Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

patarimai naudingi, nuotraukų nematau biggrin.gif .

Iš žinutės rašysenos, tikrai galima pamatyti žmogaus emocijas biggrin.gif , na aš jas tikrai matau, mato ir kiti, tą pastebėjo ir puikiai aprašė panelė Prym, tikrai vertėtų pamąstyti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(renefelt @ 2009 07 07, 23:03)
Bet patikek, tik "spyris i uzpakali" (jei tu noresi ji pajusti) privers tave sukrti nuostabiu darbu, kuriu pavydes tau daugelis

Kiek teko susidurti su žmonėmis realiam gyvenime, tai kai į pastangas atsakoma "spyriu į užpakalį", paprastai krenta darbo kokybė ne tik "įspirtojo", bet ir viso skyriaus. Ir visai ne esmė veikla - ar veltinis, ar koks surinkimo konvejeris. Žmonės į agresiją visada reaguoja agresyviai, net jei kritika ir buvo teisinga. Yra toks geras posakis: jei visi tavęs nemėgsta, pagalvok, ar nesi direktorius. Kiek teko susidurti su vadovais, tai didžiausią darbo našumą išgauna tie, kurie sugeba įvertinti darbuotojų pastangas ir surasti teigiamų pusių bet kokioje situacijoje.
Tas pats ir čia: kad ir kokie puikūs būtų darbai, jeigu žmogus agresyviai užsipuola, tokio autoriteto nesinori klausyti. Patarimai gal ir geri, bet "įpakuoti" jie labai neskaniai.
O dėl spalvų ir perėjimų - tai skonio reikalas. Vienam gražiau vienaip, kitam - kitaip. Įdėtų darbų pavyzdžiai tikrai labai gražūs, tik nemanau, kad toks lygis buvo pasiektas iš pirmo ar antro bandymo.
O kai žmonės pradeda aiškint, kad reikia pradėt internetą cenzūruoti lotuliukas.gif Man atrodo, turėjom pakankamai daug metų cenzūros Lietuvoj, dabar kenčiam pasekmes.
Atsakyti

Sveiki,

forume esu naujoke,
pasakysiu tiesiai sviesiai - kai kritikuoja profesionalai tai tik nulenkt galvas ir pasakyt dideli aciu.
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2009 07 08, 12:06)
pasakysiu tiesiai sviesiai - kai kritikuoja profesionalai tai tik nulenkt galvas ir pasakyt dideli aciu.

jei ne paslaptis, Jūs pati sukonstravot lekalus vaikų drabužiams ar profesionalės smile.gif .
Atsakyti
oj. kaip as cia laiku uzsukau.. smile.gif)) Gal dar savo trigrasi ikist smile.gif))

Sejonai Sejonai- nepamirstamieji Sejonai...Gal kada ir Aristokrate krizens prisiminus svarku istorija..wink.gif)) Jo- spyris i uzpakali nuima nora velt, ane, Goote smile.gif)) Sejono gi taip ir nenuvelei...wink.gif)) Bet slepetes mano nuomone visai neprastai gaunas..smile.gif)) na ne visos supras, bet ne visoms ir reikia.. pabusiu bjauri wink.gif))
Panele Prym- na kritikuoja tuos, kurie turi dideliu ambiciju... kas giriasi savo vaiko pirmomis tapkutemis- sulaukia tik pagyru. O cia gaminiai PARDAVIMUI. Mes suinteresuotos vilnoniu gaminiu gera ateitimi, o ne komentarais a lia- tfu- ir vel veltinis.... Todel ir kritikuojam astriai nelabai kokybiskus gaminius siulomus pardavimui...Mes tiesiog mylim veltini ir norim, kad ji myletu ir aplinkiniai, o tam jis turi buti originalus, kokybiskas, pagamintas su meile....

Aristokrate- na o kandziotis nereiketu- gi pati matai kokybe- juolab, kad kiek zinau velti mokeisi pas Doseth- jau ten prie kokybes tikrai ner prie ko prikibt... paciupinek ir kritiskai apziurek savo ir jos gaminius- ir zinosi i kuria puse reikia stengtis... wink.gif

Buckis visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 08 liepos 2009 - 11:54
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 08, 12:40)
jei ne paslaptis, Jūs pati sukonstravot lekalus vaikų drabužiams ar profesionalės  smile.gif .

as is vis savamoksle - viskas gimsta galvoj.
nei siuti nei megsti nemoku.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2009 07 08, 12:49)
O cia gaminiai PARDAVIMUI. Mes suinteresuotos vilnoniu gaminiu gera ateitimi, o ne komentarais a lia- tfu- ir vel veltinis.... Todel ir kritikuojam astriai nelabai kokybiskus gaminius siulomus pardavimui...Mes tiesiog mylim veltini ir norim, kad ji myletu ir aplinkiniai, o tam jis turi buti originalus, kokybiskas, pagamintas su meile....

Tik man gaila, kad pačios profesionalės teikdamos nuorodas į darbus, pateikia, kaip pavyzdžius, kaip reikia velti ax.gif (čia ne apie tas nuotraukas, kur yra įkeltos, nes aš jų nematau).

Aristokrate- na o kandziotis nereiketu- gi pati matai kokybe- juolab, kad kiek zinau velti mokeisi pas Doseth- jau ten prie kokybes tikrai ner prie ko prikibt... paciupinek ir kritiskai apziurek savo ir jos gaminius- ir zinosi i kuria puse reikia stengtis... wink.gif

nesikandžioju, nesu šuo biggrin.gif . Ne vien pas Doseth, pradžių pradžia buvo, kaip studijavau kolegijoje, vėliau tobulinausi ir dabar tobulinuosi smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(li77 @ 2009 07 08, 12:50)
as is vis savamoksle - viskas gimsta galvoj.
nei siuti nei megsti nemoku.

supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 liepos 2009 - 12:27
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 08, 12:16)
Tik man gaila, kad pačios profesionalės teikdamos nuorodas į darbus, pateikia, kaip pavyzdžius, kaip reikia velti  ax.gif (čia ne apie tas nuotraukas, kur yra įkeltos, nes aš jų nematau).

?? nieko nesupratau
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 08, 09:57)
. Kiek teko susidurti su žmonėmis realiam gyvenime, tai kai į pastangas atsakoma "spyriu į užpakalį", paprastai krenta darbo kokybė ne tik "įspirtojo", bet ir viso skyriaus.

O dėl spalvų ir perėjimų - tai skonio reikalas. Vienam gražiau vienaip, kitam - kitaip. Įdėtų darbų pavyzdžiai tikrai labai gražūs, tik nemanau, kad toks lygis buvo pasiektas iš pirmo ar antro bandymo.

. O kai žmonės pradeda aiškint, kad reikia pradėt internetą cenzūruoti lotuliukas.gif Man atrodo, turėjom pakankamai daug metų cenzūros Lietuvoj, dabar kenčiam pasekmes.

neteisybe. arba NE VISADA TEISYBE. ir kai as apsiimu mokyti, tai spardau sikna kaip priklauso, pasakau visus trukumus, ir nesistengiu kelt upo nepagrystai (gal tik siek tiek) girdama jei nera uz ka girti. O kam? Jei zmogui "neduota" tai kam jam suteikti bereikalingu vilciu, jis gali ismokt technologija, bet jei rankos kreivos ir nesugeba mastyti sita linkme, bus tik mazochizmas. Cia netaikau konkreciai Aristokratei ar tamstai, tiesiog pasakoju kaip man yra buve nedaugeliu su mano mokiniu..
Del cenzuros pasakysiu taip, kai ideda naujokes ir paraso "pirmas darbas" daznai norisi pagirt, bet kai zmogus atkakliai daro klaidas ir jomis giriasi (blogiausia, kad ne tik cia) norisi cenzuruoti.
O SMas man labiausiai nepatinka del to, kad cia saldu iki sleikstumo daugumoje temu, ar apie rankdarbius ar apie namus, visos mandagiai giria belenka ir bijo pasakyti trukumus ar klaidas. Mol negalima, zmogui upa numus.

Del figuros as pasakysiu taip.. Na tikrai netikiu kad kuri nors moteris samoningai apsivilks ruba, kuris jai netinka arba ja storina, nu netikiu nors tu ka..Moterys is prigimties nori buti grazios. Jei ir apsivelka tokius figura darkancius rubus tai tik is neisprusimo, nezinojimo. ir as nepersu pakabu figuros stiliaus, tu patikek, as pati apkunoka, dar auksta ir todel atrodau siek tiek drambliskai (svelniai pasakyta), o jei man dar kas apvilktu a la tokio stiliaus svarka ar kokia veltinio kepure nu atrodyciau kaip karui pasiruoses vikingas. Kas tinka pakaboms tas netinka normalioms moterims mirksiukas.gif rolleyes.gif

Del spalvu perejimo ir suklojimo as pasakysiu tiek, ten su skoniu nieko bendro, ten tiesiog technologines klaidos. Nieko asmeniska ax.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 08, 12:16)
Tik man gaila, kad pačios profesionalės teikdamos nuorodas į darbus, pateikia, kaip pavyzdžius, kaip reikia velti  ax.gif (čia ne apie tas nuotraukas, kur yra įkeltos, nes aš jų nematau).
nesikandžioju, nesu šuo  biggrin.gif . Ne vien pas Doseth, buvau ir prieš ją, ir po jos  smile.gif .
Papildyta:
supratau  biggrin.gif

? nesupratau del nuorodu, paaiskink?
As nuosirdziai nesuprantu, kaip tokios tvarkingos, preciziskos ir techniskai genialos velejos mokine gali eksponuoti tokius netvarkingus darbus? as suprasciau, jei eksponuotum is sakytum, va nesigavo, tada suprasciau.
Ir dar pasakysiu, jau daug kur mokeisi, bet dar daug turi mokytis.

Li77 tu fantastiska, beziurint i tavo rubelius man kelios naujos idejos kilo.

Aristokrate, kai as cia atsiradau 2007 m. as labai arogantiskai idejau budisto apsiausto- mobilios sventyklos foto, pareiskusi, kad tai yra "sejonas" ir kai senbuves man paaiskins, as toki imsiu ir is kart nuvelsiu. "Senes" is manes issityciojo svelniai tariant, o as is to pykcio pradejau velt slepetes. "sejono" taip ir nenuveliau, man iki siol tokio lygio darbui truksta ziniu ir as nebijau prisipazinti. Va dabat tik pradejau suknias velt, kada iki svarku uzauksiu, ar uzauksiu is vis - NEZINAU.
taigi priimk kritika ir eik velti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 08 liepos 2009 - 12:53
QUOTE(g00te @ 2009 07 08, 13:44)
As nuosirdziai nesuprantu, kaip tokios tvarkingos, preciziskos ir techniskai genialos velejos mokine gali eksponuoti tokius netvarkingus darbus? as suprasciau, jei eksponuotum is sakytum, va nesigavo, tada suprasciau.
Ir dar pasakysiu, jau daug kur mokeisi, bet dar daug turi mokytis.

Li77 tu fantastiska, beziurint i tavo rubelius man kelios naujos idejos kilo.

viskas tvarkoj su veltiniu, jo kokybe, be priekaištų good.gif , bet su drabužių konstravimu reikia padirbėti, priimkit - nepriimkit mano pastebėjimą, bet aš taip matau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 liepos 2009 - 13:36

Tik nesakykit, kad diskusija nenaudinga. Tokioms pradedančioms kaip aš, tai tikrai naudinga. Tik labai gaila , kad iš tikro man nesimato tų įdėtų pavyzdžių. ax.gif
Atsakyti
pirmomis tapkutemis- sulaukia tik pagyru. O cia gaminiai PARDAVIMUI. Mes suinteresuotos vilnoniu gaminiu gera ateitimi, o ne komentarais a lia- tfu- ir vel veltinis.... Todel ir kritikuojam astriai nelabai kokybiskus gaminius siulomus pardavimui...Mes tiesiog mylim veltini ir norim, kad ji myletu ir aplinkiniai, o tam jis turi buti originalus, kokybiskas, pagamintas su meile....

Tai ir gaminkite tokį. Klientai rinksis pagal jūsų gaminių kokybę, o ne pagal kažkur matytų.

neteisybe. arba NE VISADA TEISYBE. ir kai as apsiimu mokyti, tai spardau sikna kaip priklauso, pasakau visus trukumus, ir nesistengiu kelt upo nepagrystai (gal tik siek tiek) girdama jei nera uz ka girti. O kam? Jei zmogui "neduota" tai kam jam suteikti bereikalingu vilciu, jis gali ismokt technologija, bet jei rankos kreivos ir nesugeba mastyti sita linkme, bus tik mazochizmas. Cia netaikau konkreciai Aristokratei ar tamstai, tiesiog pasakoju kaip man yra buve nedaugeliu su mano mokiniu..

Išmokti įmanoma viską, jei yra noro. Kita vertus, jei mokytoja renkasi mokinius pagal simpatijas... tokie ir rezultatai. Trūkumų išsakymas ir nurodinėjimas, ką ir kaip velti yra skirtingi dalykai.

Del cenzuros pasakysiu taip, kai ideda naujokes ir paraso "pirmas darbas" daznai norisi pagirt, bet kai zmogus atkakliai daro klaidas ir jomis giriasi (blogiausia, kad ne tik cia) norisi cenzuruoti.

Kaip reaguotumėt, jei aš pareikščiau, kad man jūsų darbai nepatinka ir todėl neturėtumėt dėti jų nuotraukų į internetą? Man negražu, todėl aš draudžiu jums toliau velti. O taip pat megzti, siūti ir gal dar plauti grindis. Absurdiška, ir tiek.

O SMas man labiausiai nepatinka del to, kad cia saldu iki sleikstumo daugumoje temu, ar apie rankdarbius ar apie namus, visos mandagiai giria belenka ir bijo pasakyti trukumus ar klaidas. Mol negalima, zmogui upa numus.

Užsukit į vienišų mamų skyrelį, galėsit nusiraminti - ten visada mums tik akis drasko, jūsų skoniui turėtų tikti. Yra saldumas, ir yra elementarus mandagus tonas. Pasikartosiu: konstruktyvi kritika ir pasyvi agresija yra skirtingi dalykai.

Del figuros as pasakysiu taip.. Na tikrai netikiu kad kuri nors moteris samoningai apsivilks ruba, kuris jai netinka arba ja storina, nu netikiu nors tu ka..Moterys is prigimties nori buti grazios. Jei ir apsivelka tokius figura darkancius rubus tai tik is neisprusimo, nezinojimo.

Tikrai ne, yra moterų, kurioms protas ir asmenybė yra vertybė, o žurnalų suformuotas požiūris į "grožį" - paskutinėj vietoj. Bet malonu žinoti, kad beveik 25 metus megzdama ir nerdama nieko apie tai nežinau ir esu neišprususi. Taip pat nežinojau, kad reikia nešioti tokius rūbus, kuriems leidimą duoda forume ar kur kitus, o ne tokius, kurie patinka pačiai.

Ir gal galėtų paaiškinti save laikančios profesionalėmis, kas jums suteikė šitą laipsnį? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 08, 14:06)
viskas tvarkoj su veltiniu, jo kokybe, be priekaištų  good.gif , bet su drabužių konstravimu reikia padirbėti, priimkit - nepriimkit mano pastebėjimą, bet aš taip matau ax.gif .

Taip, man irgi įdomu, tos kurios velia drabužius ir neturi drabužių konstravimo pagrindų, kaip jūs galite dėti į internetą neprofesionaliai sukonstruotų drabužių nuotraukas?
Prie to pačio matyt reikia man ištrinti visas savo mezginių nuotraukas, nes neturiu nei mezgimo, nei nėrimo, nei drabužių konstravimo diplomo. Dėl klienčių nežinau, bet mano vaikas nuo gimimo aprengtas mano neprofesionaliais rūbais ir nieko - išgyveno.
Atsakyti