Graži skrybėlaitė
Dėl storio Pati nesu čiupinėjusi nė vienos kepurės, bet iš nuotraukos atrodo kiek plonoka.. Bet šiltesniam orui turėtų būti pats tas
Va ir man atrodo kad plonoka . Seip isklota tikrai lygiai, isglostyta, skyluciu ner , bet sakyciau, kad ner to man norimo kietumo. O gal jo ir neturi but?
Zodziu, teks ko gero kita kepure daryt ir eksperimentuoti
Zodziu, teks ko gero kita kepure daryt ir eksperimentuoti
Oksyte,labai sauni tavo kepure. Atrodo ,kad ir storumo pakanka ir forma islaiko,bet pagal nuotrauka sunku spresti
Ko gero, is tikruju viska cia as gerai dariau
Vakar drauge paskolino Viltes Kazlauskaites knyga "VELTINIS"
Tai vakare vietoj pasakos su mergiciukem skaitem
Ten suradau, kad priduodant kepurei norima forma, reiktu palaikyti virs verdancio vandens garu. Va sita as ir praleidau ...
Vakar drauge paskolino Viltes Kazlauskaites knyga "VELTINIS"
Tai vakare vietoj pasakos su mergiciukem skaitem
Ten suradau, kad priduodant kepurei norima forma, reiktu palaikyti virs verdancio vandens garu. Va sita as ir praleidau ...
Oksyte - daili tavo kepuraitė Man kaip tik atrodo, kad gerai, jog minkšta išėjo, gi maloniau nešioti nei kokį kietai suveltą šalmą O dėl to minkštumo gal ir juoda vilna kalta, nes juodą apskritai sunku suvelti . Pvz. šlepetėms (kurios mano manymu tikrai tvirtos, storos ir kietos turi būti) juoda vilna net nelabai tiktų, vis atrodytų, kad šlepetės "skystokos".
Šaunuolė
Šaunuolė
QUOTE(renefelt @ 2009 01 08, 21:24)
O man grazi si kepuryte ir be jokio dekoro!Ir kam jis? Juk forma pati yra dekoras:)
man irgi taip atrodo...dekoro gausa kartais sugadina visai reikala. O kepure labai grazi
Jusu brangiosios paskatinta , padariau dar viena kepure. Si kart sugalvojau sudetingesny sablona, tai ir kepure isejo idomesne Be to sy kart vilnos dejau truputely daugiau. Tai dabar ir storio ir tvirtumo manau kaip tik
Nuostabi skrybelaitė
QUOTE(Liep@ @ 2009 01 10, 21:38)
Nuostabi skrybelaitė
Aciu labai , dabar tik liko i komplekta koky salikely padaryt
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 10, 22:28)
Jusu brangiosios paskatinta , padariau dar viena kepure. Si kart sugalvojau sudetingesny sablona, tai ir kepure isejo idomesne Be to sy kart vilnos dejau truputely daugiau. Tai dabar ir storio ir tvirtumo manau kaip tik
O jei ne paslaptis, gal galetum nupasakoti pagal koki mazdaug sablona velei kepuriuka?
Oksyte,kepuryte fantastiska.
ir man idomu koki sablona pasidarei
ir man idomu koki sablona pasidarei