Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

sveikutes,
darbeliai visu labai grazus:) 4u.gif
kartais tyliai seile pavarvinu.
kaip kazkas kad sake naujokems pirmiau pasiskaityt senas temas tada klaust, tai taip ir darau, perverciau 20 apie veltini, doh.gif nu ir prirasiusios:)bet visgi noris isgirst patarima:)
planuoju vasara savo mergyte papuost krisktynos velta suknute, tad dabar darau bandymukus. turiu baltos merino vilnos, bandziau daryt kepurele, bet suveliau virs 40% ir gavosi labai kieta, tai suknelei pasiskaiciavau kad 30% turetu but gana. suknyte gavosi labai grazi, kaip pirma kart:) blush2.gif pati save giriu:)
jei mazoji su ja sliauzioja visa diena apsivelia bumbuliukais, toks vaizdas kad nedavelta. nesinori kietai suvelt. ar dar pavelus nustos burbuliuotis? ar nesiot kol nusiburbuliuos?
kiek mazdaug % suveliat drabuzeliams?
as klojau labai plonus 4sluoksnius.

bandau ikelt nuotrauka, nepykit jei nepavyks.. 4u.gif

http://img120.images...21/p1100709.jpg
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2009 03 17, 18:39)

jei mazoji su ja sliauzioja visa diena apsivelia bumbuliukais, toks vaizdas kad nedavelta. nesinori kietai suvelt. ar dar pavelus nustos burbuliuotis? ar nesiot kol nusiburbuliuos?
kiek mazdaug % suveliat drabuzeliams?
as klojau labai plonus 4sluoksnius.
bandau ikelt nuotrauka, nepykit jei nepavyks.. 4u.gif

As vaikiskiems drabuzeliams kloju labai plonus 2 sluoksnius merino vilnos.
Maniske traukiasi 50 %. Sekmes bandymuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2009 03 17, 23:47)
As vaikiskiems drabuzeliams kloju labai plonus 2 sluoksnius merino vilnos.
Maniske traukiasi 50 %. Sekmes bandymuose smile.gif

man du sluoksniai ploni gaunasi su skylutem:) tad as 4 dedu.
ar teisingai mastau, jei daugiau sluoksniu maziau traukiasi? kuo ploniau kloji tuo daugiau susitraukia (cia bent jau nam taip gaunasi)
ar tavo vilnos drabuzeliai nors truputi burbuluojasi?

p.s.: labai labai grazus tavo krikstynu drabuzeliai thumbup.gif labai elegantiski:)
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2009 03 18, 12:09)
man du sluoksniai ploni gaunasi su skylutem:) tad as 4 dedu.
ar teisingai mastau, jei daugiau sluoksniu maziau traukiasi? kuo ploniau kloji tuo daugiau susitraukia (cia bent jau nam taip gaunasi)
ar tavo vilnos drabuzeliai nors truputi burbuluojasi?

p.s.: labai labai grazus tavo krikstynu drabuzeliai thumbup.gif  labai elegantiski:)

Aciu.

Kai kruopsciai sukloji ir gerai suveli - skyliu nesigauna. As dar nesusiduriau su vilnos gaminiu kuris nuo nesiojimo nei kiek nesiburbuliuotu. Kuo geriau suvelta, tuo burbuliuosis maziau. o ir priziureti vilnos gamini butina kruopsciai.

Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2009 03 18, 13:45)
Aciu.

Kai kruopsciai sukloji ir gerai suveli - skyliu nesigauna. As dar nesusiduriau su vilnos gaminiu kuris nuo nesiojimo nei kiek nesiburbuliuotu. Kuo geriau suvelta, tuo burbuliuosis maziau. o ir priziureti vilnos gamini butina kruopsciai.

LABAI ACIU UZ GRAZIUS PATARIMUS, NUOSTABU KAI ZMONES DALINASI SAVO PATIRTIM wub.gif wub.gif wub.gif

tavo pacios velti krikstuko drabuzeliai, net nemoku pasakyti kokie fantastiski wub.gif wub.gif wub.gif va dabar supratau kodel man gaunasi keitoka... todel kad kloju 5 sluoksnius vilnos doh.gif dar karteli aciu beproto uz pasidalinima savo info.
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2009 03 18, 12:45)
Aciu.

paguodei:) reiks bandyt bandyt kol gausiu reikiama rezultata:)
turiu rankinuka nusivelus, tai jis vos vos po menesio nesiojimo pasiburbuliavo.
bandysiu dukrytei daryt liemene, praktiskesnis daiktas. nes suknyte tik pora kartu turejom kur pasipuost, o dabar dar suvelsiu ir petneseles performuot reik, tai kam nors reikes padovanot:))

sekmes darbuose 4u.gif
Atsakyti
Burbuliukus nuo vilnos gaminių galima "nudepiliuoti", atsargiai nuskusti su tuo peiliuku kur kojytes skutame biggrin.gif Po keleto tokių procedūrų jų visai neliks, na gal koks vienas kitas.
Atsakyti
Štai mano jaunėlio krikštynų rūbeliai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Gudra,2009 03 23, 00:16]
Štai mano jaunėlio krikštynų rūbeliai smile.gif

nu labai grazu, net labai thumbup.gif saunuole mamyte, kad tokius grozius darai thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmas pabandymas nuvelti drabužį blush2.gif
Ir rankinukas į komplektą.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kerpena , kaip grazu, svelnu wub.gif wub.gif wub.gif

O gal ir suknele pati mezgei bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 04 04, 20:43)