Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

cia turbut jau yra klausimas kas yra suvelta vilna.
na maniske merino vilna traukiasi 50 % - as ir noredama daugiau jos niekaip nebegaliu suvelti, bet is 2 plonu sluoksniu sarvas nesigauna....zinoma kalbu apie ranku darba - jauciu skalbimo masina padarytu savo...
Atsakyti
Velti galima ant daugelio medžiagų, tinka ir storesnės vilnonės, ir sintetinės.
O vilną galima suvelti ir 70proc. ir vistiek ji bus lengva ir skraidanti mirksiukas.gif
Taigi kuo mažiau vilnos, tuo daugiau trauksis. Na ir darbas bus lengvutis ir plazdantis, ir pakankamai suveltas.
Atsakyti
Kerpena - kostiumelis nepaprastas wub.gif LABAI dailus wub.gif
Atsakyti
nuveltas švarkas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 25 birželio 2009 - 19:30
QUOTE(Aristokratė @ 2009 06 25, 20:28)
nuveltas švarkas  ax.gif

Fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
nuostabūs darbai wub.gif
Atsakyti
Veltas švarkas

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 liepos 2009 - 12:04
as zinau, kad as dabar uzsirausiu....
bet turiu pasakyti, nes jei nesakysiu bus dar blogiau. Atsiprasau, kad viešai kritikuoju, paprastai stengiuosi nutyleti, juolab sitas darbas tikrai ne pats blogiausias, buna ideda ir blogesniu, bet cia ziuriu darbu vis daugeja, o is klaidu nesimokoma..
tiesiog truko kantrybe.
Aristokrate, nevelk kol kas svarku.... nu nevelk, a? arba jei veli, tai dek juos kol kas kur nors i sandeliuka, ir mokykis is klaidu, cia nieko bloga, patikek, pas mane tokiu juodrastiniu variantu desimtys isslapstytos..
veltas svarkas, tai labai didelis issukis, na ir nemaciau LT kol kas moteriai tinkancio velto svarko be siuliu (isskyrus musu zaviaja olimpiete buriuotoja, bet pas ja buvo istatytos rankoves), visi mano matyti svarkai buvo gal idomus, gal technologiskai sudetingi, gal tvarkingai nuvelti, bet moteru figuros jie nepuosdavo.. Juolab taip standziai suvelti svarkai gal tik ir nesugadintu ideliu kuduciu figureliu, nezinau ar papuostu... mat jei moteris turi siek tiek mesos ant kaulu, tai labai retai jai tinka veltas svarkas, ar sarafanas, ar suknia, nebent jau labai labai plonai veltum ir labai labai atsargiai, atsizvelgdamas i veltinio niuansus modeli parinktum. Sakau tokius dalykus, mat pati esu auksta ir nekuda, zinau pagal save.
O jei nori velt svarkelius, pasipraktikuok ant vaiku, jiems "storinimo" problema neaktuali, juolab ju kuno formos tiesios, nera tu sunkiai isskaiciuojamu moterisku iskilumu.
Ir kai kloji vilna, mano galva reiketu siek tiek galvoti, kur ir kaip viena spalva persipins su kita. Dar butu gerai tvarkos siek tiek(paziurek i li77 krubelius, net seiles burnoj kaupiasi, kaip skanu ir tvarkinga ir apgalvota...). Aj nezinau, gal cia mane nick'as lyg buliu raudonas audeklas veikia,gal as neobjektyvi, bet as galvoju karts nuo karto reiketu ilgiau pavelt, ilgiau i nuvelta daikta paziuret ir pagalvot pries publikuojant.
aj aj aj o dabar begu sleptis, nes uzmetys mane akmenimis... man net rankos drebejo rasant o ir nemalonu kaip ne kaip..
p.s. Ievuska su Daiva jauciu dabar tyliai zvengia mano atsiradimo cia ir "sejono" istorijas prisimindamos doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 07 liepos 2009 - 13:25
ačiū už komentarus 4u.gif .

Manęs nenustebino tokia paskaita, nes žinau, kur čia šuo pakastas, bet jau tiek to, būsiu tolerantiška ir nesivelsiu į diskusijas ... rolleyes.gif .

Mažų vaikų neturiu, todėl prisiėmiau iššūkį velti švarką sau. Manau, kad švarkas mano figūros nedarko blush2.gif ax.gif . Aš puikiai, suprantu kur yra klaidos, kas man nepatinka, ką reikia tobulinti, koreguoti.

Būdama siuvimo technologe, išmanydama drabužių konstravimą, einu link to, kad velto švarko rankovių nereikėtų įsiūti ax.gif biggrin.gif . Kai mokiausi siuvimo technologijos, manęs nemokė kurti tapkyčių ...

Tema sukurta ir tam, kad galėtum savo darbus parodyt, sulaukti pastabų ar komplimentų ax.gif , nebijau, kelti nuotraukų, todėl nereikia bijoti rašyti drebančiom rankom, ir komentarų biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 liepos 2009 - 17:06
nu jop, man toki pasitikejima savimi kas duotu.. blush2.gif

pirma, suo pakastas vienoje vietoje, man pabodo regeti bloga veltini, pabodo, kai pasakius zmonems veltinis, jie pradeda priekaistingai linguoti galva, mat pastaruoju metu gali prisiziureti begales veltinio, tik deja..

antra. Rankos dreba, nes nemalonu sakyti nemalonius dalykus. Nesupraskite neteisingai, nesinori, kad forumas virstu belenkokiu darbu eksponavimo vieta, kur bijoma pasakyti teisybe, as nieko nesakau, kai naujokes isstato nelabai technologiskai gerus darbus, ir paraso "tai mano pirmas darbas" thumbup.gif esu tik uz tai kad zmones veltu, juolab esu maciusi keliu naujokiu darbus, ziurejau, ziurejau ir buvo sunku patiket, kad tai pirmi darbai.
Jei dabar galetume nebijodamos sakyti viena kitai, cia nedavelta, ten spalvinis derinys nekoks ir pa. forumui butu tik geriau. o dabar kas? apatija. tyla. drauges giria, kitos supratingai nutyli. Mat siukstu, ponia kritika yra persona non grata.

trecia, manes kurti tapkiu irgi niekas nemoke, visko ismokau pati.. o siuvimo technologiju tai tikrai ne pro sali butu pastudijuoti, gi dabar adata ir siuvimas yra mano priesas. Is kitos puses tai yra ir pliusas, nemokedama siuti visaip sukuosi is padeties, kad veltinis butu besiulis. BET APIE SVARKUS NUOMONES NEPAKEISIU. Juolab kai maciau TA Volungeviciutes svarka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 07 liepos 2009 - 17:39
stengiuosi ir as nesivelti i diskusijas, kurios niekur neveda. Bet noreciau sutikti su goote Juolab, kad keletas menesiu atgal, Aristokrate, juk buvo diskusija apie ne visai vykusi veltini. Ir isvadu - nulis g.gif
Sutinku su nuomone, kad tema paskelbta ne tik geriems darbams rodyti. Bet klausimas, kodel tu rodai ne visai vykusius darbus ir kitu saliu forumuose? Daryciau isvada - noras pasigirti, o ne sulaukti konsktruktyviu minciu tobulejimui
Atsakyti
ech ax.gif .

pirma, man šuo tikrai ne čia pakastas ... biggrin.gif .

antra, man pačiai labai keista, kodėl įkėlus darbus aš nesulaukiu pastabų, negi čia niekas neišmano, nesupranta, o aš kaip tik laukiu profesionalios, teisingos kritikos bigsmile.gif .

trečia, Jūs sakot, kad adata, siuvimas yra Jūsų priešas, nieko neišmanot apie siuvimą, veltinyje esat savamokslė, bet kažkodėl siuvat, veliat, keliat nuotraukas į internetą, tikitės pripažinimo, dalyvaujat parodose ax.gif . O vat aš, kaip pilypas iš kanapių išlindau, privėliau beleko, priteršiau temą, priverčiau drebančiomis rankomis komentarus rašyt.

Aš maniau, kad forumas, o ypač, veltinio skyrelis tam ir skirtas, kad parodytum savo darbus, gerus-blogus, sulauktum komentarų. Manau, kad super veltinio darbams yra skirtos parodos, o forumas savo darbams pateikt ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 liepos 2009 - 18:47