Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

QUOTE(Kerpena @ 2009 02 17, 12:08)
Matyt įmanoma, bet per tinklelį daug lengviau pradžioje vilną sudrėkinti. Šiaip tai kimba prie rankų, ypač jei išdėliota koks dekoras sudėtingesnis, tai labai lengva jį suardyti. Veliant tūrinį veltinį kraštus per tinkliuką geriausia apvelti.
Gal galima per plėvelę, ar per burbulinę plėvelę glostyti, bet tada reikės atkėlinėti, jei dar mažai vandens. Reikia bandyti.

Bet ne taip jau sudėtinga tinkliuko gauti -  senos užuolaidos gabalą paimi. Jei nėra namie į skuduryną nueiti galima..

aciu uz patarimus , turiu uzuolaidos thumbup.gif siandien bandysiu tada
Atsakyti
QUOTE(MEDINILĖ @ 2009 02 17, 02:36)
Šauni kepurykė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 17, 12:08)
Matyt įmanoma, bet per tinklelį daug lengviau pradžioje vilną sudrėkinti.

Seip imanoma ir be tinklelio, nes as visai apie ji pamirsus buvau doh.gif lotuliukas.gif ir nieko mirksiukas.gif . Naudojau plevele ax.gif, nors dregint tikrai butu paprasciau. Veliant su tinkleliu ir reiktu nepersistengt, nes gali prie vilnos prisivelt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 17 vasario 2009 - 14:24
QUOTE(pandora2006 @ 2009 02 17, 10:50)
Nori paklausti apie slapia velima, as pradedancioji veleja. kolkas bandziau sausa tai visai neblogai isejo. dabar noriu slapia pabandyti elfu batukus, apie velimo prie mones kalbant ar butinas tas tinklelis uzdeti? skaiciau Viltes knyga ten pamineta,kad jo reikia, batuku instrukcijoj irgi pamineta. gal galima ir be jo isiversti?  blush2.gif
as atsiprasau uz pusiau OFF TOPPIC  blush2.gif

jeigu dekoras nesudetinga tikrai nebutinas tinkliukas tiesiog uzkloji burbuline plevele ir pries pradedant stipriau trinti gerokai isglostai.
Jeigu norime paziureti ar dekoras nepasislinko tiesiog stiprokai paspaudom kad vanduo per sluoksnius persigertu,tada vilna tikrai neatsikelia kartu su plevele.
Bet butinai isbandyk ir su uzuolaida ir be jos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 17 vasario 2009 - 23:37
Aš be tinklelio išsiversti negaliu schmoll.gif Net jeigu nededu ir jokio dekoro ar dekoras-visai minimalus. Per tinklelį sušlapinti išklotą vilną-šimtąkart lengviau, ji prisispaudžia, galiu drąsiai ranka patrinti, tarsi paskirstyti vandenį, o jei dar reikia-ir muilo gabalu per tinklelį patrinti. Ir sukimba vilna daug greičiau. Šlapinant be tinklelio visa tai reikėtų daryti be galo švelniai, atsargiai, lėtai. Pats procesas sudėtingėja ir ilgėja.
Čia mano tokia patirtis smile.gif
Atsakyti
aš tai kaip ir Jumi ,nededu tinklelio.Vieną kartą bandžiau ,tai jis man prikibo ,vargau kol nuemiau .Bet mano ir rašteliai paprastesni ir man patinka ,kad jie šiek tiek išplaukia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 02 18, 14:02)
aš tai kaip ir Jumi ,nededu tinklelio.Vieną kartą bandžiau ,tai jis man prikibo ,vargau kol nuemiau .Bet mano ir rašteliai paprastesni ir man patinka ,kad jie šiek tiek išplaukia. wub.gif

nerasiau kad nededu tinklelio ax.gif
Galima sakyti kad po lygiai dirbu su uzuolaida tiek ir be jos. Priklauso nuo to ka veliu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Šventinė mergaičiukės kepuraitė.
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2009 02 18, 18:05)
Šventinė mergaičiukės kepuraitė.

Koks grozis wub.gif
As tirpstu nuo visko, kas su vaikuciais susieja ax.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Dar šis tas vaikiško 2.gif biggrin.gif