QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 08, 13:06)
viskas tvarkoj su veltiniu, jo kokybe, be priekaištų , bet su drabužių konstravimu reikia padirbėti, priimkit - nepriimkit mano pastebėjimą, bet aš taip matau .
as pasilieku prie savo nuomones, klojimas blogas, suvelta netvarkingai, zodziu brokas.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 08, 14:08)
Kaip reaguotumėt, jei aš pareikščiau, kad man jūsų darbai nepatinka ir todėl neturėtumėt dėti jų nuotraukų į internetą? Man negražu, todėl aš draudžiu jums toliau velti. O taip pat megzti, siūti ir gal dar plauti grindis. Absurdiška, ir tiek.
Užsukit į vienišų mamų skyrelį, galėsit nusiraminti - ten visada mums tik akis drasko, jūsų skoniui turėtų tikti. Yra saldumas, ir yra elementarus mandagus tonas.
Tikrai ne, yra moterų, kurioms protas ir asmenybė yra vertybė, o žurnalų suformuotas požiūris į "grožį" - paskutinėj vietoj. Bet malonu žinoti, kad beveik 25 metus megzdama ir nerdama nieko apie tai nežinau ir esu neišprususi. Taip pat nežinojau, kad reikia nešioti tokius rūbus, kuriems leidimą duoda forume ar kur kitus, o ne tokius, kurie patinka pačiai.
Ir gal galėtų paaiškinti save laikančios profesionalėmis, kas jums suteikė šitą laipsnį?
Taip, man irgi įdomu, tos kurios velia drabužius ir neturi drabužių konstravimo pagrindų, kaip jūs galite dėti į internetą neprofesionaliai sukonstruotų drabužių nuotraukas?
Užsukit į vienišų mamų skyrelį, galėsit nusiraminti - ten visada mums tik akis drasko, jūsų skoniui turėtų tikti. Yra saldumas, ir yra elementarus mandagus tonas.
Tikrai ne, yra moterų, kurioms protas ir asmenybė yra vertybė, o žurnalų suformuotas požiūris į "grožį" - paskutinėj vietoj. Bet malonu žinoti, kad beveik 25 metus megzdama ir nerdama nieko apie tai nežinau ir esu neišprususi. Taip pat nežinojau, kad reikia nešioti tokius rūbus, kuriems leidimą duoda forume ar kur kitus, o ne tokius, kurie patinka pačiai.
Ir gal galėtų paaiškinti save laikančios profesionalėmis, kas jums suteikė šitą laipsnį?
Taip, man irgi įdomu, tos kurios velia drabužius ir neturi drabužių konstravimo pagrindų, kaip jūs galite dėti į internetą neprofesionaliai sukonstruotų drabužių nuotraukas?
patikimas ir kokybe/estetika 2 skirtingi dalykai. Svarkas buvo nekokybiskas ir neestetiskas, paskaitykite ka rasiau apie pirmu darbu eksponavima ir suprasite.
jei sakot kad mano darbai nekokybiski(neestetiski), parodykit kokie ir kur. Isimsiu ir jusu atsiprasysiu. KURIS? Jei sakot kad nepatinka, tai jau skonio reikalai.
apie mokinius jus supratote visiskai ne taip.
Nel kritikos irgi neisiskaitete. Kalbejau apie cia rodomus darbus/rankdarbius (namus, interjerus, aplinkos tvarkyma). Vienisos mamos nei prie ko. Atvirksciai, labai jas palaikau ir visad nagais, dantim, ragais kaunuosi uz ju teises.
o jus ar bent ziurejot mano darbus, ar matet ten ka nors is zurnalu? kaip jums atrodo, ar mano stilius zurnalinis? ar mano figura "is virselio"? NE NE NE tiesiog sakau ir kartuju, KAS TINKA SMILGAI, netinka normaliai moteriai, kad ir kaip moteris to nori...
as megeja.Nevadinu saves profesionale.
mes kai darem paroda saves neuzvardinom profesionalemis.
del konstravimo as jau rasiau. Verciau rubas kurtas zmogaus nesimokiusio konstravimo, bet estetiskas/grazus/tinkantis/originalus, nei skuduras is nnn diplomu turincio zmogaus. Man diplomai nieko nereiskia. Tokia jau as.
arba tikrai nematote skirtumo ir musu diskusija bevaise, arba gincijates vardan ginco.