Mergaites, uzmigdysiu mazasias ir jei fotoparatas dar nenuduso, nufotografuosiu sablona
lauksim šablonų nuotraukyčių
Stai sablonas. Tikiosi cia viskas gerai matosi
Tuose vietose, kur "dantukai" iseina labai grazios klostes (istumi i vidu tarsi kiseneles)
Nors zinoma ne man cia jus mokyt . As cia viska eksperimento budu, tiesiog sauna tokia mintis i galva, kad galima butu taip padaryt ir bandai
Tuose vietose, kur "dantukai" iseina labai grazios klostes (istumi i vidu tarsi kiseneles)
Nors zinoma ne man cia jus mokyt . As cia viska eksperimento budu, tiesiog sauna tokia mintis i galva, kad galima butu taip padaryt ir bandai
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 11, 07:28)
Jusu brangiosios paskatinta , padariau dar viena kepure. Si kart sugalvojau sudetingesny sablona, tai ir kepure isejo idomesne Be to sy kart vilnos dejau truputely daugiau. Tai dabar ir storio ir tvirtumo manau kaip tik
Labai graži kepurytė
Oksyte,tikrai nebloga tu cia sablona pasidarei.
QUOTE(li77 @ 2008 12 29, 02:11)
koks grožis
Papildyta:
QUOTE(g00te @ 2008 08 22, 17:03)
super nuostabu
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 09 20, 20:20)
O pas mus jau visai ruduo- jau su paltais vaikstom. O jau pora dieneliu ir mano mazei nesalta.. O kodel- o todel:
Mazas zalias nykstukas vardu Maja:
Mazas zalias nykstukas vardu Maja:
o šitas nykštukas iš vis be žodžiu
ir aš savo mažei norėčiau tokio kostiumėlio
Mergaites, o as kazkaip ant kepeliusku "uzsikabinau"
Ir noreciau paklaust zinanciu . Kaip ten buna su sablonais kepurems? Ar jus juos pacios darote, o gal kur perkate? Nes, galvoju, kam isradinet dviraty , jei ji jau galima kazkur isigyt
Ir noreciau paklaust zinanciu . Kaip ten buna su sablonais kepurems? Ar jus juos pacios darote, o gal kur perkate? Nes, galvoju, kam isradinet dviraty , jei ji jau galima kazkur isigyt
Na gi, netikiu, kad niekas kepuriu nedaret Jug taip smagu jas kurt
O as stai dar viena dukrelei suveliau. Bus dabar triusiukas
O as stai dar viena dukrelei suveliau. Bus dabar triusiukas
kokia nuostabi triušytė su mamos velta kepuryte
Aciu labai
Dabar jau galvoj sukas kita kepuryte mazaja papuost
Dabar jau galvoj sukas kita kepuryte mazaja papuost
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 24, 13:04)
Šaunuolė . Užkabino vilna ? Man kirba jau senai mintis mintelė kepurykę sau susikurpt, ale kažkaip vis atidėlioju , nes niekad kepurės nevėlus