Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Man tai ta knyga labai patiko ir daug padėjo. Nors daug ką galim išmokti ir iš interneto, tik reikia skirti laiko sakitymui.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 01 06, 10:36)
Man tai ta knyga labai patiko ir daug padėjo. Nors daug ką galim išmokti ir iš interneto, tik reikia skirti laiko sakitymui.

Aišku , reikia užsisakyti tada. Internete patarimai - superinformatyvūs gali būti , bet reikia pirmiausia savo nuovoką turėti apie tą dalyką... blush2.gif pvz.apie šablonus vistiek nesuprantu - tai tipo "galvą" reikia turėti norint kepurę gaminti , tik kokius 3 kartus didesnę nei mano galva?( skaičiau , kad traukiasi maždaug tris kartus)....Matai , kokie kvaili klausimai gal pas mane doh.gif
Atsakyti
Kepures neveliau tai nebent nuoroda galeciau duot ir tai be garantijos kad cia parodyta viskas taip kaip ir reikia ax.gif

http://community.liv...ok_ru/2096.html

Butu labai smagu, jei senbuves wub.gif truputely pakomentuotu, ar viskas ten tvarkoj 4u.gif Nes apie kepures ir man butu labai idomu suzinot blush2.gif Salius jau dariau, batukus taip pat, tai dabar artimiausiose planuose - kokia kepuryte nuvelt, kad ausytes nenusaltu bigsmile.gif
Papildyta:
O gal jau atskira temele apie kepures kur yra? 4u.gif
Atsakyti
Truputely radau thumbup.gif stai cia:
http://www.supermama...?...t&p=4145005

http://www.supermama...?...t&p=8287252

Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 01 06, 10:36)

drinks_cheers.gif
man labai patiko irgi. gavau Kaledom dovanu. meginuosi dabar bigsmile.gif
Atsakyti
Brangiosios, padariau kepure yahoo.gif bigsmile.gif
Vakare suguldysiu mazasias ir suformuosiu tinkama forma, o ryt imesiu pasigirt, jei nepersistengsiu lankstydama hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Jusu teismui mano pirma kepure 4u.gif
user posted image

user posted image

Nedejau jokio dekoro cool.gif , nes labai noreciau isgirst jusu nuomone apie pacia kepure. Man atrodo, kad jai siek tiek storio truksta, nes nelaiko formos taip kaip noreciau g.gif . O gal tiesiog ja reikia kazkuo impregnuot? Net nezinau, nesu ciupinejus nei vienos kepures, tai del storio galiu tik speliot doh.gif

PS.:
ir dar dovanokit uz nuotrauku kokybe ax.gif
Fotografe, kaip ir manikene is manes nekokia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 07 sausio 2009 - 12:34
Graži kepurė, su dekoru neskubėkit, pats į galvą ateis, daug jo ir nereikia
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 01 07, 16:36)
Graži kepurė, su dekoru neskubėkit, pats į galvą ateis, daug jo ir nereikia

Nuosirdziai aciu 4u.gif
Man be galo patiko ja daryt thumbup.gif . Gali zaist kaip su plastelinu, su niekuo nepalyginamas jausmas wub.gif
Atsakyti
Labai grazi ir idomi kepure(skrybelaite)! thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai grazi kepure thumbup.gif , o dekora gal geriau daryt toki keiciama koki pagal nuotaika, kokias sages idomesnes, kad kaskart atrodytu kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 01 07, 17:09)
Labai grazi ir idomi kepure(skrybelaite)! thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Tikrai tokia pavasarine skrybelaite biggrin.gif Dabar su ja iseisi - visas ausis nusalsi lotuliukas.gif Na ka gi apie zemini varianta reiks pagalvot mirksiukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2009 01 07, 17:22)
Tikrai grazi kepure  thumbup.gif , o dekora gal geriau daryt toki keiciama koki pagal nuotaika, kokias sages idomesnes, kad kaskart atrodytu kitaip  ax.gif

drinks_cheers.gif ir man taip atrodo. Tuomet neatsibos tai greit biggrin.gif
Atsakyti