Uždraust rodyt?
Kas čia yra įgaliota veltinio ambasadorė? Ir kur jūs randat tokių molių, kurie pagal vieno žmogaus darbą sprendžia apie viso pasaulio vėlėjų darbus? Čia tas pats kaip man santechnikas blogai kraną vonioj sutaisė, tai dabar atsisakysiu santechnikos visai - nes jei vienas santechnikas padarė nekokybišką darbą, tai vadinasi, kanalizacija yra blogis.
Yra konstruktyvi kritika, ir yra pasyvi agresija ir tokie patarimai "tu geriau visai nevelk" ir "kodėl rodai savo darbų nuotraukas" yra kaip tik tai. Dabar supratau, kodėl šiame skyrelyje taip tylu - visos bijo ką nors parodyt, nes bus "ne lygis". Tikrai žinau, kad aš jau nė vieno bandymo nebedėsiu - man iki pasaulinio pripažinimo dar toli, o kitos, kaip supratau, čia nepageidaujamos.
Toks jausmas, kad veltinis čia yra kelių išrinktųjų klubas ir jos labai pasipiktina, kai be jų palaiminimo kas nors bando į jį įstoti. Bandau įsivaizduoti, jeigu mezgimo forume kas nors taip pradėtų kiekvieną darbą kritikuoti. Ten tai visada atsiras, kas pagiria net ir mažiausią darbelį, kad ir kokį paprastą ir tuo pačiu sugeba išsakyti
konstruktyvią kritiką.
Ir dar dėl to storinimo - nu koks jum skirtumas, tegu storina. Ne visos moterys yra apsėstos manijos badauti ir atrodyt kaip giltinės. Man asmeniškai visiškai dzin, mane storina ar ne, niekad gyvenime neatėjo į galvą pagal tai rinktis rūbą.
Nežinau, kieno čia geniali idėja, kad tik peikiamas žmogus nori labiau stengtis, bet labai tikiuosi, kad nedirbate darbo, kuriame reikia žmones motyvuoti - veltinis gal ir stiprioji jūsų pusė, bet žmonių motyvavimas - tikrai ne.