09, 11:29)
jei patarimu tikites gauti tokiu budu- isties geresnio budo sunku butu rasti. bravo dar karta! einu ir as ka nors nuvelsiu...
Gal galite pasakyti, kuo jus konkrečiai įžeidė toks mano klausimas:
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 22, 13:46)
Taip pat noriu pasibandyti velti ant šilko. Turiu pora tokių šalikėlių:
Bet jie ir taip margi, tai nebežinau, kokių spalvų dėti, kad nesigautų mišrainė
Bet jie ir taip margi, tai nebežinau, kokių spalvų dėti, kad nesigautų mišrainė
Man atrodė labai normalus ir mandagus klausimas, bet čia tik aš, neišprususi, ne profesionalė.
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 07 09, 12:11)
Tai prasom ir paciai sudalyvauti-bus tikra diskusija.
Viena prieš 4 su lazdom kažkaip nelygios jėgos atrodo. O kad man psichologo reikia, nes turiu nuomonę ir nebijau nesutikt su dauguma, tai galiu ir forume pasiskaityt.
QUOTE(saullute @ 2009 07 09, 12:12)
Tai taip ir reikia sakyti, darbas atliktas kokybiškai ar ne, o ne negražu, storina ir pan., arba dar geriau - nevelk išvis ir tau turėtų uždraust nuotraukas į internetą dėt. Ir gali būti ir pats kokybiškiausias darbas, jeigu jis atrodo kaip apsivėmęs Barbės flamingas (tam atvejui jeigu kam kiltų noras vėl psichologą pasiūlyti - jokiam darbui konkrečiai netaikoma), galima prie jo kad ir 100 diplomų pateikti, vis tiek aš jo neužsimanysiu pirkti.
Labai sunku diskutuoti, kai vienoj vietoj "vilną iš karto reikia mokėti gražiai kloti", o kitoj - "kantrybės ir praktikos". Tai kaip iš tikrųjų, reikia praktikos ir žinių, ar iš pirmo karto stebuklingai mokėt? Man mano darbai neatrodo nei geri, nei tobuli, aš puikiai matau jų trukumus, todėl mielai klausau kritikos ir patarimų. Tai yra, būčiau klausius, jeigu jų butų buvę.
Iš besiginčijančių proporcijų akivaizdu, kas teisios, bet šiaip įdomu, ar vieninteliai įmanomi argumentai - tai siūlyti psichologą ir iškraipyti nicką?
Nebesuprantu, kurios tas svarkas veltas, Aristokrates ar panelės Prym...
Ir dar pastebejimas, jeigu jau veliate svarka, tai vilna tikrai reiktu moketi graziai kloti pries pradedant imtis svarku...
Ir dar pastebejimas, jeigu jau veliate svarka, tai vilna tikrai reiktu moketi graziai kloti pries pradedant imtis svarku...