o tai dekui visom kazkaip ir man paciai prilipo sis darbelis, norisi vel kur nors su juo iseiti
Minesota, kad nelabai yra ka reklamuot .buvo jau tas pristatymas, teen tik siauram vip klientu ratui to boutique.. pas mane bloge yra ikrauta keletas foto http://vilte-feltmagic.blogspot.com/
Vilke SUPER O ir Shibori'uku kiek FANTASTIKA
Vilke, NEREALU
Vilke, tavo darbuose - atviras pokalbis su vilna ir silku. Rezultatas stulbinantis. O kostiumas - ..... ar dar liko nepaminetu epitetu, jaustuku ir kt. jam apibudinti? )) Sveikinu!!!
Beprotiškai gražu Jau vien spalvos... Sveikinu!
oi aciu, kiek daug komplimentu netiketai sulaukiau
Mari, na ne, nemanau kad ir cia ne kolekcija, o tik nedidukas pristatymas. o rubu kolekcijai pakolkas nejauciu nei vidinio poreikio, nei isorinio
aga, spalveles man irgi prilipo ir shiboriukai li77, o ir pati nuostabius rubelius vaikams veli
aciu dar karteli visoms
Mari, na ne, nemanau kad ir cia ne kolekcija, o tik nedidukas pristatymas. o rubu kolekcijai pakolkas nejauciu nei vidinio poreikio, nei isorinio
aga, spalveles man irgi prilipo ir shiboriukai li77, o ir pati nuostabius rubelius vaikams veli
aciu dar karteli visoms
Grazute suknyte,labai svelnios spalvytes
Labas .Aišku iki Vilkės profesionalumo toli...Bet taip šilta ir faina. Įsivaizduoju kaip gražiai tavo dukrytei tinka sarafaniukas, juk mama ko gero visa savo meilę sudėjo... O panikė augs..išaugs , jei tik norėsi ištobulėsi.
Super bandymas...
Super bandymas...
Oj aciu mergaites labai uz pagyras jetau kaip smagu ju sulaukti
dabar bandysiu gal ryt nuvelti mergaiciukei krikstynu rubelius , idesiu pasimaivymuii
dabar bandysiu gal ryt nuvelti mergaiciukei krikstynu rubelius , idesiu pasimaivymuii