Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

o tai dekui visom blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kazkaip ir man paciai prilipo sis darbelis, norisi vel kur nors su juo iseiti biggrin.gif
Minesota, kad nelabai yra ka reklamuot ax.gif .buvo jau tas pristatymas, teen tik siauram vip klientu ratui to boutique.. pas mane bloge yra ikrauta keletas foto smile.gif http://vilte-feltmagic.blogspot.com/
Atsakyti
šaunuolė vilke 4u.gif , tikrai wub.gif gal kita kolekcija bus rūbų?????
Atsakyti
Vilke SUPER bigsmile.gif O ir Shibori'uku kiek thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif FANTASTIKA wub.gif
Atsakyti
Vilke, nuostabus kostiumelis. Labai jau mielos spalvos
Atsakyti
Vilke, NEREALU wub.gif
Atsakyti
Vilke, tavo darbuose - atviras pokalbis su vilna ir silku. Rezultatas stulbinantis. O kostiumas - ..... ar dar liko nepaminetu epitetu, jaustuku ir kt. jam apibudinti? smile.gif)) Sveikinu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li77: 06 kovo 2009 - 23:34
Beprotiškai gražu wub.gif Jau vien spalvos... Sveikinu!
Atsakyti
oi aciu, kiek daug komplimentu netiketai sulaukiau blush2.gif 4u.gif
Mari, na ne, nemanau biggrin.gif kad ir cia ne kolekcija, o tik nedidukas pristatymas. o rubu kolekcijai pakolkas nejauciu nei vidinio poreikio, nei isorinio ax.gif
aga, spalveles man irgi prilipo ax.gif ir shiboriukai biggrin.gif li77, o ir pati nuostabius rubelius vaikams veli mirksiukas.gif
aciu dar karteli visoms 4u.gif
Atsakyti
aisku per perziurejau jusu darbus tai iki man iki jusu profesionaliu darbu laaaaaaaaaaaaaaabai dar toli grazu doh.gif bet vistiek noriu ideti pasimaivymui ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazute suknyte,labai svelnios spalvytes wub.gif
Atsakyti
Labas .Aišku iki Vilkės profesionalumo toli...Bet taip šilta ir faina. Įsivaizduoju kaip gražiai tavo dukrytei tinka sarafaniukas, juk mama ko gero visa savo meilę sudėjo... O panikė augs..išaugs , jei tik norėsi ištobulėsi. 4u.gif
Super bandymas...
Atsakyti
Oj aciu mergaites labai uz pagyras ax.gif jetau kaip smagu ju sulaukti ax.gif
dabar bandysiu gal ryt nuvelti mergaiciukei krikstynu rubelius , idesiu pasimaivymuii
Atsakyti