sveikutes,
darbeliai visu labai grazus:)
kartais tyliai seile pavarvinu.
kaip kazkas kad sake naujokems pirmiau pasiskaityt senas temas tada klaust, tai taip ir darau, perverciau 20 apie veltini, nu ir prirasiusios:)bet visgi noris isgirst patarima:)
planuoju vasara savo mergyte papuost krisktynos velta suknute, tad dabar darau bandymukus. turiu baltos merino vilnos, bandziau daryt kepurele, bet suveliau virs 40% ir gavosi labai kieta, tai suknelei pasiskaiciavau kad 30% turetu but gana. suknyte gavosi labai grazi, kaip pirma kart:) pati save giriu:)
jei mazoji su ja sliauzioja visa diena apsivelia bumbuliukais, toks vaizdas kad nedavelta. nesinori kietai suvelt. ar dar pavelus nustos burbuliuotis? ar nesiot kol nusiburbuliuos?
kiek mazdaug % suveliat drabuzeliams?
as klojau labai plonus 4sluoksnius.
bandau ikelt nuotrauka, nepykit jei nepavyks..
http://img120.images...21/p1100709.jpg
QUOTE(corrie @ 2009 03 17, 18:39)
jei mazoji su ja sliauzioja visa diena apsivelia bumbuliukais, toks vaizdas kad nedavelta. nesinori kietai suvelt. ar dar pavelus nustos burbuliuotis? ar nesiot kol nusiburbuliuos?
kiek mazdaug % suveliat drabuzeliams?
as klojau labai plonus 4sluoksnius.
bandau ikelt nuotrauka, nepykit jei nepavyks..
As vaikiskiems drabuzeliams kloju labai plonus 2 sluoksnius merino vilnos.
Maniske traukiasi 50 %. Sekmes bandymuose
QUOTE(li77 @ 2009 03 17, 23:47)
As vaikiskiems drabuzeliams kloju labai plonus 2 sluoksnius merino vilnos.
man du sluoksniai ploni gaunasi su skylutem:) tad as 4 dedu.
ar teisingai mastau, jei daugiau sluoksniu maziau traukiasi? kuo ploniau kloji tuo daugiau susitraukia (cia bent jau nam taip gaunasi)
ar tavo vilnos drabuzeliai nors truputi burbuluojasi?
p.s.: labai labai grazus tavo krikstynu drabuzeliai labai elegantiski:)
QUOTE(corrie @ 2009 03 18, 12:09)
man du sluoksniai ploni gaunasi su skylutem:) tad as 4 dedu.
ar teisingai mastau, jei daugiau sluoksniu maziau traukiasi? kuo ploniau kloji tuo daugiau susitraukia (cia bent jau nam taip gaunasi)
Aciu.
Kai kruopsciai sukloji ir gerai suveli - skyliu nesigauna. As dar nesusiduriau su vilnos gaminiu kuris nuo nesiojimo nei kiek nesiburbuliuotu. Kuo geriau suvelta, tuo burbuliuosis maziau. o ir priziureti vilnos gamini butina kruopsciai.
QUOTE(li77 @ 2009 03 18, 13:45)
Aciu.
Kai kruopsciai sukloji ir gerai suveli - skyliu nesigauna. As dar nesusiduriau su vilnos gaminiu kuris nuo nesiojimo nei kiek nesiburbuliuotu. Kuo geriau suvelta, tuo burbuliuosis maziau. o ir priziureti vilnos gamini butina kruopsciai.
LABAI ACIU UZ GRAZIUS PATARIMUS, NUOSTABU KAI ZMONES DALINASI SAVO PATIRTIM
tavo pacios velti krikstuko drabuzeliai, net nemoku pasakyti kokie fantastiski va dabar supratau kodel man gaunasi keitoka... todel kad kloju 5 sluoksnius vilnos dar karteli aciu beproto uz pasidalinima savo info.
QUOTE(li77 @ 2009 03 18, 12:45)
Aciu.
paguodei:) reiks bandyt bandyt kol gausiu reikiama rezultata:)
turiu rankinuka nusivelus, tai jis vos vos po menesio nesiojimo pasiburbuliavo.
bandysiu dukrytei daryt liemene, praktiskesnis daiktas. nes suknyte tik pora kartu turejom kur pasipuost, o dabar dar suvelsiu ir petneseles performuot reik, tai kam nors reikes padovanot:))
sekmes darbuose
Burbuliukus nuo vilnos gaminių galima "nudepiliuoti", atsargiai nuskusti su tuo peiliuku kur kojytes skutame Po keleto tokių procedūrų jų visai neliks, na gal koks vienas kitas.
Štai mano jaunėlio krikštynų rūbeliai
[quote=Gudra,2009 03 23, 00:16]
nu labai grazu, net labai saunuole mamyte, kad tokius grozius darai
nu labai grazu, net labai saunuole mamyte, kad tokius grozius darai
Mano pirmas pabandymas nuvelti drabužį
Ir rankinukas į komplektą.
Ir rankinukas į komplektą.
Kerpena , kaip grazu, svelnu
O gal ir suknele pati mezgei
O gal ir suknele pati mezgei